بی بی سی فارسی
خبر سازان
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید امیدواریم در خدمت رسانی به شما دوست گرامی کوشا باشیم این وبلاگ به طور هوشمند تبادل لینک میکند اگر مایلید لینک کنید به تبادل لینک هوشمند رفته و ما را با این ادرس و عنوان بی بی سی نیوز لینک کنید. نظر یادتون نره.با عرض معذرت بعضی مطالب در سایت نمایش داده نمی شود.اگر پیگیر مطلب خواصی هستید میتونید با مراجعه به این سایت مطلب مورد نظرتونو پیدا کنید با تشکر مدیریت سایت:نادیا
آخرین مطالب
نويسندگان
یک شنبه 2 مهر 1391برچسب:افزایش,احتمال,جنگ,ایران , :: 5:55 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

افزایش احتمال جنگ با ایران

 احتمال جنگ با ایران
باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در هفته های اخیر تلاش های قابل تحسینی در جلوگیری از افزایش ریسک اقدام نظامی علیه ایران انجام داده


دیپلماسی ایرانی: باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در هفته های اخیر تلاش های قابل تحسینی در جلوگیری از افزایش ریسک اقدام نظامی علیه ایران انجام داده که از جمله آنها می توان به مخالفت با درخواست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به منظور مشارکت دادن ایالات متحده در جنگی دیگر در خاورمیانه اشاره کرد. اما روز جمعه شانس اقدام نظامی بالا رفت و این به دلیل اشتباه اوباما بود.

یک مقام ناشناس آمریکایی روز جمعه اعلام کرد که ایالات متحده نام گروهک تروریستی منافقین را از فهرست سازمان های تروریستی آمریکا حذف خواهد کرد. گروهکی که در کنار دیگر اقدامات تروریستی خود، در قتل آمریکایی ها نیز نقض داشته اند.

رابرت رایت در مقاله ای که در همین زمینه در نشریه آتلانتیک منتشر کرده می نویسد، من پیش از این نیز هشدار داده بودم که حذف گروهک منافقین از فهرست سازمان های تروریستی،  موضع گروهی در ایران که به دنبال پایان دادن به مذاکرات هسته ای هستند را تقویت می کند. تندروها در ایران با اشاره به نقش این گروهک در اقدامات ضد جمهوری اسلامی، قرار گرفتن در کنار صدام حسین در جریان جنگ ایران – عراق و عملکرد به عنوان یک نیروی نیابتی برای اسرائیل ، بار دیگر اعلام خواهند کرد که ایالات متحده با حذف نام این گروهک از فهرست سازمان های تروریستی، خصومت بی اندازه ای با ایران دارد و مذاکره با چنین کشوری بی ثمر است. همانگونه که تندرو ها در آمریکا نیز برای توجیه عدم تمایل خود به ادامه مذاکرات هسته ای به دشمنی ایران با آمریکا اشاره می کنند.

البته نظریه من می تواند اشتباه یا غیر قابل باور باشد اما حذف نام گروهک منافقین از فهرست سازمان های تروریستی آمریکا می تواند به کاهش شانس هر گونه مصالحه بین ایران و آمریکا منجر شود. از سوی دیگر این اقدام می تواند موضع اصلاح طلبان در ایران را نیز تضعیف کند.

به این ترتیب آمریکا در حالی که زمینه های مناسب را در ایران کاهش داده به افزایش ریسک درگیری نظامی کمک کرده است.


 

یک شنبه 2 مهر 1391برچسب:رژه ارتش,رژه,ارتش,عکس,عکس رژه ارتش, :: 5:50 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

رژه بزرگ نيرو هاي مسلح در جوار حرم مطهر بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي با حضور رئيس محترم جمهور




 

 



 




 




 







































































 
شنبه 1 مهر 1391برچسب:عذرخواهی ,رسمی,لیبی,امریکا,, :: 5:6 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
لیبی از معاون وزیر خارجه آمریکا که به این کشور سفر کرده به خاطر کشته شدن سفیر آمریکا در بنغازی عذرخواهی کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ویلیام برنز معاون وزیر خارجه آمریکا که به لیبی سفر کرده با رهبران این کشور از جمله مصطفی ابوشاقور نخست وزیر جدید و محمد المقریف رییس کنگره ملی لیبی دیدار و گفت وگو کرد.وی سپس در مراسم یادبود کریستوفر استیونز سفیر آمریکا در لیبی و سه همکار آمریکایی اش شرکت کرد.

یک مقام وزارت خارجه لیبی پس از دیدار ویلیام برنز با مقامات لیبی اظهار کرد: عاشور بن خیال وزیر خارجه لیبی از برنز به خاطر خشونت هایی که در طرابلس روی داد، عذرخواهی کرد و کریستوفر استیونز را "دوست لیبی" معرفی نمود.چهار آمریکایی در حمله افراد مسلح به کنسولگری آمریکا در شهر بنغازی کشته شدند.

افراد مهاجم در میان جمعیت معترض به فیلم ضد اسلامی ساخته شده در آمریکا بودند.برنز به خبرنگاران گفت: هرچه سریعتر باید افراد مسئول این تراژدی وحشتناک محاکمه شوند و ما مصمم هستیم که برای این کار با لیبی همکاری کنیم.برنز همچنین با ادای احترام به استیونز او را یک سفیر فوق العاده معرفی کرد که به لیبی معتقد بوده است.

عبدالرحیم الکیب نخست وزیر در حال کناره گیری لیبی نیز پس از دیدار با برنز خاطر نشان کرد: قتل استیونز قطعا نشان دهنده ارزش های اخلاقی موجود در لیبی نیست.وی همچنین اظهار کرد: فیلم ویدئویی ضد اسلامی فیلمی ناخوشایند است و منعکس کننده احساسات مردم آمریکا نیست.

افراد مهاجم یک گروه یاغی بودند که باید هرچه سریعتر به دست قانون سپرده شوند.در واشنگتن سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ویلیام برنز از مقامات لیبی خواسته تا نهادهای امنیتی خود را برای حفظ امنیت مردم لیبی و دیپلمات هایی که در آنجا هستند، ارتقا بخشند.
یک شنبه 26 شهريور 1391برچسب:حمله,چینی‌ها,سفارت,ژاپن, :: 6:0 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

حمله چینی‌ها

فارس به نقل از راشا تودی نوشت: هزاران نفر از مردم پکن در اعتراض به سیاست های ارضی ژاپن به سفارت این کشور در پکن حمله کردند و با پرتاب سنگ، بطری و آتش زدن پرچم ژاپن، ملی کردن جزایر مورد مناقشه میان دو کشور از سوی دولت ژاپن را محکوم کردند.

http://www.seemorgh.com/uploads/1391/06/70.jpg

این درحالی است که چینی ها در بعضی از استان های دیگر این کشور نیز با حضور در خیابان ها مخالفت قاطع خود را با تملک جزایر دیائویی توسط دولت ژاپن اعلام کردند. این اعتراضات در بعضی از مناطق به درگیری میان پلیس و معترضین و استفاده از خشونت کشیده شد.

براساس گزارش منابع مختلف، بیش از 40 هزار نفر در حداقل 20 شهر چین در این تظاهرات شرکت کردند.

تنش در روابط توکیو و ژاپن بر سر جزایر «دیائویی» که ژاپنی ها به آن «سنکاکو» می گویند زمانی تشدید شد که دولت توکیو از تصمیم خود برای خرید این جزایر خبر داد.

این تصمیم موجب خشم و عصبانیت مقامات پکن شد و وزارت خارجه ژاپن این پرونده را به یک دادگاه بین المللی ارجاع داد.

دولت ژاپن بعد از چند هفته کش و قوس این طرح را رسما تصویب کرد.


http://www.seemorgh.com/uploads/1391/06/71.jpg


http://www.seemorgh.com/uploads/1391/06/72.jpg


http://www.seemorgh.com/uploads/1391/06/73.jpg


http://www.seemorgh.com/uploads/1391/06/74.jpg


http://www.seemorgh.com/uploads/1391/06/75.jpg


http://www.seemorgh.com/uploads/1391/06/76.jpg


http://www.seemorgh.com/uploads/1391/06/77.jpg


 

 

 تصاویری که ورود دختران به ورزشگاه را ممنوع کرد

پس از بازی اول ایران و ژاپن که ورود بانوان هم برای تشویق تیم ملی والیبال در مقابل ژاپن، به ورزشگاه آزادی آزاد بود، صحنه هایی رخ داد که باعث شد در بازی دوم به یکباره تصمیم گرفته شود ورود بانوان را ممنوع اعلام کنند.









 


 

آمریكا دیپلمات‌های خود را فراخواند
 
 
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که به بخشی از کارمندان خود در خارطوم و تونس که مشاغل غیر حساس دارند و خانواده کارمندان این سفارت‌ها دستور داده که به منظور احتیاط و حفظ تدابیر امنیتی خاک این کشورها را ترک کنند.

به گزارش شبكه خبری بی.بی.سی، ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین گفته که هشدار مشابهی برای شهروندان آمریکایی که در سودان و تونس هستند، صادر کرده است.

آمریکا برای دفاع از سفارتخانه خود در خارطوم، پایتخت سودان، اقدام به اعزام تفنگدار دریایی به این کشور کرده اما سودان با این اقدام آمریکا مخالفت کرده است. مقام‌های سودان گفته‌اند که ماموران امنیتی و انتظامی این کشور قادر به کنترل اوضاع هستند و نیازی به اعزام نیروهای خارجی نیست.

اعتراض‌ها در روزهای گذشته دو کشته در تونس و سه کشته در خارطوم بر جای گذاشته است.

هشدارهای امنیتی آمریکا به اتباعش همزمان با گزارش‌هایی است که در آنها گروه القاعده نسبت به حملات جدید علیه آمریکا در کشورهای مسلمان هشدار داده است.

بنا بر گزارش آسوشیتدپرس، القاعده در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است: " آنچه باید در این رویداد بزرگ بر آن متمرکز شد این است که نهایتا تمامی سفارتخانه‌های آمریکا از سرزمین‌های مسلمانان برچیده شوند."

هشدار برای کارمندان سفارتخانه‌های آمریکا در سودان و تونس در حالی صادر می‌شود که سفارت آمریکا در قاهره اعلام کرده از امروز (یکشنبه) تمامی فعالیت‌های خود از جمله صدور ویزا و خدمات کنسولی را از سر خواهد گرفت.

سفارت آمریکا در مصر نخستین محل مورد حمله معترضان به فیلم ضد اسلامی بود که روز سه‌شنبه معترضان برای ساعاتی با بالا رفتن از دیوار آن پرچم آمریکا را پایین کشیدند و به جای آن پرچم سیاه رنگی را جایگزین کردند.

در ادامه واکنش‌ها به فیلم توهین‌آمیز به پیامبر اسلام (ص)، هشام قندیل، نخست وزیر مصر می‌گوید که اهانت به باورهای دینی یک و نیم میلیارد مسلمان غیرقابل قبول است اما این به آن معنی نیست که اعتراض مسالمت آمیز به خشونت تبدیل شود.

قندیل روز شنبه در مصاحبه با بخش عربی بی.بی.سی، گفت: "مصری‌ها، امت عرب و در مجموع مسلمانان باید به رسانه‌های غرب، فطرت واقعی یک مومن مسلمان را نشان دهند؛ اینکه مسلمانان صلح طلب هستند و خشونت را تقبیح می‌کنند."

وی همچنین گفته که باید میان آزادی بیان و ضرورت احترام به باورهای دینی مردم تعادل ایجاد شود. اشاره قندیل به قوانین آزادی بیان در کشورهای غربی و آمریکاست که عملا نظارت کامل بر همه تولیدات معنوی را غیر ممکن و مخالف قانون آزادی بیان می‌داند.

وی همچنین از دولت آمریکا خواسته که تمامی تمهیدات را برای جلوگیری از اهانت به باورهای مسلمانان اتخاذ کند و همزمان کسانی را که مسئول این اهانت‌ها هستند به پیشگاه قانون فراخواند تا پاسخگوی اعمالشان باشند.

سخنان نخست وزیر مصر در حالی بیان می‌شود که با گذشت پنج روز از آغاز اعتراضات به فیلم ضد اسلامی دامنه تجمع‌ها به کشورهایی که حتی اکثریت آنها مسلمان نیستند هم کشیده شده است.


 

چهار شنبه 22 شهريور 1391برچسب:احتمال,نامزدی,سید حسن خمینی, انتخابات, :: 4:58 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

 

احتمال نامزدی سید حسن خمینی در انتخابات
یک عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با تاکید براینکه پول حرام کروبی را به این روز انداخته است، گفت: مگر کروبی از شهرام جزایری پول نگرفت؟ نتیجه آن پول‌های حرام همین است که امروز کروبی گرفتارش شده است.

فارس:یک عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با تاکید براینکه پول حرام کروبی را به این روز انداخته است، گفت: مگر کروبی از شهرام جزایری پول نگرفت؟ نتیجه آن پول‌های حرام همین است که امروز کروبی گرفتارش شده است.

* پارلمان نیوز: «تحلیلگران سیاسی معتقدند عده‌ای تلاش دارند تا پای سید حسن خمینی را نیز به معرکه درگیری‌های سیاسی بکشانند تا وی را فردی جناحی و سیاسی نشان دهند و تخریبش کنند. اما سکوت وی درباره مسائل سیاسی مانع از این اقدام شده است. لذا اعلام نامزدی سید حسن خمینی در انتخابات ۴ سال آینده و پیوند دادن نام وی با نام های اصلاح طلبان احتمالاً با هدف آغاز پروژه تخریب سید حسن خمینی آغاز شده است.»

* سردار رمضان شریف رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس در نشست خبری خود اظهار داشت: «به‌رغم تلاش‌هایی که اخیرا به خصوص در فضای سایبری و بعضا سایت‌ها نسبت به شایعه‌پراکنی و ایجاد حاشیه‌هایی برای راهپیمایی عظیم روز قدس صورت می‌گیرد، همه مردم و نخبگان به فلسفه وجودی نامگذاری این روز با عنوان روز قدس اهتمام جدی خواهند داشت و اجازه نمی‌دهند شعارها و حرکت‌های تفرقه‌انگیز و نامتناسب به وجود بیاید چرا که بدیهی است اینگونه اقدامات در راستای دشمنی‌های اسرائیل و آمریکا با نظام ارزیابی می‌شود.»

* عزت سحابی رئیس شورای فعالان ملی- مذهبی در گفتگو با ایلنا گفت: «حذف جریان اصلاح طلب از صحنه سیاسی کشور ممکن نیست.»

* حجت‌الاسلام و المسلیمن جعفر شجونی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در گفت‌وگو با رجانیوز با تاکید براینکه پول حرام کروبی را به این روز انداخته اظهار داشت: «آقای کروبی که یک روحانی است، پول انتخابات را از کجا آورد؟ مگر همین ایشان از شهرام جزایری پول نگرفت؟ نتیجه آن پول‌های حرام همین است که امروز کروبی گرفتارش شده است و با این کار خود به روحانیت هم اهانت کرده است.»

شجونی خواستار آن شد که دادگاه ویژه روحانیت کروبی را خلع لباس کند و گفت: «بنده خودم مدعی هستم و حدود دو ماه پیش به دادگاه ویژه تماس گرفتم و از مجمع روحانیون و اعضای آن همچون مجید انصاری و موسوی خوئینی ها شکایت کردم و در این کار هم جدی هستم.» وی با بیان اینکه کروبی سقوط کرده است، تصریح کرد: «امروز این سقوط به جنون کشیده شده و باید در مقابل آن ایستاد، کاری که حضرت امام(ره) کردند و امثال بازرگان، منتظری و رجوی را واژگون کرد.»

* شهریاری عضو فراکسیون اقلیت (اصلاح طلبان) مجلس در گفتگو با پارلمان نیوز گفت:«برخی افراد عقده‌ای فکر می‌کنند فرصتی پیش آمده و از آن باید حداکثر استفاده برای برخورد و حذف برخی چهره‌ها همچون آقایان موسوی، کروبی، خاتمی و حتی هاشمی را به کار گیرند و قلع و قمع کنند.» وی با بیان اینکه شاید آیت الله مهدوی کنی با آیت الله هاشمی رفسنجانی در برخی مسایل اختلاف نظر داشته باشد، اما هیچ‌گاه مهدوی کنی به هاشمی شک نمی‌کند و او را بدخواه انقلاب نمی‌داند، گفت: «بزرگان قوم و مراجع باید یک مدار همت به خرج داده وارد میدان شوند و جلوی تاخت و تاز جریان تازه به دوران رسیده که خود را اطرافیان احمدی‌نژاد می‌دانند را بگیرند.»

* پارلمان نیوز: «در پی آزاد شدن علیرضا حسینی بهشتی مشاور ارشد میرحسین موسوی، سید حسن خمینی به دیدار وی رفت.»

* محسنی اژه‌ای در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما به تشریح نخستین گزارش هیات سه نفری رئیس قوه قضائیه در باره نامه آقای کروبی پرداخت. وی گفت: «در مرحله اول از آقای کروبی خواستیم با حضور در جلسه این هیات مستندات و مدارک خود را در خصوص ادعاهای مطرح شده در هر دو نامه ایشان ارائه دهد اینکه چه چیزی موجب شده تا مسایل را قبل از آنکه در‌مرجع رسمی اعم از مجلس یا حتی خود آقای هاشمی رفسنجانی (مجمع تشخیص مصلحت نظام) مطرح شود به صورت عمومی بازتاب بدهد؟!» وی به نقل از مهدی کروبی گفت : «اجمالا گفتند زمانی که نامه را به آقای هاشمی رفسنجانی نوشتم از این مواردی که ادعا دارم والبته مدارکی هم به‌دنبال خودشان آورده بودند، هیچ‌یک از این افراد به من مراجعه نکرده بودند و هیچ یک از این موارد راهم من نشنیده بودم. این افراد متعاقب انتشار این نامه به حزب اعتماد ملی مراجعه کردند یا به افرادی غیر از آقای کروبی مراجعه کرده بودند.» ایشان در همان جلسه اول عنوان کرده بودند، مسایلی را که می‌گویم شخصا به اطمینان نرسیده‌ام. شنیده های من است. "کروبی گفت‌:‌ حرف‌های دو نفر را پس از مراجعه به حزب اعتماد ملی شخصا شنیدم و بقیه را هم به واسطه شنیدم ".

دادستان کل کشور خاطر‌نشان کرد: «ابتدا خواستم کاملاً غیر محسوس بروند ببینند در این فاصله زمانی که این افراد می‌گویند، با چند روز این طرف و آن طرف، اصلاً کسی با این نام آنجا مراجعه کرده است یا خیر؟! چون ایشان می گوید فلانی آمده شب بیمارستان و تا صبح بستری و به وی سرم وصل بوده! پس بالاخره باید اسم وی در جائی ثبت شده باشد. همه قسمت‌های بیمارستان که امکان دارد یک مریض مراجعه کند و چندین ساعت بستری بشه و زیر سرم برود، را بررسی کردیم اما فردی به نام ترانه موسوی وجود نداشت. من به مامور تحقیق گفتم که فقط دنبال اسم نگردید. الان فرض می گیریم که آقای کروبی درست می‌گوید. پس ممکن است به نام فرد دیگری به بیمارستان برده باشند، بالاخره فردی که خلافی کرده و قرار است فردا دستگیرش کنند، پس ممکن است با اسم خلافی بستری کرده باشند. به ماموران تحقیق گفتم بپرسند آیا در این فاصله زمانی زنی با این سن و سال به آن محل مراجعه کرده و بستری شده باشد، که باز ما به مطلبی نرسیدیم.» وی گفت: «هر امکان دیگری که فرض کنید؛ بازداشتگاهی بوده، کلانتری بوده در خیابان‌های منتهی به اطراف این بیمارستان و زندان اوین و جاهای دیگر را پرسیدیم و گفتند فردی به این نام بازداشتی نداشتیم. در جلسه بعد عین این مسائل را به آقای کروبی گفتیم و پرسیدیم آیا از بستگان این خانم ترانه موسوی کسی را شما دیدید؟! گفت: نه!»

دادستان کل کشور ادامه داد: «به کروبی گفتم، افراد شما که می‌گوید از طرف من و آقای میرحسین برای پیگیری این قضایا تعیین کردیم، از بستگان افراد مطرح شده کسی را می شناسند؟ که ازآنها تحقیق کنیم؟ که پاسخ دادند خیر.» وی با بیان اینکه خطاب به کروبی گفتم ، چطور چنین ادعائی دارید ، در پاسخ مطرح شده به نقل ازکروبی ‌گفت: «در آن جمع ما، آن دختر شهید چنین مطلبی را مطرح کرده است.» محسنی اژه‌ای ادامه داد : «من از آقای کروبی پرسیدم ، از آن دختر شهید آدرسی دارید که تحقیق بیشتری کنیم؟ که ایشان گفتند، سوال می‌کنم و به شما خواهم گفت.»

اژه ای گفت: «از آقای کروبی خواهش کردم همین امشب بروید حتماً بپرسید و بیایید به ما بگویید و یا اصلاً تلفنی به ما بگویید. به آقای کروبی گفتم ، این بیمارستانی که شما می‌گوئید، ما این راهها را طی کردیم، اولاً اگر شما راهی به ذهنتان می رسد بگویید. بالاخره مسئول بودید، مجلس بودید، دستی توی این کارها داشتید و خودتان می گوئید، که در این امور دستی دارم که ایشان پاسخ داد ؛ حرف‌های شما منطقی است، ولی من الان چیزی بیشتر از این ندارم.» دادستان کل کشور خاطر‌نشان کرد: «به هر حال در مورد ترانه موسوی ما هر مسیری که واقعاً ممکن بود و ذهن انسان به آن می‌‌رسید و از ذهن حتی بعضی از افراد دیگر که در این زمینه ها کارشناسند استفاده کردم و ما نه تنها به نتیجه نرسیدیم، بلکه واقعاً به نتیجه رسیدیم که صحت ندارد. مگر می شود ، یک نفر در ایران باشد و هیچ‌کس را نداشته باشد؟!»

وی با بیان اینکه در جلسه اول کروبی گفت؛ من اطلاعاتی دارم ولی در این جلسه ارائه نمی دهم ، ادامه داد : «من به ایشان گفتم ، آقای کروبی شما یک ادعایی کردید! ادعایی که به حیثیت نظام، مردم و خود فردی که شما این‌ گونه سی دی را برای وی تهیه کردید ، لطمه وارد کردید. فردا اگر همین سی دی افشا شود حقی برای وی مترتب است اگر اطلاعاتی دارید ارائه کنید تا ما با خود شما تحقیق کنیم. اما وی گفت که فعلاً این‌ها را به شما می دهم. اگر شما به نتیجه رسیدید بعداً بقیه را می دهم.» دادستان کل کشور در خصوص پرونده ” الف – شین “گفت: «از طرف هواداران کروبی و موسوی مطرح شد که این شخص مفقود شده است اما بعد مشخص شد که با این فرد ارتباط دارند.

ما ادعاهای "الف_ شین" که در همان لوح فشرده آمده و ادعای خود کروبی را صرف نظر از ابهاماتی که وجود دارد، بررسی کردیم. خود این شخص اعلام کرده که در آشوب‌ها دستگیر نشده بلکه زمانی که از یکی از سفارتخانه های مرتبط می‌آمده ، سه نفر وی را در خیابان جردن گرفته و سوار ماشین کردند. این شخص ادعا کرده که بعد از چند روز که مورد ضرب و شتم و تجاوز جنسی قرار گرفته، آزاد شده است. آنچه که تاکنون قطعی شده است، این است که آقای "الف_ شین" در هیچ یک از این تظاهرات‌ها دستگیر نشده و هیچ‌ مرجعی اعم ازوزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی چنین فردی را دستگیر نکردند. همچنین در هیچ بازداشتگاهی هم اسم این فرد نیست. وقتی از وی پرسیدیم که آیا افرادی که شما را بردند ، لباس خاصی داشتند می گوید خیر. زمانی که مرا در داخل ماشین کردند چشم هایم را بستند و دیگر چیزی متوجه نشدم ،فقط تا حدود بیست الی سی دقیقه در حرکت بودیم.»

وی در خصوص یکی دیگر از مباحث مطرح شده از سوی کروبی در مورد یک دختر شهید (سعیده پورآقایی) اظهارداشت: «در این مورد هم کروبی سند و مدرکی ارائه نکرد و گفت دختر شهیدی است که زمانی که با مادرش برای ا... اکبر گفتن به بیرون ساختمان یا روی بام منزل رفته افرادی آمده و این دختر را دستگیر کردند و بعد از چند وقت در حالیکه مورد آزار و اذیت قرار گرفته بود و پایین تنه اش با اسید سوزانده شده بود، جنازه‌اش را می آورند و بعد هم مخفیانه دفن می‌کنند.»

دادستان کل کشور با بیان اینکه کروبی اعلام کرده این موضوع از سوی مقیسه ( یکی از اعضای ستاد موسوی) مطرح شده است، گفت: «کروبی به ما گفت؛ من خودم خانواده این فرد را دیدم و از طرف آقای موسوی رفتند خانه این خانم و با خانواده وی صحبت کردند و جلسه ختمی نیز در مسجد قلهک برگزار شد که آقای میرحسین موسوی هم در آن شرکت کرد!»

به گفته‌ی دادستان کل کشور کروبی اعلام کرده که قرار بود بنده هم به خانه‌ی آنها بروم اما فرصت نشد به همین دلیل یکی از بستگان من آنجا رفته و با خانواده او صحبت کرده است. اژه ای بابیان اینکه به کروبی گفتیم با توجه به اینکه می گویید مخفیانه جنازه را دفن کردند و بعد به خانواده اطلاع دادند، آیا خانواده وی جنازه را دیده‌اند یا خیر؟ اظهارداشت: کروبی گفت: من نمی دانم. گفتم: شما می گویید جنازه را مخفیانه دفن کردند. حالا کسی که مخفیانه جنازه‌ای را دفن کرده و به قول شما واهمه هم دارد که پزشکی قانونی هم از موضوع آگاه شود پس چه کسی دیده که بدن این خانم با اسید سوخته شده است؟»

اژه ای افزود: «سؤالات بی شماری مطرح شد که همه آنها از طرف کروبی بی پاسخ ماند. بعد از جلسه اول شروع به تحقیق کردن کردیم .ابتدا متوجه شدیم که متأسفانه یکی از سایت های وابسته به همین جریان سیاسی خاص، مطالب خیلی زیاد و سخیفی نوشته با تیتر: افشای نام یکی از شهدایی که مخفیانه در بهشت زهرا دفن شده و زیرآن هم اسم برده بود.»

وی با بیان اینکه در اعلامیه فوت این شخص قید شده که تنها فرزند جانباز شهید آقای فلانی ،گفت: «به همین دلیل این موضوع را از خانواده، از بنیاد شهید و محل تحقیق کردیم و متوجه شدیم که اصلاً پدر این خانم شهید نشده و اصلاً دختر شهید نیست! همچنین تنها دختر خانواده نبوده، اصلا هم دستگیر نشده ، ا... اکبر هم نمی گفته و بدنش نیز با اسید سوزانده نشده است.»

اژه ای ادامه داد: «حتی اطلاعیه دیگری منتشر کردند که نام این دختر در کنار چند عکس دیگر از بستگانش که مدعی شده بودند شهید شدند، چاپ شده بود. اصلاً این موضوع صحت نداشت و هیچیک از این افراد شهید نشدند. از مدرسه ، بهشت زهرا و از همه جاهایی که می شد تحقیق کردیم و متأسفم که در قبال این همه فضاسازی ها علیه نظام باید بگویم که متوجه شدیم این خانم چند روز قبلش تماس گرفته که من هستم و تا چند روز دیگر می‌آیم.»

دادستان کل کشور تاکید کرد: «این خانم از سال ۸۶ تا الان هفتمین بار است که از خانه فرار کرده‌است. قبلاً شش بار و هر بار ۵ روز، یک هفته و حتی یک ماه فرار کرده بود که یا از طریق نیروی انتظامی و یا خودش به خانه بازگشته است. این بار نیز زمانی که مادر وی برای خرید دارو از خانه خارج می شود زمان بازگشت متوجه می شود که دخترش رفته و در خانه نیست.» محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سؤال که مادراین خانم چگونه متوجه مرگ دخترش شده است، گفت: «مادرش می گوید یک فردی از طرف آقای موسوی به‌وی تلفن کرده ومی گوید می خواهیم به شما کمک کنیم.

مادر می گوید من شما را نمی شناسم. آن شخص می گوید: که می گویند دختر شما کشته شده است. مادر وی می گوید: چه کسی می گوید که دخترم کشته شده است؟ تلفن قطع می شود و دوباره شخص دیگری زنگ زده و می گوید دختر شما کشته شده و مخفیانه بردند و آنرا دفنش کردند. بار سوم می گوید آقای مقیسه با یک خانم که مادر یکی از دخترانی است که کشته شده ولی جزو ادعای آقای کروبی نبوده و موضوعش به ما ارجاع نشده مدعی می شوند که از طرف آقای میرحسین و آقای کروبی می خواهند به من کمک کنند.» مادر دختر ابتدا آنها را با این استدلال که شما را نمی شناسم راه نمی دهد. آنها می گویند: مگر دختر شما کشته نشده است؟ مادر وی می گوید: نه؛ اصلاً دختر من مگر کشته شده؟ مگر زنده نیست؟ بعد از چند روز تکرار ماجرا ، مادر این خانم به خودش می گوید نکند دخترش کشته شده است؟ حالا من هم که پیش فامیل و همسایه‌ها مشکل دارم خب می روم یک ختمی می گیریم و تمامش می کنیم. محسنی اژه ای با بیان اینکه در جلسه اول با کروبی اعلام کردیم آیا واقعاً احتمال نمی دادید که مغرض باشند و مطالبی بگویند که حق و باطل با هم قاطی شود؟ کروبی گفت:جازه بدهید تحقیق کنیم اگر روشن شد ،بعد شما بگویید، اظهارداشت: کروبی گفت اگر ثابت شد برای من که موردی اشتباه بوده من خودم اعلام می کنم که اشتباه کردم.»

در جلسه دوم خودش ابتدائاً مطرح کرد و گفت این دختر،‌ دختر شهید نیست و تنها دختر خانواده هم نیست و آقای مقیسه هم گفتند که ظاهراً تماس گرفته و زنده است. گفتم این یک مورد که برای شما الان روشن شد بیائید و اعلام بکنید خودتان! ما اعلام نکنیم چون خیلی فرق می کند و برای شما هم خوب است. همین مقدارش که مشخص شده را اعلام کنید. گفت نه من نمی گویم.من همه مواردی را که گفتم و شنیدم اگر ثابت شد نیست، بعدا اعلام می کنم.»

دادستان کل کشور در بخش دیگری از این برنامه در خصوص یکی دیگر از موارد اعلام شده از سوی مهدی کروبی، اظهارداشت: «یکی از سی دی ها هم در رابطه با یک خانم بود که باز سؤالات القائی و بلکه بالاتر از القایی و باز مقداری اعمال نظر در نوع تهیه سی دی مشخص است که معذالک آن خانم هم ادعای تجاوز جنسی ندارد. مدعی هست که من را دستگیر کردند در خیابان، مدعی هست که بردند فلان بازداشتگاه (البته ما تحقیق کردیم اصلاً زن نیاوردند آنجا و مستقیم بردند اوین) از هم بندی‌هایش تحقیق کردیم و همه او را می شناختند. او مدعی است قبل از اینکه به اوین برسد او را بردند به یکی از کلانتری‌ها و در آنجا فحاشی می کردند و من به آنها فحش می دادم و حرف می زدند و من جواب می دادم، لباس مرا کشیدند یه قسمت لباس من در آمد، دست ایشان به بدن من خورد. ولی اصلاً ادعای تجاوز جنسی ندارد و آقای کروبی هم مدعی نیست که به او تجاوز جنسی شده است.»

وی اضافه کرد: «ایشان (آقای کروبی) ادعا داشتند اسامی دیگر وجود دارد ، اگر هیات قضایی رسیدگی کند اسامی دیگر را می دهد. برداشت من از موضوع این است که دیگر چیزی ندارند. ایشان ادعا می کند این چهار مورد بعد از اینکه ایشان نامه را منتشر کردند مراجعه کردند! پس چطور ایشان قبلش این ادعا را کرده بودند؟! محسنی اژه‌ای در ادامه از جزئیات تعطیلی دفتر حزب اعتماد ملی و توقیف کامپیوترهای این محل ابراز بی اطلاعی کرد و گفت: «قطعاً این موضوع ارتباطی با تحقیقات ما نداشته است. ممکن است دادسرای تهران در روند تحقیقات خود این کاررا انجام دادند.» وی در پایان تاکید کرد: «هیأت سه نفره همچنان فعال است و این آخرین گزارش آن نیست. این گزارش مربوط به بررسی ادعاهای آقای کروبی است و تحقیق درباره کوی دانشگاه و موضوعات دیگر را داریم دنبال می کنیم و افرادی هم دستگیر شدند.»

چهار شنبه 22 شهريور 1391برچسب:شریعتمدار,اقدام,کانادا,نمایشی, :: 4:53 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

 

 شریعتمداری: اقدام کانادا نمایشی بود
حسين شريعتمداری اقدام كانادا در بستن سفارت خود در تهران را اقدامی نمايشی خواند.

ایسنا: حسين شريعتمداري مدير مسئول كيهان در گفت‌وگو با ايسنا در اين باره اظهار داشت: كانادا در عرصه سياسي و بين‌الملل وزني ندارد. رييس سابق تلويزيون كانادا گفته بود كه «به نظر مي‌رسد وزير خارجه كشورمان عوض شده است و شخصي به نام نتانياهو آن را در اختيار دارد».

وي افزود: اقدام كانادا كاملا نمايشي بود؛ به طوري كه ما شاهد بوديم نتانياهو از دولت كانادا در اين رابطه تشكر كرده است.

مدير مسئول كيهان در پاسخ به اين سوال كه آيا امكان دارد كشورهاي ديگر نيز اقدام كانادا را با هدف منزوي كردن ايران در عرصه بين‌الملل دنبال كند گفت: در موضوع دادگاه ميكونوس نيز بسياري از كشورها سفارت خود را در تهران تعطيل كردند و اتفاقا آلمان شروع‌كننده آن بود و اما پس از مدتي دوباره درخواست كردند كه سفارت خود را باز كنند و البته ايران نيز موافقت كرد؛ هرچند در مورد آلمان كمي آن را به تاخير انداخت.

وي در مورد اينكه آيا دشمنان در منزوي كردن ايران موفق خواهند شد افزود: شرايط امروز تغيير پيدا كرده است، چند هفته گذشته وزير امور خارجه سابق فرانسه كه به عنوان مشاور ويژه اولاند، رييس جمهور فرانسه در منطقه حضور يافته بود پس از بازگشت در گزارش خود اين طور عنوان كرده بود كه «من به وضوح ديدم كه ديگر غرب، ارباب دنيا نيست.»

وي ادامه داد: نمونه ديگر عدم موفقيت غرب در منزوي كردن ايران برگزاري موفق اجلاس جنبش غيرمتعهدها در تهران بود.

 
چهار شنبه 22 شهريور 1391برچسب:, :: 12:21 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
چهار شنبه 22 شهريور 1391برچسب:, :: 12:19 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
سه شنبه 21 شهريور 1391برچسب:, :: 10:41 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

مکالی کالکین در سال 1980 در نیویورک به دنیا آمد. او شهرتش را بخاطر بازی در دو مجموعه تنهای در خانه بدست آورد.
هنگامی که مکالی پانزده ساله بود، پدر و مادرش بر سر نگهداری او کشمکش داشتند، اما سرانجام سرپرستی او به پدرش واگذار شد.
او در سال ۱۹۹۸ با ریچل ماینر ازدواج کرد و زندگی مشترک‌شان تا سال ۲۰۰۰ ادامه داشت.
پس از آن در سال ۲۰۰۲ با میلا کونیس ازدواج کرد اما در ژانویه ۲۰۱۱ کونیس اعلام کرده که او و مکالی از هم جدا شدند!

در همین زمان بود که مشکلات مکالی کالکین افزایش یافت. او پس از شکست عشقی در دومین ازدواجش، به هروئین روی آورد.

در واقع یک معتاد تمام عیار شد به گونه ای که پزشکان اعلام کردند اگر این ماده خطرناک را ترک نکند، تا 6ماه آینده خواهد مرد!

سه شنبه 21 شهريور 1391برچسب:, :: 10:36 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

مدونا، خواننده کابالیست غربی باز هم خود را برهنه کرد اما این بار نه برای تماشاچیان، بلکه در اعلام حمایت از نامزدی باراک اوباما برای دور بعدی ریاست جمهوری آمریکا.
خواننده کابالیست آمریکا با خالکوبی نام باراک اوباما بر روی بدن خود و درآوردن پیراهنش برای نشان‌دادن آن، آشکارا به صف حامیان انتخاباتی رئیس جمهور آمریکا پیوست.
مجله فرانسوی "کلوزیر" عکسی از مدونا منتشر کرده است که در آن خواننده آمریکایی نام اوباما را بر روی کمر خود به نشانه حمایت از وی خالکوبی کرده است.
 
سایت العربیه در واکنش به این اقدام نوشت: «پیش از این مدونا خواننده مشهور آمریکایی بارها در برابر تماشاگران پیراهن خود را درآورده بود اما این بار برهنه شدن وی سیاسی است.»
برخی بر این باروند که برهنه شدن مدونا به دلیل سن بالای وی ( 53 سال ) و نیز تکراری بودن این کار در مقابل تماشاچیان عادی و البته بی اهمیت تلقی می شود.

احمدی نژاد: ما نمی گذاریم کسی پدر مردم را در بیاورد
احمدی‌نژاد در شهرستان جوین در پاسخ به درخواست‌های بی شمار مردم گفت: ماشاءالله این لیست آنقدر دراز است که اگر ما تا مشهد هم پیاده بدویم به ته آن نخواهیم رسید.

 

فارس:رییس جمهور در پاسخ به درخواست مردم نوده برای شهرستان شدن نوده گفت: شما باید کسری جمعیت خود را جبران کنید. ماشاءالله قدیمی‌ها خیلی بهتر از شما در این باره کار می‌کردند.

حضور محمود احمدی‌نژاد در بین مردم ۳ شهرستان جوین، خوشاب و همچنین فیروزه با حاشیه‌های جالبی همراه بود که ذکر برخی از آنها خالی از لطف نیست.

* برخلاف سایر سفرهای استانی رئیس جمهور ،احمدی نژاد در سفر به شهرستان های خوشاب و جوین ارتباط نزدیک‌تری با مردم داشت به گونه‌ای که رئیس جمهور برای شنیدن برخی درخواست‌های مردم به هیئت همراه خود دستور می‌داد تا هرطور که شده به آنان میکروفونی برای صحبت کردن برسانند.

* در شهرستان خوشاب زمانی که مردم نوده از رئیس جمهور تقاضا کردند که تبدیل به شهر شوند، احمدی‌نژاد جمعیت آنان را سؤال کرد که مردم نوده به وی گفتند جمعیت آنها ۴ هزار و ۸۰۰ هزار نفر است. رئیس جمهور نیز در پاسخ به این سؤال گفت :شما باید کسری جمعیت خود را جبران کنید. ماشاءالله قدیمی‌ها خیلی بهتر از شما در این باره کار می‌کردند و اگر آنها بودند جمعیت را به سرعت افزایش می‌دادند تا به شهر تبدیل شوند.

* احمدی‌نژاد در شهرستان جوین در پاسخ به درخواست‌های بی شمار مردم گفت: ماشاءالله این لیست آنقدر دراز است که اگر ما تا مشهد هم پیاده بدویم به ته آن نخواهیم رسید.

* احمدی‌نژاد در پاسخ به مردم شهرستان جوین که از آنان تقاضای ورزشگاه می‌کرد، گفت: باید برای شما سالن ورزشی ساخت چرا که شما تماشاگر نیستید، ماشاءالله تمام مردم استان خراسان ورزشکار هستند.

* در هنگام سخنرانی رئیس جمهور در شهرستان جوین عده‌‌ای از مردم از سازمان منابع طبیعی گله داشتند و با این لفظ فریاد می‌زدند که منابع طبیعی پدر مردم را در آورده است و احمدی‌نژاد به مردم گفت که هیچکس نمی‌تواند پدر مردم را در بیاورد و ما نیز اجازه چنین کاری را به کسی نمی‌دهیم.

*‌رئیس جمهور در پاسخ به درخواست مردم یکی از شهرستان‌ها برای دو بانده کردن راه ارتباطی خود گفت: یک باند به تنهایی پدر یک مملکت را در می‌آورد، حالا شما از ما یک دو بانده‌اش را می‌خواهید. ببینید که چه‌ها می‌کند.

* رئیس جمهور در جمع مردم شهرستان خوشاب که خواستار دو سالن ورزشی ویژه زنان و مردان بودند، گفت: انشاءالله ما یک سالن ورزشی تأسیس می‌کنیم و مردان این شهر آنقدر مهربان خواهند بود که سهم خود را برای ورزش به زنان و دختران می‌دهند تا آنان بتوانند ورزش کنند.

* رئیس جمهور در شهرستان جوین در پاسخ به سؤال یکی از حاضران در ورزشگاه که اشتیاق شدیدی برای صحبت با رئیس جمهور داشت، گفت: عزیز من اینقدر فریاد نزن وگرنه صدای شما هم مثل صدای من می‌گیرد شما مثل اینکه ۶ ماهه به دنیا آمدی که اینقدر عجله داری.

* در طول سخنرانی رئیس جمهور عده‌ای زیادی از کودکان خواستار دیدار با رئیس جمهور بودند که اغلب آنها نیز در پایان سخنرانی موفق می‌شدند که با احمدی‌نژاد دیدار کنند.

* احمدی‌نژاد در طول سخنرانی های خود،بسیاری از اعضای هیئت همراه را برای گرفتن نظرات مردم به میان جمعیت می‌فرستاد که بسیاری از آنها به دلیل ازدحام جمعیت موفق نمی‌شدند خود را به موقع به هلیکوپترها به شهر بعدی برسانند.
سه شنبه 19 ارديبهشت 1391برچسب:غرامت, ۴ میلیارد دلاری,روسیه,ایران, :: 12:17 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
غرامت ۴ میلیارد دلاری روسیه به ایران
سفیر ایران در روسیه بهمن ماه سال گذشته درباره قرارداد فروش سیستم‌های اس ـ ۳۰۰ به ایران گفت که روسیه پیش پرداخت و سود پیش پرداخت را به خاطر تحویل ندادن این سیستم‌ها به ایران برگرداند.

 

ایسنا:دادگاه رسیدگی کننده به پرونده شکایت ایران از روسیه به دلیل فسخ قرارداد سامانه موشکی اس ۳۰۰، روسیه را به پرداخت ۴ میلیارد دلار محکوم کرده است.
 
در پی استنکاف روسیه از تحویل سامانه موشکی اس ۳۰۰ به ایران، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از روسیه شکایت کرد که منجر به محکومیت روسیه به پرداخت چهار میلیارد دلار غرامت شد. 
 
این گزارش حاکی است با توجه به اینکه مبلغ اصل قرارداد ۴۰۰ میلیون دلار بود، غرامت چهار میلیارد دلاری به شدت خشم روس‌ها را برانگیخته است، اما خشم آن‌ها مانع پرداخت غرامت نخواهد بود! 
 
سفیر ایران در روسیه بهمن ماه سال گذشته درباره قرارداد فروش سیستم‌های اس ـ ۳۰۰ به ایران گفت که روسیه پیش پرداخت و سود پیش پرداخت را به خاطر تحویل ندادن این سیستم‌ها به ایران برگرداند. 
 
وی گفت: این قرارداد به همراه پیش پرداخت و سود پیش پرداخت به ایران برگردانده شد اما ما همکاری‌های دیگری نیز با روسیه داریم و تازمانی که روسیه علاقمند باشد این همکاری‌ها ادامه پیدا خواهد کرد. 
 
قرارداد تحویل سیستم‌های «اس ـ۳۰۰» در اواخر سال ۲۰۰۷ امضا شد و قرار بود روسیه سیستم‌های موشکی پدافند هوایی به ارزش حدود ۸۰۰ میلیون دلار را به ایران تحویل دهد. اما دمیتری مدودف، رییس‌جمهور روسیه در تاریخ ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) با صدور فرمانی تحویل سیستم‌های اس ـ۳۰۰، تسلیحات زرهی و هواپیما، هلیکوپ‌تر و ناوهای جنگی به ایران را ممنوع کرد. فرمان مدودف روسیه به دنبال تدابیر مربوط به اجرای قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت سازمان ملل صادر شد.
 
 

موافقت آمريكا با غنی سازی اورانيوم 5 درصد در ايران
شبکه النيل از موافقت آمريکا با غنی سازی پنج درصدی اورانيوم در ايران خبر داد.

 

 

 

باشگاه خبرنگاران:به نقل از شبکه تلويزيوني النيل ؛ مسئولان آمريکايي اعلام کردند که واشنگتن آمادگي دارد که ايران به غني سازي اورانيوم در سطح پنج درصد ادامه دهد.

اين اقدام در صورتی صورت خواهد گرفت که تهران با بازرسی‌های نامحدود آژانس از تأسیسات هسته‌ای و ارائه ضمانت‌های قوی درباره عدم تلاش ایران برای تولید سلاح اتمی موافقت کند.

از سوي ديگر علي اصغر سلطانيه در مصاحبه اي اعلام كرد : دور جديد مذاکرات هسته اي با آژانس بين المللي انرژي اتمي پس از گذشت دو ماه در روزهاي سيزدهم و چهاردهم مي در وين از سر گرفته مي شود.

در همين حال علي اصغر سلطانيه نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي اعلام کرد تصميم کشورش نشان مي دهد که فعاليتهاي هسته اي تهران مسالمت آميز است و ادعاها برضد ايران واقعيت ندارد.

 

یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:ساز و کار,جدید,استیضاح,رئیس جمهور, :: 5:22 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
لباس جدید
انتشار عکس های فتوشاپی اشتنون در ایران ، بازتاب فراوانی در رسانه های جهان داشت به گونه ای که سخنگوي كاترين اشتون هم به نحوه انتشار لباس كاترين اشتون در مطبوعات ايران واكنش نشان داد.

 

 

 

عصر ایران: در جریان دیدار و مذاکرات سعید جلیلی پیشین دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و خانم کاترین اشتون ، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا ،که بهمن 1389 صورت گرفت ، اشتون لباسی پوشیده بود که هر چند در عرف دیپلماتیک غیر معمول نبود ولی برخی رسانه های ایرانی برای انتشار تصاویر اشتون ، با استفاده از فتوشاپ ، یقه لباس وی را کمی بالاتر بردند تا با استانداردهای نانوشته رسانه ای در ایران نزدیک کنند!
 
دیدار جلیلی و اشتون - بهمن 89

انتشار عکس های فتوشاپی اشتنون در ایران ، بازتاب فراوانی در رسانه های جهان داشت به گونه ای که سخنگوي كاترين اشتون هم به نحوه انتشار لباس كاترين اشتون در مطبوعات ايران واكنش نشان داد و گفت :‌"‌ پوشش خانم اشتون شايسته بود . لباس ايشان نيم تنه نبود. خيلي زنان در ايران  حجاب كامل دارند اما مذاكرات در سطح بين المللي بود و نه در ايران بلكه در يك كشور ثالث برگزار مي شد".
 

روزنامه ديلي تلگراف بريتانيا هم در اين باره نوشت: خانم اشتون بسيار مراقب بود تا يادش باشد كه نبايد با آقاي جليلي دست بدهد و براي اين كار دستهايش را به پشت كمرش گره زده بود، اما شايد فكر اين مساله را هم نمي كرد كه يقه لباس او ظاهرا با استانداردهاي مطبوعات ايران فاصله دارد و مطبوعات ايراني براي انتشار تصوير او در صفحه اول خود مجبور خواهند شد تا يقه او را دستكاري كنند."

اما این بار قضیه متفاوت تر از قبل بود:
 
 
دیدار جلیلی و اشتون - فروردین 91 - عکس: TODAY'S ZAMAN

عکس: ایرنا

با گذشت حدود 15 ماه از آن مذاکرات ، این بار اشتون برای اینکه تصاویرش بار دیگر فتوشاپی نشوند ، نه تنها به احترام هیات ایرانی لباس پوشیده تری بر تن کرد ، بلکه پا فراتر گذاشت و با پارچه ای روسری مانند ، کل گردن خود را پوشاند که در پوشش وی بی سابقه بود و کاملاً مشخص بود که برای جلوگیری از تبعات فتوشاپی از نوع ایرانی ، این کار را کرده است.

 

جمعه 18 فروردين 1391برچسب:آمادگي,ايران,مين زدايي,کشور, :: 1:8 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
جمعه 18 فروردين 1391برچسب:شگفت زدگی,حدادعادل,نتایج,مجلس,نهم, :: 1:4 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
جمعه 18 فروردين 1391برچسب:پیام,تغییر,مذاکره,ایران, 5+1,ترکیه, :: 12:55 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
چهار شنبه 9 فروردين 1391برچسب: اردوغان,وارد,تهران, :: 9:17 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
چهار شنبه 9 فروردين 1391برچسب:شکایت,رییس جمهور,ارمنستان, :: 8:59 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

یک انجمن برای محاکمه شدن رئیس جمهور ارمنستان به اتهام قتل عام مردم خواجه لی جمهوری آذربایجان به دادگاه حقوق بشر اروپا شکایت کرد.

به گزارش دفتر خبرگزاری فارس در ترکیه، "گوکسل گول بی" رئیس انجمنی با عنوان انجمن مبارزه با ادعاهای بی پایه ارامنه در همین رابطه اظهار داشت که به منظور محاکمه شدن سرژ سرکیسیان رئیس جمهور فعلی ارمنستان به جرم اجرای قتل عام مردم خواجه لی جمهوری آذربایجان در سال 1992 شکایت خود را از طریق پست به دادگاه حقوق بشر اروپا ارسال کرده اند.

گول بی گفت: سرژ سرکیسیان در سال 1992 فرماندهی نیروهای ارمنی که مردم خواجه لی جمهوری آذربایجان را قتل عام کردند بر عهده داشته و با سازماندهی نیروهای ارمنی دستور قتل عام صدها تن از مردم آذری ساکن این منطقه را صادر کرده و شخصا در این قتل عام شرکت داشته است.

وی افزود در آن دوران همچنین بیش از یک میلیون و دویست هزار تن از مردم آذری مجبور به مهاجرت از سرزمین های خود شده اند و به همین دلیل برای محاکمه سرکیسیان به دادگاه حقوق بشر اروپا شکایت کرده اند و خواهان محاکمه وی شده اند.

بنا به گفته منابع جمهوری آذربایجان، مردم خواجه لی که در همسایگی خان کندی قره باغ بالا واقع شده در تاریخ 25 فوریه 1992 توسط نیروهای مسلح ارمنی و با همکاری نظامیان روسی مستقر شده در این منطقه محاصره شده و بیش از دو هزار و پانصد تن از مردم خواجه لی اعم از زن و کودک زیر بمباران نیروهای ارمنی و روسی قرار گرفتند. در این قتل عام 613 تن از مردم این منطقه منجمله 106 زن و 63 کودک قتل عام، 1275 نفر اسیر و 150 نفر نیز مفقودالاثر شدند.

چهار شنبه 9 فروردين 1391برچسب:دادستان,تهران,خبرهای مهم, :: 9:7 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

دادستان عمومی و انقلاب تهران در پاسخ به خبر تایید حکم فائزه هاشمی در دادگاه تجدید نظرتهران از اعلام خبرهای خوش و مهم قضائی در 15 فروردین امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، قاضی عباس جعفری دولت آبادی امروز در حاشیه چهارمین جلسه دادگاه فساد مالی بزرگ در جمع خبرنگاران حاضر شد و در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره تائید حکم فائزه هاشمی گفت: تا 15 فروردین صبر کنید خبرهای مهمی در راه است.

وی افزود: 15 فروردین در حاشیه یک مراسم تودیع و معارفه به پرسش خبرنگاران پاسخ می دهم.

گفتنی است برخی رسانه‌ها امروز اعلام کردند که دادگاه تجدید نظر تهران با تایید حکم دادگاه بدوی، فائزه هاشمی رفسنجانی را به شش ماه زندان و پنج سال محرومیت از فعالیت های سیاسی، فرهنگی و مطبوعاتی محکوم کرده است.

رييس‌جمهور با مضحک دانستن پيشنهاد برخي کشورها به سوريه در خصوص رعايت دموکراسي و برقراري آزادي نامحدود در اين کشور افزود: اين پيشنهاد به معناي آن است که در اين شرايط اگر کسي يا گروهي اقدام به کشتار مردم و نيروهاي سوري نيز بکند، هيچ‌کس نتواند با او برخورد كند و وارد عمل شود و در حقيقت آنها از سوريه مي‌خواهند کشور خود را دو دستي تقديمشان کند.

رييس‌جمهور كشورمان با بيان اينکه دولت سوريه در جريانات اخير تنها با گروه‌هاي مخالف مسلح مواجه نبوده و اين اتفاقات در حقيقت يک جريان روشن جهاني عليه اين کشور است، تاکيد کرد كه امروز براي همه روشن و آشکار شده که مستکبران به دنبال ضربه زدن به ايران، سوريه و خط مقاومتند و با شعار دلسوزي براي آزادي مردم و دفاع از حقوق بشر، در صدد نجات صهيونيست‌ها هستند.



به گزارش ايسنا محمود احمدي‌نژاد ظهر سه‌شنبه در ديدار فيصل مقداد ـ فرستاده ويژه رييس‌جمهور سوريه ـ با بيان اينکه شعارها و اهداف مستکبران و مدعيان حقوق بشر با يکديگر تفاوت‌هاي بسياري دارد، تصريح كرد: آمريکايي‌ها با شعار دروغين دفاع از آزادي مردم قصد دارند بر سوريه، لبنان، ايران و همه کشورها تسلط پيدا کنند؛ لذا بايد در برابر توطئه‌هاي آنان هوشيار و محکم باشيم.



وي با انتقاد از برخوردهاي اتحاديه عرب در قبال مسائل سوريه و با اشاره به پيشنهاد کشورهاي عربي به سوريه مبني بر رعايت دموکراسي در اين کشور در شرايطي که بسياري از آنها تاکنون انتخاباتي نداشته و قانون، حقوق و اختيارات مردم در اين کشورها در اختيار عده‌اي خاص قرار دارد، ادامه داد: اعتبار اتحاديه عرب تا به امروز تنها به‌واسطه عضويت سوريه در آن بوده است.



رييس‌جمهور با مضحک دانستن پيشنهاد برخي کشورها به سوريه در خصوص رعايت دموکراسي و برقراري آزادي نامحدود در اين کشور افزود: اين پيشنهاد به معناي آن است که در اين شرايط اگر کسي يا گروهي اقدام به کشتار مردم و نيروهاي سوري نيز بکند، هيچ‌کس نتواند با او برخورد كند و وارد عمل شود و در حقيقت آنها از سوريه مي‌خواهند کشور خود را دو دستي تقديمشان کند.



احمدي‌نژاد اظهار كرد: امروز کساني تعيين‌کننده سياست‌ها در منطقه شده‌اند که اگر نفت و ثروت را در اختيار نداشتند، غربي‌ها هيچ اعتنايي به آنها نمي‌کردند.



وي با اشاره به ديدار اخير خود با نماينده دبير کل سازمان ملل متحد در افغانستان و طرح موضوع كشتار اخير تعدادي از زنان و كودكان افغان از سوي يكي از نظاميان آمريكايي در اين ديدار خاطرنشان كرد: اين سوال مطرح است که با چه مجوزي يک سرباز اقدام به کشتار مردم کرده و فرار مي‌کند و سپس آمريکايي‌ها با اين توجيه که آن فرد مشکل رواني داشته است، تصور مي‌کنند مسئوليتشان پايان يافته است؟ در حالي كه آنها جرم خود را چند برابر مي‌کنند. آنها به چه مجوزي يك نفر رواني را به افغانستان مي‌برند و او را با اسلحه بر يك ملت مظلوم مسلط مي‌كنند؟



رييس‌جمهور يادآور شد: اين وقايع در حالي رخ مي‌دهد که اگر در يکي از كشورهاي مخالف سياست‌هاي آمريکا، دادگاهي حكم اشتباه صادر كند، از هر سو فريادها بلند خواهد شد.



احمدي‌نژاد اضافه كرد: از ابتدا پيش‌بيني مي‌شد که روي کار آمدن اوباما در آمريکا يک فريب و در جهت مخفي کردن سياست‌هاي آمريکاست و در واقع او در صحنه‌اي حضور يافته که در پشت آن عملا صهيونيست‌ها حضور دارند.



وي با اشاره به ايستادگي سوريه در برابر رژيم صهيونيستي، گفت: کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس هنگامي که با ايستادگي سوريه مواجه شدند، به دليل آنکه قصد داشتند با اين رژيم سازش کنند و به طور پنهاني ثروت‌هاي خود را در اختيار آن قرار دهند، عصباني شدند و به مخالفت با سوريه پرداختند.



رييس‌جمهور تحولات و اتفاقات اخير در سوريه را حاصل يک جريان استکباري روشن عليه اين کشور برشمرد و تصريح کرد: بسيار خوشحالم که مسئولان سوريه با اعتماد به نفس و تکيه بر مردم اوضاع را به خوبي مديريت مي‌کنند و اميدوارم شرايط در سوريه روز به روز بهتر و مناسب‌تر شود.



احمدي‌نژاد با اشاره به روابط خوب و ممتاز تهران ـ دمشق ادامه داد: جمهوري اسلامي ايران هيچ محدوديتي براي گسترش روزافزون مناسبات دوجانبه و بين‌المللي با سوريه ندارد و در حد توان از هيچ اقدامي در راستاي حمايت از اين کشور فروگذار نخواهد کرد.



وي افزود: مطمئنا رييس‌جمهور و ساير مقامات سوريه صحنه تحولات در اين کشور را به خوبي اداره کرده و هر گونه اصلاحات لازم در اين کشور را به درستي انجام داده و به فضل الهي هيچ چيز نصيب دشمنان نخواهد شد.



رييس‌جمهور اظهار كرد: حضور پرشور مردم سوريه در صحنه، همه معادلات دشمنان را به هم ريخت و يقينا اوضاع را در اين کشور تغيير خواهد داد.



فيصل مقداد نيز در اين ديدار ضمن ابراز خرسندي از ملاقات با رييس‌جمهور کشورمان و تقدير از حمايت‌هاي جمهوري اسلامي ايران از سوريه، گزارشي از اوضاع وقايع و تحولات اخير در سوريه و اقدامات نمايندگان اتحاديه عرب و سازمان ملل در اين کشور و چگونگي تعامل با آنان را ارائه کرد و گفت: دشمنان تصور مي‌کردند با ايجاد درگيري و تظاهرات در سوريه مي‌توانند موجب سقوط اين کشور شوند و آرزوهايشان محقق خواهد شد اما اوضاع در سوريه به‌ويژه در نقاط درگيري به سمت ثبات بيشتر پيش مي‌رود.

دو شنبه 7 فروردين 1391برچسب: دیدار,اردوغان,اوباما,سئول, :: 9:38 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
دو شنبه 7 فروردين 1391برچسب: اوباما,مخالفان,سوریه,حمایت, :: 9:34 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
دو شنبه 7 فروردين 1391برچسب: تعليق,فعاليت,سفارت,تركيه,دمشق, :: 9:18 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
ديپلمات‌هاي ترك به صورت تدريجي خروج از سوريه را آغاز كرده‌اند و طي 24 ساعت آينده سفير تركيه در دمشق نيز آنها را همراهي خواهد كرد.
 

منابع غربي اعلام كردند، فعاليت سفارت تركيه در دمشق به حالت تعليق درآمد.



به گزارش ايسنا، به گفته اين منابع، سفارت تركيه در دمشق فعاليت‌هاي خود را از امروز (يكشنبه) به حالت تعليق درآورده و اين تصميم با توجه به اوضاع حاكم بر سوريه اتخاذ شده است.



به نوشته روزنامه مصري اليوم السابع، اين منابع تاكيد كردند، ديپلمات‌هاي ترك به صورت تدريجي خروج از سوريه را آغاز كرده‌اند و طي 24 ساعت آينده سفير تركيه در دمشق نيز آنها را همراهي خواهد كرد.



به گفته منابع غربي، كنسولگري تركيه در حلب براي رسيدگي به امور شهروندان ترك در سوريه باز خواهد بود.

دو شنبه 7 فروردين 1391برچسب: رایزنی,عنان,مدودف,سوریه, :: 9:18 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
مدودف با اعلام حمایت کشورش از تلاشهای عنان برای حل بحران سوریه خطاب به وی گفت : امیدوارم تلاشهای شما به نتایج مثبتی منجر شود.
 

نماینده ویژه سازمان ملل متحد درباره سوریه امروز با دیمتری مدودف رئیس جمهوری روسیه و وزیر امور خارجه این کشور در مسکو دیدار و درباره راههای حل بحران سوریه رایزنی کرد.



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های روسیه، کوفی عنان نماینده ویژه سازمان ملل متحد درباره سوریه امروز با دیمتری مدودف رئیس جمهوری روسیه در مسکو دیدار کرد.



مدودف با اعلام حمایت کشورش از تلاشهای عنان برای حل بحران سوریه خطاب به وی گفت : امیدوارم تلاشهای شما به نتایج مثبتی منجر شود.



رئیس جمهوری روسیه گفت : ماموریت عنان ممکن است آخرین فرصت برای جلوگیری از وقوع جنگ داخلی طولانی مدت در سوریه باشد.



کوفی عنان نیز ابراز امیدواری کرد روسیه به موفقیت ماموریت وی در سوریه کمک و توصیه هایی خوبی نیز در این زمینه ارائه کند.



عنان همچنین با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه دیدار کرد که در این دیدار، اوضاع سوریه و راههای حل بحران این کشور مورد بررسی قرار گرفت.


العربیه نیز به نقل از عنان گزارش داد فرصت امروز در برابر سوریه فراهم است تا با همکاری سازمان ملل متحد، روند سیاسی را آغاز کند.



 مانع تراشی آمریکا در برابر ماموریت عنان

تلاشهای عنان برای حل مسالمت آمیز بحران سوریه در حالی ادامه دارد که "ویچسلاو موتوزوف" یک دیپلمات سابق روس، آمریکا را عامل سنگ اندازی برای جلوگیری از موفقیت مأموریت فرستاده سازمان ملل متحد در سوریه دانسته است.



 این دیپلمات سابق روس به العالم گفت : برخی از طرفهای مخالف نظام سوریه که در پاریس، واشنگتن، استانبول یا قاهره به سر می برند، مواضع تندی دارند؛ ولی آنها در اتخاذ تصمیم و موضع گیری های خود مستقل نیستند بنابراین نمی توانند به صورت مستقل درباره پذیرش یا رد طرح عنان تصمیم بگیرند.


وی آمریکا را عامل همه اختلاف نظرهای مخالفان نظام سوریه دانست و اظهار داشت : آمریکا با پنج بند امضا شده توسط لاوروف وزیر خارجه روسیه با اتحادیه عرب موافقت کرده بود، که طرح کوفی عنان این پنج بند را نیز در بر می گیرد؛ اما کاخ سفید عملا سعی می کند در ماموریت عنان که مبتنی بر اساس مذاکره میان حکومت و مخالفان سوری است، سنگ اندازی کند.


 


موتوزوف با ابراز نگرانی شدید از آینده بحران سوریه با توجه به مخالفت آمریکا با مذاکرات سیاسی، هشدار داد که ممکن است علت این موضع گیری های آمریکا تلاش برای استفاده از زور ضد دولت سوریه باشد.


 


ویچسلاو موتوزوف اعلام کرد: مخالفان نظام سوریه دو دوسته اند، گروهی هوادار راه حل نظامی و براندازی بشار اسد، و گروهی دیگر طرفدار راه حل های سیاسی از جمله طرح کوفی عنان هستند.


یک شنبه 6 فروردين 1391برچسب:درگیریهای,مسلحانه,ارتش,ترکیه, :: 5:4 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
یک شنبه 6 فروردين 1391برچسب: بازدید,اوباما,منطقه,مرزي,دو كره, :: 4:52 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
بیلز ۳۸ ساله، اکنون در یکی زندان‌های ارتش آمریکا در ایالت کانزاس آمریکا نگهداری می‌شود و مقامات آمریکایی قول داده‌اند که روند محاکمه این سرباز شفاف خواهد بود.
 

تقاضای پارلمان افغانستان برای اعدام سرباز آمریکایی در ملاء عام، عملیات هوایی ناتو در ولایت هلمند، پیام رادیویی حامد کرزی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و کشته و زخمی شدن 6 سرباز ایتالیایی در ولایت فراه از جمله خبرهای کوتاه امروز افغانستان است.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در کابل، شماری از اعضای پارلمان افغانستان می‌گویند که "رابرت بیلز" سرباز آمریکایی متهم به قتل 16 غیرنظامی در منطقه "پنجوایی" ولایت قندهار، باید در ملاءعام اعدام شود.



نمایندگان افغان معتقدند که این سرباز جانی آمریکایی باید بر اساس قوانین افغانستان مجازات شود.



"مولوی نذیر حنفی" نماینده ولایت هرات در پارلمان گفت: این سرباز باید در مقابل چشمان مردم در منطقه پنجوایی اعدام شود تا آنان آرامش قلبی پیدا کنند.



"قاضی عبدالرحیم" یک عضو دیگر پارلمان نیز گفت که این فراد باید بر اساس قوانین افغانستان و اسلام مجازات شود.



مقامات آمریکایی ادعا کرده‌اند که این سرباز قاتل ارتش آن کشور روز گذشته بطور رسمی به قتل 16 غیرنظامی افغان تفهیم اتهام شده است.



بیلز ۳۸ ساله، اکنون در یکی زندان‌های ارتش آمریکا در ایالت کانزاس آمریکا نگهداری می‌شود و مقامات آمریکایی قول داده‌اند که روند محاکمه این سرباز شفاف خواهد بود.



این در حالی است که "جان هنری براون" وکیل مدافع این سرباز آمریکایی گفته است که این سرباز تنها فرد متهم به کشتار غیر نظامیان در قندهار است و هیچ شواهدی برای اثبات این جرم وجود ندارد.



خانواده قربانیان افغان خواستار محاکمه این گروهبان ارتش در داخل افغانستان هستند.



برخی کارشناسان در حالی از صدور احتمالی حکم اعدام برای بیلز سخن به میان آورده‌اند که ارتش آمریکا در پنجاه سال گذشته هیچیک از پرسنل خود را اعدام نکرده است.



رابرت بیلز ٢۱ اسفند ماه به طور مخفیانه  پست خود در ولایت قندهار را ترک و در 2 روستای این ولایت اقدام به تیراندازی کرد که بر اثر آن  ۱6 کشته برجاگذاشت که ۹ نفر از آنها کودک بودند.

یک شنبه 6 فروردين 1391برچسب: هشدار,آلمان,عواقب,حمله,ايران, :: 4:36 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

وزير امور خارجه آلمان با هشدار نسبت به هر گونه اقدام نظامي عليه ايران گفت كه اقدام نظامي عليه تهران تاثيرات معكوسي به همراه خواهد داشت.

به گزارش ايسنا گيدو وستروله در گفت‌وگو با مجله آلماني فوكوس بيان كرد:‌ سياست اعمال تحريم‌ها (عليه ايران) تنها زماني موفق خواهد بود كه تعداد بيشتري از كشورها در آن مشاركت داشته باشند؛ از اين رو بحث بر سر احتمال حمله نظامي اسراييل به تاسيسات هسته‌يي ايران تاثيرات معكوسي خواهد داشت.

وي با اعلام مجدد حمايت كشورش از رژيم صهيونيستي مدعي شد: اسراييل حق دارد كه باشد. هم‌چنين از نظر آلمان، امنيت اسراييل جزو منافع ملي‌اش است. اين مساله امري كاملا شناخته شده است و نيازي هم به توضيح ندارد.

به گزارش روزنامه‌ي الوسط، اين در حالي است كه نجيب رزاق ، نخست‌وزير مالزي گفت كه كشورش واردات نفت خام از ايران را متوقف خواهد كرد.

بر اساس اعلام خبرگزاري رسمي مالزي "برناما"، رزاق روز جمعه گذشته اعلام كرد كه واردات نفت خام مالزي از ايران مقادير بسيار كمي است.

برخي منابع شركت ملي نفت مالزي اعلام كردند كه آوريل آينده قبل از اجرايي شدن تحريم‌ها، واردات نفت خام مالزي از ايران متوقف خواهد شد.

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب:حماس,ادعا,فتح,درباره,ایران,رد, :: 9:44 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

جنبش حماس ادعاهای اخیر جنبش فتح مبنی بر دخالت جمهوری اسلامی ایران برای ممانعت از تحقق آشتی ملی فلسطینیان را به شدت رد کرد.

به گزارش فارس، سخنگوی رسانه‌ای دولت منتخب فلسطین به نخست‌وزیری "اسماعیل هنیه" اظهارات رهبران فتح از جمله "عزام الأحمد" علیه حماس را رد و تاکید کرد که اظهارات وی تلاشی سازمان‌یافته برای تخریب آشتی ملی است.

"طاهر النونو" گفت که اظهارات الاحمد تلاش فتح برای شانه‌خالی کردن از مسئولیت‌هایش است.

وی تصریح کرد که جنبش فتح و دولت غیرقانونی "سلام فیاض" در کرانه باختری به تعهدات خود عمل نکرده‌اند و آنها کمک‌های مالی آمریکا را به وحدت ملی ترجیح می‌دهند.

الاحمد چند روز پیش در اظهاراتی مدعی شده بود که ایران مسئول به شکست کشیده شدن توافقنامه دوحه است و با ارائه کمک‌های مالی به اسماعیل هنیه" از وی خواسته است که مانع اجرای توافقنامه دوحه شود.

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب:لشگرکشی,جدید,عربستان,بحرین, :: 9:44 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
آخرین مصاحبه تلویزیونی رئیس جمهور کشورمان با یک رسانه آلمانی و در آخرین روز سال یعنی 29 اسفند صورت گرفت . مصاحبه ای که در آن رئیس جمهور به صراحت نظر خود درباره بمب اتم و تحریم اروپا توسط ایران را اعلام کرد.

شبکه دوم تلویزیون آلمان شامگاه دوشنبه ،  ۲۹ اسفند، گفت‌و‌گوی دکتر محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران را با مجری این شبکه پخش کرد.



به گزارش «تابناک» ، محورهای این گفت‌و‌گو بر اساس گزارش «دویچه وله» ، برنامه‌ی هسته‌ای جمهوری اسلامی، مباحث مربوط به حقوق بشر و بحران در سوریه اعلام شده بود که به علت پایان وقت مصاحبه تنها به دو موضوع اول پرداخته شده است.



در این مصاحبه تلویزیونی ، مجری تلویزیون آلمان نخستین پرسش خود را با موضوع حمله‌ی احتمالی اسرائیل به ایران در صورت شکست مذاکرات غرب با این کشور آغاز کرد.



رئیس جمهور کشورمان در پاسخ گفت: «چرا باید اسرائیل که خود بیش از ۲۵۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد، کشوری را تهدید به حمله‌ی نظامی کند؟». وی در ادامه با «غیربشری» خواندن سلاح‌های هسته‌ای گفت: «ایران به دنبال دستیابی به بمب اتمی نیست.



مجری شبکه تلویزیونی آلمان در ادامه‌ی گفت‌و‌گو به موضوع برنامه اتمی ایران پرداخت و پرسید آیا ایران حاضر به همکاری با بازرسان آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای هست و آیا امکان بازرسی از تمامی تاسیسات هسته‌ای ایران برای ماموران آژانس وجود دارد؟



دکتر احمدی‌نژاد با ابراز تردید در مورد استقلال آژانس بین‌المللی هسته‌ای گفت: «فکر می‌کنید اگر ما هم حق وتو داشتیم، آژانس باز هم با ما همین رفتار امروز را داشت؟ آژانس مستقل عمل نمی‌کند و تحت تاثیر قدرت‌های بزرگ غربی است.



وی در ادامه اظهار داشت، چنانچه ایران بخواهد بمب اتمی بسازد، این موضوع را از پیش اعلام خواهد کرد. او گفت: «اگر احمدی‌نژاد بخواهد بمب بسازد، حتما اعلام خواهد کرد و از کسی هم ترس ندارد. وقتی می‌گوییم [بمب] نمی‌سازیم، نمی‌سازیم.



وی همچنین افزود که ایران در مقطعی از زمان همکاری "فرا‌تر از چارچوب‌های قانونی آژانس" از خود نشان داده است، اما این همکاری بی‌نتیجه بوده است.



رئیس جمهور با اشاره به این نکته که همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای می‌بایست در چارچوب قانون باشد، افزود: «ما با دو نکته روبرو هستیم. اول اینکه آژانس نباید فرا‌تر از قوانین از ما انتظار همکاری داشته باشد و دوم اینکه اطلاعات مربوط به برنامه هسته‌ای ما که در اختیار آژانس قرار داشته، به دشمنان ما منتقل شده است.»



وی گفت ایران آماده است با غرب گفت‌و‌گو کند، اما بحران هسته‌ای ایران با "تهدید و فشار" حل نمی‌شود.



 در ادامه کلاوس کلبر، مجری شبکه دوم تلویزیون آلمان به موارد حقوق بشری پرداخت . که رئیس جمهور کشورمان موضوع حقوق بشر را "مشکلی جهانی" خواند که "در تمامی کشور‌ها وجود دارد" و افزود، ایران مخالف استفاده ابزاری از طرح مباحث حقوق بشری است.



دکتر احمدی‌نژاد در پایان گفت‌و‌گوی ۴۰ دقیقه‌ای خود با شبکه دوم تلویزیون آلمان در پاسخ به پرسشی در ارتباط با تحریم‌های اعمال شده علیه ایران گفت: «ما هم می‌توانیم علیه اروپا تحریم اعمال کنیم. اما این کار را نمی‌کنیم، چون این مردم اروپا هستند که لطمه خواهند دید.»



رئیس جمهور با اشاره به سقف معاملات ایران با کشورهای اروپایی اظهار داشت، فشار ایران بر کشورهای اروپایی می‌تواند "بر تعداد بیکاران در اروپا بیافزاید و تعداد فرصت‌های شغلی را کاهش دهد".

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب:رهبر,دفاع,بسیج,سطحی,حمله, :: 9:31 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
کسانی که خیال می کنند با عقب نشینی در مسئله هسته ای، دشمنی امریکا تمام می شود دچار غفلتند چرا که در منطقه ما کشورهای دارای سلاح هسته ای نیز وجود دارند اما امریکا هیچ حساسیتی به آنها نشان نمی دهد پس علت دشمنی زورگویان، مسئله هسته ای و حقوق بشر نیست
 

رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز از بهار پرطراوت و زیبای 1391، عصر امروز(سه شنبه) در اجتماع عظیم زائران و مجاوران حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع) ضمن تبیین موفقیتهای گوناگون ملت ایران در سال نود در مقابل رجزخوانی های سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی دشمن، حراست غیرتمندانه از منابع نفتی ایران را علت خصومت زورگویان جهانی با نظام اسلامی خواندند و تأکید کردند: جمهوری اسلامی مانند شیر از حقوق ملت ایران دفاع می کند.



به گزارش «تابناک» رهبر انقلاب اسلامی در اولین بخش از سخنانشان در اجتماع پرشور زائران و مجاوران حرم رضوی، با تبریک مجدد عید نوروز به همه ایرانیان، به ترسیم تصویری عینی و دقیق از نقاط قوت عملکرد ملت ایران و طرحها و تلاشهای بدخواهان این ملت در سال 90 پرداختند تا موقعیت ایرانیان و دشمنانشان در این رویارویی راهبردی مشخص تر شود.



بنا بر گزارشی که پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری منتشر کرده است ، ایشان هدف اصلی رجزخوانیها، لشکرکشی های «تبلیغاتی – سیاسی – اقتصادی» و تهدیدات نظامی – امنیتی امریکا و دیگر بیگانگان بدخواه را، مرعوب کردن، ناامید ساختن و متوقف کردن ملت ایران دانستند و افزودند: آنها در سال 90 همه توان خود را بکار گرفتند تا به این ملت شجاع، زنده و پرنشاط ثابت کنند که ایرانیان «نمی توانند»، اما ملت، با تعالیمی که امام بزرگوار به او داده بود، بطور مکرر به همه جهان و به همه بیگانگان فهماند که به کوری چشم دشمنان، «ما می توانیم».



حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به این واقعیت که نقاط قوت عملکرد ملت در جمع بندی نهایی، بسیار بیشتر از نقاط ضعف است، همراهی تحسین برانگیز مردم با مسئولان را موجب نتایج اقتصادی قابل توجهی در سال 90 خواندند که مسئله هدفمند کردن یارانه ها از مهمترین آنها بوده است.



ایشان، با استناد به دیدگاه مشترک همه کارشناسان اقتصادی درباره ضرورت اجرای هدفمند کردن یارانه ها خاطرنشان کردند: در سال 90، دولت و مجلس با وجود شرایط دشوار و پیچیده ای که تحریم ها ایجاد کرده بود، مراحل مهم و قابل توجهی از این کار بزرگ را با پشتیبانی و همدلی مردم به پیش بردند که البته کار هنوز تمام نشده است.



رهبر انقلاب اسلامی، توزیع عادلانه یارانه ها و بهبود زندگی طبقات ضعیف را از جمله نتایج هدفمند کردن یارانه ها دانستند و افزودند: اصلاح نسبی در چرخه معیوب تولید و حرکت به سمت «متعادل کردن مصرف و بازده» از دیگر اهدافی بود که سال گذشته به همت مردم و مسئولان در فعالیتهای تولیدی محقق شد.



حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مدیریت حاملهای انرژی، صرفه جویی و کاهش مصرف بنزین در حد تقریبی تولید داخل را امتیاز بزرگی برای کشور برشمردند و افزودند: این کار مهم در شرایط تحریم انجام شد و نقشه توطئه آمیز دشمنان را خنثی کرد.



پیشرفتهای ملت در عرصه علم و فناوری و تأثیر این پیشرفتها در مسائل اقتصادی نکته عمده دیگری بود که رهبر انقلاب در تبیین دستاوردهای ملت ایران در سال 90، در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی به آن پرداختند.



ایشان با اشاره به حساسیت ویژه و همیشگی خود به پیشرفت کشور در عرصه علم و فناوری، تحقق این هدف را از پایه های اقتدار اقتصادی و استغنای سیاسی کشور خواندند و با استناد به گزارشهای مراکز معتبر علمی جهان تأکید کردند: سطح پیشرفتهای علمی ایران، بسیار بیشتر از حدی است که تاکنون مردم از آن مطلع شده اند.



رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: گزارشهای معتبر بین المللی نشان می دهد ایران با رشد 20 درصدی علمی، سریعترین رشد علمی جهان را داراست و در سال 90 با در اختیار داشتن رتبه اول علمی در منطقه، در میان همه کشورهای جهان به رتبه هفدهم دست یافته است و این موفقیتهای بسیار ارزشمند در حالی به دست آمده که دشمنان برای جلوگیری از پیشرفت ایران برروی تحریم های به قول خودشان فلج کننده، سرمایه گذاری و شرط بندی می کردند.



حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به پیشرفتهای جوانان دانشمند ایران در زیست فناوری، نانو و هوافضا افزودند: جوانان پرافتخار ملت در سال 90، موفق به غنی سازی 20 درصدی شدند و دشمن را متحیر ساختند.



ایشان خاطرنشان کردند: در حالیکه در سال 89، امریکاییها با وجود آگاهی از نیازهای دارویی ملت ایران می خواستند با باج خواهی و زورگویی اورانیومهای غنی شده ایران را به بهانه دادن اورانیوم 20 درصد از کشور خارج کنند اما جوانان ما، با اتکا به توانایی و هوش تحسین برانگیزشان، این کار سخت و پیچیده را انجام دادند و اکنون انواع رادیو داروهای مورد نیاز هزاران بیمار، با سوخت هسته ای داخلی، تولید می شود.



تولید صفحه سوخت هسته ای در داخل کشور از دیگر واقعیاتی بود که حضرت آیت الله خامنه ای با استناد به آن، سال نود را برای ملت ایران سالی درخشان و برای دشمنان ملت، سالی نومید کننده برشمردند.



ایشان افزودند: بیگانگان می گفتند اورانیوم های تولید شده را به ما بدهید تا در یک کشور دیگر غنی سازی 20 درصد کنیم و سپس در کشوری دیگر این بیست درصد را به صفحه سوخت تبدیل کنیم اما جوانان ما، همه این کارها را خودشان انجام دادند.



رهبر انقلاب افزایش 6 برابری داروهای نوترکیب و افزایش خدمات دانش بنیان را از دیگر دستاوردهای سال 90 برشمردند و با اشاره به بازدید هفته گذشته خود از پژوهشگاه صنعت نفت افزودند: در این بازدید، پیشرفتهایی مشاهده شد که روزی قابل تصور نبود و تکرار این واقعیات در مراکز مختلف، نشان می دهد که اینگونه پدیده های شوق برانگیز، استثنا نیست بلکه، به یک قاعده تبدیل شده است.



حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به ویژگی هایی نظیر «روحیه و فکر جهادی» و اعتماد به نفس بالای دانشمندان جوان کشور افزودند: در بازدید از پژوهشگاه صنعت نفت این واقعیت بار دیگر مشخص شد که جوانان خوشفکر و پرتلاش کشور، تحریم ها را فرصتی برای پیشرفت می دانند و این نگاه ارزشمند همراه با تکیه دستگاهها به جوانان، و گسترش همکاری دانشگاه با صنعت، چشمه ی جوشان خلاقیت استعدادهای ایرانی را شکوفا کرده است.



حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به آثار مستقیم اقتصادیِ پیشرفتهای علم و فناوری تأکید کردند: اینگونه پیشرفتها، نشانه هایی حقیقی از جهاد اقتصادی است.



رهبر انقلاب اسلامی، عربده کشی دشمنان بدخواه ملت را در سرتاسر سال 90، نشانه بی نتیجه بودن اقدامات آنان دانستند و افزودند: عوامل دولت امریکا، در سراسر جهان به راه افتاده اند تا به خیال خود، تحریم ها را عملی کنند و با ضربه زدن به مردم ایران؛ میان آنها و نظام جدایی بیاندازند اما این تلاشها نیز راه به جایی نخواهد برد.



حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین دستاوردهای دیگر ملت در سال 90، به دیپلماسی فعال در مسائل منطقه ای اشاره کردند و افزودند: در سال گذشته جمهوری اسلامی به مرکز توجه دنیای بیدار شده اسلام تبدیل شد.



ایشان همچنین در زمینه خدمات اقتصادی، ساخت دهها هزار خانه و تلاش بی وقفه در عرصه هایی نظیر راهسازی و مسکن روستایی را طلیعه دهه پیشرفت و عدالت برشمردند و افزودند: این واقعیات، بدخواهان عنود را ناامیدتر می کند.



حضرت آیت الله خامنه ای حضور پرشکوه ملت در انتخابات 12 اسفند را یکی دیگر از حرکتهای تحسین برانگیز ملت در سال گذشته برشمردند و افزودند: امیدواریم در مرحله دوم انتخابات نیز همین شکوه و زیبایی تکرار شود.



تلاش 6 ماهه و بیوقفه رسانه های سیاسی بیگانگان برای دلسرد کردن مردم نسبت به انتخابات و ترور دانشمندان هسته ای برای ترساندن ملت از جمله روشهایی بود که رهبر انقلاب در تشریح فعالیتهای ضد انتخاباتی بدخواهان ملت، به آنها اشاره کردند.



ایشان حضور مردم در انتخابات 12 اسفند را از متوسط حضور ملتها در انتخابات مجالس  بیشتر دانستند و با اشاره به متوسط 30 تا 40 درصدی مشارکت مردم امریکا در انتخابات کنگره، مجلس ملی و مجلس سنا تأکید کردند: حضور بسیار مهم و بیش از 64 درصدی ملت ایران، در مقایسه با این آمار، حقیقت خود را بیشتر آشکار می کند.



رهبر انقلاب اسلامی، حضور تحسین برانگیز ملت در انتخابات مجلس را یک رسانه صادق و پرقدرت برای نشان دادن واقعیات ایران دانستند و افزودند: بیگانگان می خواستند با فضاسازی و هیاهو، 12 اسفند را روز سرخوردگی ملت و نظام قرار دهند اما این روز به برکت آگاهی و نشاط ملت به روز سربلندی ملت و نظام اسلامی تبدیل شد.



حضرت آیت الله خامنه ای پس از ترسیم موقعیت ملت ایران و دشمنان در سال 90، به طرح یک پرسش اساسی پرداختند: چرا جبهه استکبار با این ملت و با نظام اسلامی دشمنی می کند؟



رهبر انقلاب در پاسخ به این سؤال با رد بهانه های متفاوت و نوبه ای بیگانگان از جمله مسئله هسته ای و حقوق بشر تأکید کردند: علت اصلی خصومتها و کینه ورزی زورگویان این است که نظام اسلامی مقتدرانه از ثروت عظیمِ نفت و گاز ایرانیان حراست می کند.



ایشان در تشریح بیشتر این مسئله، به وابستگی عمیق کشورهای غربی به منابع نفت و گاز اشاره کردند و افزودند: آنها می دانند که منابع نفتی اشان حداکثر تا ده سال دیگر تمام می شود و رگ حیاتشان به منابع نفتی مناطق دیگر جهان بویژه خلیج فارس کاملاً وابسته خواهد شد به همین علت تسلط بر کشورهای دارنده منابع نفت بویژه جمهوری اسلامی برای آنها، اهمیت بی نظیر، استراتژیک و حیاتی دارد.



حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه ایران در مجموع بیشترین منابع نفت و گاز جهان را داراست، افزودند: قدرتهای استکباری به خاطر تأمین منابع راهبردیشان می خواهند کشورهای دارای منابع نفت در دست آنها همچون موم باشند اما جمهوری اسلامی در مقابل خواسته های نامشروع آنها همچون شیر ایستاده است.



ایشان افزودند: کسانی که خیال می کنند با عقب نشینی در مسئله هسته ای، دشمنی امریکا تمام می شود دچار غفلتند چرا که در منطقه ما کشورهای دارای سلاح هسته ای نیز وجود دارند اما امریکا هیچ حساسیتی به آنها نشان نمی دهد پس علت دشمنی زورگویان، مسئله هسته ای و حقوق بشر نیست بلکه پاسداری غیرتمندانه ملت و نظام اسلامی از منابع ملی نفت و گاز، علت این خصومتهاست.



رهبر انقلاب اسلامی، تصور امریکاییها مبنی بر نابودی، تضعیف و یا عقب نشینی جمهوری اسلامی ایران را با ستیزه گری و تهدید و تحریم، خطایی فاحش خواندند و به آنها هشدار دادند چوب این خطای بزرگ را خواهند خورد بنابراین بهتر است با ملت ایران محترمانه رفتار کنند.



رهبر انقلاب اسلامی، موقعیت ضعیف و متزلزل امریکا را در ورای قدرت نمایی و هیاهو و جنجال این کشور، واقعیتی انکارناپذیر خواندند و افزودند: رئیس جمهور فعلی امریکا با شعار تغییر آمد و مردم امریکا به امید خوب شدن وضع بد خود به او رأی دادند اما اکنون از لحاظ اقتصادی امریکا دچار بدهی سرسام آور و مشکلات فراوان است، از لحاظ اجتماعی جنبش تخسیر وال استریت در این کشور به راه افتاده و از لحاظ سیاسی نیز در عراق، افغانستان، پاکستان، مصر و شمال افریقا وضعیتی به مراتب بدتر از گذشته دارد.



حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته ممکن است امریکایی ها خطرآفرینی و یا دیوانگی کنند ما ضمن تأکید بر اینکه سلاح اتمی نداریم و تولید نیز نمی کنیم اعلام می کنیم در مقابل تهاجم احتمالی آنها یا رژیم صهیونیستی، در همان سطحی که به ما حمله شود به آنها حمله خواهیم کرد.



حضرت آیت الله خامنه ای شکست باطل در حمله به جبهه حق را سنت تخلف ناپذیر الهی دانستند و تأکید کردند: ملت آماده، عازم و با نشاط ایران، در فکر تهاجم و تجاوز نیست اما به هستی، ثروت، هویت، اسلام و جمهوری اسلامی خود با تمام وجود دلبسته است و از آنها دفاع خواهد کرد.



رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به شعار سال نو یعنی «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» افزودند: در تحقق این هدف بسیار مهم همه مسئول هستند.



حمایت و تقویت تولید داخلی با استفاده از صندوق توسعه ملی، مهمترین نکته ای بود که ایشان در بخش وظایف دولت در روند تحقق شعار سال نو، مورد تأکید قرار دادند.



حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: مجلس نیز باید در این روند با همراهی دولت، رونق تولید ملی را در دستور کار قرار دهد.



رهبر انقلاب اسلامی تولید محصولات داخلی مرغوب و با دوام و کاهش قیمت تمام شده محصولات را تا جای ممکن، از وظایف نیروهای کار و سرمایه دانستند و افزودند: در این زمینه نیز بخشهای دولتی و مجلس با بخشهای تولیدی همراهی کنند.



ایشان، فرهنگ غلط تفاخر به مصرف کالاهای خارجی را مورد انتقاد قرار دادند و خاطرنشان کردند: برخی تولیدات داخلی به خاطر این فرهنگ غلط با مارک خارجی به فروش می رسد اما این مسئله به ضرر کشور است و به پیشرفت و آینده ایران لطمه می زند و مردم عزیز با همت و اراده خود، این فرهنگ غلط را اصلاح کنند که این خود، نوعی جهاد اقتصادی است.



حضرت آیت الله خامنه ای در آخرین بخش از سخنان خود در اولین روز سال نو، اتحاد و یکپارچگی را نیاز جدی کشور خواندند و با دعوت از همه برای رفتار مهربانانه و پرمحبت افزودند: سلیقه های متفاوت و دیدگاههای گوناگون نباید باعث اختلاف و تفرقه شود.



رهبر انقلاب اسلامی، منازعه بر سر مسائل مختلف سیاسی – اقتصادی و شخصیتی را باعث جری شدن دشمن برشمردند و افزودند: نباید با مخالفی که دنبال جمهوری اسلامی و دنبال حق است اما راه را اشتباه می رود، همانند معاندان نظام برخورد کرد.



ایشان با ابراز تأسف از عملکرد بی مهابا و اختلاف برانگیز برخی رسانه های اینترنتی افزودند: مسئولان به گونه ای این مسئله را تدبیر کنند.



حضرت آیت الله خامنه ای ضمن دعوت از همه برای پایبندی به اخلاق اسلامی و قانون خاطرنشان کردند: مبادا کسانی به بهانه ی این حرف جوانان انقلابی را مورد شماتت قرار دهند چرا که اینجانب همه جوانان مؤمن و انقلابی را فرزندان خود می دانم و از آنها حمایت می کنم و البته همه باید با رعایت اخلاق اسلامی، قانون را مراعات کنند.



ایشان همچنین مجلس و دولت را به حفظ متقابل حریم یکدیگر توصیه مؤکد کردند و در پایان بار دیگر برای ملت ایران، سالی پرنشاط همراه با موفقیت و خوشبختی آرزو کردند.



پیش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی در سخنانی با اشاره به تحولات بزرگ منطقه و جهان اسلام در یک سال گذشته که منجر به تشکیل دولت های جدید و سرنگونی برخی دیکتاتورهای مستبد شد این تغییرات بنیادین را مرهون نقش، کلام و اندیشه های امام راحل و سیاست های نظام اسلامی و هدایت های رهبری آن دانست.



وی آینده اسلام را روشن و امیدآفرین توصیف کرد و گفت: جمهوری اسلامی در یکسال گذشته به رغم همه ی فشارها و تهدیدات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نشان داد بر همه ی توطئه ها غلبه یافته است.

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب:پیام,سردار,پاکپور,شهادت, 3 تکاور,سپاه, :: 9:27 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی، شهادت سه تن از تکاوران لشکر 17 علی بن ابیطالب(ع) در منظقه شمال غرب را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، متن پیام فرمانده نیروی زمینی سپاه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الذین آمنوا و هاجروا و جاهدوا فی سبیل‌الله به اموالهم و انفسهم اعظم درجةً عندالله و اولئک هم الفائزون

سال ۱۳۹۰ در حالی گذشت که برای پاک شدن خاک ایران از لوث وجود دشمنان و مزدوران، نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنی چند از مخلص‌ترین و رشیدترین جوانان خود را فدا نمود تا ملت سرافراز این سرزمین در امنیت و آسایش در راه اعتلا و پویایی کشور گام بردارند.

کوههای سر به فلک کشیده و قله‌های سپیدپوش شمال غرب کشور اگر زبان بگشایند، شنیدنی‌های افسانه‌گون از ایمان راسخ و رشادت این رزمندگان جان بر کف دارند.

رزمندگان رشید لشکر ۱۷ علی بن ابی‌طالب (ع) قم در این میدان کارزار همچون دوران درخشان دفاع مقدس خوش درخشیدند و در آخرین لحظات این سال نیز سه تن از رزمندگان دلیر این لشکر در قله‌های سپید شمال غرب در سرمای جانسوز مظلومانه به شهادت رسیدند تا نام‌شان بر جریده سروقامتان تاریخ تا ابد سبز شود.

این جانب شهادت این فرزندان رشید ملی ایران را به پیشگاه مقام معظم فرماندهی کل قوا، همرزمان و به خصوص خانواده‌های معزز شهیدان تبریک و تسلیت عرض نموده و برای بازماندگان از درگاه ایزد منان صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.

سرتیپ پاسدار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه

به گزارش فارس سه تن از تکاوران این لشکر به نام‌های روح‌الله شکارچی، سعید غلامی شهروز و محمد سلیمانی در نقطه صفر مرزی در ارتفاعات جاسوسان شمال‌غرب کشور و در سرمای شدید این منطقه در حال امدادرسانی به مردم و سربازان گرفتار در برف به شهادت رسیدند.

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب: چاره ,ایران,نفت,خریداری, :: 9:21 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
دولت آمریکا روز سه شنبه ژاپن و 10 کشور اروپایی را از تحریم های سفت و سختی که علیه کشورهای خریدار نفت از ایران وضع شده بود، معاف کرد. کلینتون همچنین اعلام کرد کشورهای بیشتری از شمول این تحریم ها خارج خواهند شد.
 
دولت آمریکا روز سه شنبه ژاپن و 10 کشور اروپایی را از تحریم های سفت و سختی که علیه کشورهای خریدار نفت از ایران وضع شده بود، معاف کرد.
 
به گزارش «تابناک»، این کشورهای اروپای شامل بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، آلمان، یونان، ایتالیا، هلند، لهستان، اسپانیا و انگلیس هستند. «هیلاری کلینتون»، وزیر امور خارجه آمریکا در بیان دلیل اتخاذ این تصمیم، عزم این کشورها بر کاهش قابل توجه میزان خرید نفتشان از ایران را به عنوان مهمترین عامل برشمرده است.
 
روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» ضمن بیان این خبر، دلیل اصلی اخذ این تصمیم را مجازات هایی عنوان کرده که دولت آمریکا مجبور بود مطابق قانون تحریم ها علیه کشورهای فوق اجرا کند. اجرای چنین مجازات هایی این خطر را به وجود می آورد که رابطه آمریکا با نزدیکترین متحدانش مورد آسیب قرار بگیرد.
 
بر همین اساس، کلینتون این ده کشورها را «گروه اولیه» دانسته و بیان کرد که ممکن است کشورهای بیشتری مشمول این معافیت شوند. در این میان، چشم تحلیلگران بیشتر از همه به چین، هند، کره جنوبی و ترکیه معطوف شده که بیشترین میزان خرید نفت از ایران را انجام می دهند و دولت آمریکا تلاش دارد آنان را به کاهش میزان خریدشان متقاعد کند.
 
اقدام اخیر دولت آمریکا را بیش از هر چیز می توان نشانه ای از شکست سیاست این دولت در تحریم کامل نفت ایران قلمداد کرد. هرچند دولتمردان آمریکایی در ابتدا با نوع آرمان گرایی تهاجمی تصور می کردند می توان با فشار بر خریداران نفت ایران، جمهوری اسلامی را از این نظر در محاصره اقتصادی قرار داد، اما اکنون دریافته اند که وابستگی شدید بین المللی به نفت ایران، مانع بزرگی بر سر این راه است. 
 
چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب: ایران,آسمان,عراق, :: 9:19 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که در حال رایزنی با مقامات عراقی است تا آنان را متقاعد کند، دسترسی ایران به حریم هوایی کشورشان را محدود کنند. این اظهارات مداخله جویانه در حالی مطرح می‌شود که عراق بارها اعلام نموده، بر حریم هوایی‌اش کنترل کامل دارد.
 

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده، در حال رایزنی با مقامات عراقی است تا آنان را متقاعد کند، دسترسی ایران به حریم هوایی کشورشان را محدود کنند. آمریکا ادعا می‌کند ایران از طریق عراق به سوریه تسلیحات می‌فرستد.



به گزارش «تابناک»، وزارت خارجه آمریکا در حالی روز گذشته این ادعا را مطرح کرده که «نوری المالکی»، نخست وزیر عراق، پیشتر گزارش برخی نشریات آمریکایی را که ادعایی مشابه داشتند، رد کرده بود.



روزنامه «واشنگتن تایمز» که از جمله این نشریات است، با تکرار این ادعا، اظهارات «ویکتوریا نولند»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا را در این باره نقل کرده است: «ما در مورد عبور هواپیماهای باری ایران از آسمان عراق به مقصد سوریه نگران هستیم».



وی همچنین اظهار داشته، ایالات متحده و دیگر کشورها درصددند با عراق همکاری کنند تا این کشور درباره هر هواپیمای باری که از قلمرواش می‌گذرد، اطمینان خاطر داشته باشد.



با این حال، پیش از اظهارات نولند، نوری المالکی بیانیه‌ای منتشر کرده بود، مبنی بر اینکه کشورش اجازه فرستادن تسلیحات به سوریه را نمی‌دهد. در این بیانیه آمده بود: «بغداد به سمت خشکاندن ریشه‌های خشونت و تسلیحات به طور کلی و به ویژه درباره سوریه حرکت می‌کند».



این اظهارات در پی انتشار گزارش واشنگتن تایمز بیان می‌شد که در آن مدعی شده بود آمریکا در هفته‌های گذشته چندین بار از عراق و از شخص مالکی درخواست کرده که یا اجازه دسترسی ایران به حریم هوایی‌اش را لغو کند و یا اجازه دهد هواپیماهای ایرانی در خاک عراق بر زمین نشانده شده و بازرسی شوند.



در این گزارش همچنین این ادعا مطرح شده بود که ایران به تازگی بیش از سی تن سلاح از راه عراق به سوریه فرستاده است.



دولت عراق ضمن رد همه این ادعاها اعلام کرده بود، هواپیماهای ایرانی تنها کمک‌های انسان دوستانه به سوریه انتقال می‌دهند.



به نظر می‌رسد پافشاری مقامات آمریکایی بر دولت عراق در این زمینه، بیش از اینکه بر پایه‌ای مستدل صورت بگیرد، با انگیزه‌های سیاسی و برای دور کردن ایران از متحدین منطقه‌ایش انجام می‌شود. بیان این ادعاها و پافشاری بر آن، بدون ارائه هیچ سند و مدرکی، نه تنها یک اتهام زنی صرف است، بلکه زیر سؤال بردن حاکمیت ملی عراق نیز به شمار می‌رود.



در همین راستا، برخی مقامات آمریکایی، از جمله ژنرال «مارتین دمپسی» در اظهاراتی آشکار و مداخله جویانه، مدعی شده‌اند عراق توانایی نظارت بر حریم هوایی خود را ندارد و باید همه هواپیماهای ایرانی تک به تک بازرسی شوند.



اکنون می‌پرسیم که آیا این اظهارات، هدفی جز اعمال فشار بر عراق برای بر هم زدن روابطش با ایران را دنبال می‌کند؟

پیوندهای روزانه
پيوندها


ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 71
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 163
بازدید ماه : 652
بازدید کل : 123602
تعداد مطالب : 429
تعداد نظرات : 44
تعداد آنلاین : 1


کسب درآمد پاپ آپ
کسب درآمد پاپ آپ