بی بی سی فارسی
خبر سازان
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید امیدواریم در خدمت رسانی به شما دوست گرامی کوشا باشیم این وبلاگ به طور هوشمند تبادل لینک میکند اگر مایلید لینک کنید به تبادل لینک هوشمند رفته و ما را با این ادرس و عنوان بی بی سی نیوز لینک کنید. نظر یادتون نره.با عرض معذرت بعضی مطالب در سایت نمایش داده نمی شود.اگر پیگیر مطلب خواصی هستید میتونید با مراجعه به این سایت مطلب مورد نظرتونو پیدا کنید با تشکر مدیریت سایت:نادیا
آخرین مطالب
نويسندگان
سه شنبه 21 شهريور 1391برچسب:, :: 10:41 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

مکالی کالکین در سال 1980 در نیویورک به دنیا آمد. او شهرتش را بخاطر بازی در دو مجموعه تنهای در خانه بدست آورد.
هنگامی که مکالی پانزده ساله بود، پدر و مادرش بر سر نگهداری او کشمکش داشتند، اما سرانجام سرپرستی او به پدرش واگذار شد.
او در سال ۱۹۹۸ با ریچل ماینر ازدواج کرد و زندگی مشترک‌شان تا سال ۲۰۰۰ ادامه داشت.
پس از آن در سال ۲۰۰۲ با میلا کونیس ازدواج کرد اما در ژانویه ۲۰۱۱ کونیس اعلام کرده که او و مکالی از هم جدا شدند!

در همین زمان بود که مشکلات مکالی کالکین افزایش یافت. او پس از شکست عشقی در دومین ازدواجش، به هروئین روی آورد.

در واقع یک معتاد تمام عیار شد به گونه ای که پزشکان اعلام کردند اگر این ماده خطرناک را ترک نکند، تا 6ماه آینده خواهد مرد!

سه شنبه 21 شهريور 1391برچسب:, :: 10:36 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

مدونا، خواننده کابالیست غربی باز هم خود را برهنه کرد اما این بار نه برای تماشاچیان، بلکه در اعلام حمایت از نامزدی باراک اوباما برای دور بعدی ریاست جمهوری آمریکا.
خواننده کابالیست آمریکا با خالکوبی نام باراک اوباما بر روی بدن خود و درآوردن پیراهنش برای نشان‌دادن آن، آشکارا به صف حامیان انتخاباتی رئیس جمهور آمریکا پیوست.
مجله فرانسوی "کلوزیر" عکسی از مدونا منتشر کرده است که در آن خواننده آمریکایی نام اوباما را بر روی کمر خود به نشانه حمایت از وی خالکوبی کرده است.
 
سایت العربیه در واکنش به این اقدام نوشت: «پیش از این مدونا خواننده مشهور آمریکایی بارها در برابر تماشاگران پیراهن خود را درآورده بود اما این بار برهنه شدن وی سیاسی است.»
برخی بر این باروند که برهنه شدن مدونا به دلیل سن بالای وی ( 53 سال ) و نیز تکراری بودن این کار در مقابل تماشاچیان عادی و البته بی اهمیت تلقی می شود.

احمدی نژاد: ما نمی گذاریم کسی پدر مردم را در بیاورد
احمدی‌نژاد در شهرستان جوین در پاسخ به درخواست‌های بی شمار مردم گفت: ماشاءالله این لیست آنقدر دراز است که اگر ما تا مشهد هم پیاده بدویم به ته آن نخواهیم رسید.

 

فارس:رییس جمهور در پاسخ به درخواست مردم نوده برای شهرستان شدن نوده گفت: شما باید کسری جمعیت خود را جبران کنید. ماشاءالله قدیمی‌ها خیلی بهتر از شما در این باره کار می‌کردند.

حضور محمود احمدی‌نژاد در بین مردم ۳ شهرستان جوین، خوشاب و همچنین فیروزه با حاشیه‌های جالبی همراه بود که ذکر برخی از آنها خالی از لطف نیست.

* برخلاف سایر سفرهای استانی رئیس جمهور ،احمدی نژاد در سفر به شهرستان های خوشاب و جوین ارتباط نزدیک‌تری با مردم داشت به گونه‌ای که رئیس جمهور برای شنیدن برخی درخواست‌های مردم به هیئت همراه خود دستور می‌داد تا هرطور که شده به آنان میکروفونی برای صحبت کردن برسانند.

* در شهرستان خوشاب زمانی که مردم نوده از رئیس جمهور تقاضا کردند که تبدیل به شهر شوند، احمدی‌نژاد جمعیت آنان را سؤال کرد که مردم نوده به وی گفتند جمعیت آنها ۴ هزار و ۸۰۰ هزار نفر است. رئیس جمهور نیز در پاسخ به این سؤال گفت :شما باید کسری جمعیت خود را جبران کنید. ماشاءالله قدیمی‌ها خیلی بهتر از شما در این باره کار می‌کردند و اگر آنها بودند جمعیت را به سرعت افزایش می‌دادند تا به شهر تبدیل شوند.

* احمدی‌نژاد در شهرستان جوین در پاسخ به درخواست‌های بی شمار مردم گفت: ماشاءالله این لیست آنقدر دراز است که اگر ما تا مشهد هم پیاده بدویم به ته آن نخواهیم رسید.

* احمدی‌نژاد در پاسخ به مردم شهرستان جوین که از آنان تقاضای ورزشگاه می‌کرد، گفت: باید برای شما سالن ورزشی ساخت چرا که شما تماشاگر نیستید، ماشاءالله تمام مردم استان خراسان ورزشکار هستند.

* در هنگام سخنرانی رئیس جمهور در شهرستان جوین عده‌‌ای از مردم از سازمان منابع طبیعی گله داشتند و با این لفظ فریاد می‌زدند که منابع طبیعی پدر مردم را در آورده است و احمدی‌نژاد به مردم گفت که هیچکس نمی‌تواند پدر مردم را در بیاورد و ما نیز اجازه چنین کاری را به کسی نمی‌دهیم.

*‌رئیس جمهور در پاسخ به درخواست مردم یکی از شهرستان‌ها برای دو بانده کردن راه ارتباطی خود گفت: یک باند به تنهایی پدر یک مملکت را در می‌آورد، حالا شما از ما یک دو بانده‌اش را می‌خواهید. ببینید که چه‌ها می‌کند.

* رئیس جمهور در جمع مردم شهرستان خوشاب که خواستار دو سالن ورزشی ویژه زنان و مردان بودند، گفت: انشاءالله ما یک سالن ورزشی تأسیس می‌کنیم و مردان این شهر آنقدر مهربان خواهند بود که سهم خود را برای ورزش به زنان و دختران می‌دهند تا آنان بتوانند ورزش کنند.

* رئیس جمهور در شهرستان جوین در پاسخ به سؤال یکی از حاضران در ورزشگاه که اشتیاق شدیدی برای صحبت با رئیس جمهور داشت، گفت: عزیز من اینقدر فریاد نزن وگرنه صدای شما هم مثل صدای من می‌گیرد شما مثل اینکه ۶ ماهه به دنیا آمدی که اینقدر عجله داری.

* در طول سخنرانی رئیس جمهور عده‌ای زیادی از کودکان خواستار دیدار با رئیس جمهور بودند که اغلب آنها نیز در پایان سخنرانی موفق می‌شدند که با احمدی‌نژاد دیدار کنند.

* احمدی‌نژاد در طول سخنرانی های خود،بسیاری از اعضای هیئت همراه را برای گرفتن نظرات مردم به میان جمعیت می‌فرستاد که بسیاری از آنها به دلیل ازدحام جمعیت موفق نمی‌شدند خود را به موقع به هلیکوپترها به شهر بعدی برسانند.
سه شنبه 19 ارديبهشت 1391برچسب:غرامت, ۴ میلیارد دلاری,روسیه,ایران, :: 12:17 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
غرامت ۴ میلیارد دلاری روسیه به ایران
سفیر ایران در روسیه بهمن ماه سال گذشته درباره قرارداد فروش سیستم‌های اس ـ ۳۰۰ به ایران گفت که روسیه پیش پرداخت و سود پیش پرداخت را به خاطر تحویل ندادن این سیستم‌ها به ایران برگرداند.

 

ایسنا:دادگاه رسیدگی کننده به پرونده شکایت ایران از روسیه به دلیل فسخ قرارداد سامانه موشکی اس ۳۰۰، روسیه را به پرداخت ۴ میلیارد دلار محکوم کرده است.
 
در پی استنکاف روسیه از تحویل سامانه موشکی اس ۳۰۰ به ایران، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از روسیه شکایت کرد که منجر به محکومیت روسیه به پرداخت چهار میلیارد دلار غرامت شد. 
 
این گزارش حاکی است با توجه به اینکه مبلغ اصل قرارداد ۴۰۰ میلیون دلار بود، غرامت چهار میلیارد دلاری به شدت خشم روس‌ها را برانگیخته است، اما خشم آن‌ها مانع پرداخت غرامت نخواهد بود! 
 
سفیر ایران در روسیه بهمن ماه سال گذشته درباره قرارداد فروش سیستم‌های اس ـ ۳۰۰ به ایران گفت که روسیه پیش پرداخت و سود پیش پرداخت را به خاطر تحویل ندادن این سیستم‌ها به ایران برگرداند. 
 
وی گفت: این قرارداد به همراه پیش پرداخت و سود پیش پرداخت به ایران برگردانده شد اما ما همکاری‌های دیگری نیز با روسیه داریم و تازمانی که روسیه علاقمند باشد این همکاری‌ها ادامه پیدا خواهد کرد. 
 
قرارداد تحویل سیستم‌های «اس ـ۳۰۰» در اواخر سال ۲۰۰۷ امضا شد و قرار بود روسیه سیستم‌های موشکی پدافند هوایی به ارزش حدود ۸۰۰ میلیون دلار را به ایران تحویل دهد. اما دمیتری مدودف، رییس‌جمهور روسیه در تاریخ ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) با صدور فرمانی تحویل سیستم‌های اس ـ۳۰۰، تسلیحات زرهی و هواپیما، هلیکوپ‌تر و ناوهای جنگی به ایران را ممنوع کرد. فرمان مدودف روسیه به دنبال تدابیر مربوط به اجرای قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت سازمان ملل صادر شد.
 
 

موافقت آمريكا با غنی سازی اورانيوم 5 درصد در ايران
شبکه النيل از موافقت آمريکا با غنی سازی پنج درصدی اورانيوم در ايران خبر داد.

 

 

 

باشگاه خبرنگاران:به نقل از شبکه تلويزيوني النيل ؛ مسئولان آمريکايي اعلام کردند که واشنگتن آمادگي دارد که ايران به غني سازي اورانيوم در سطح پنج درصد ادامه دهد.

اين اقدام در صورتی صورت خواهد گرفت که تهران با بازرسی‌های نامحدود آژانس از تأسیسات هسته‌ای و ارائه ضمانت‌های قوی درباره عدم تلاش ایران برای تولید سلاح اتمی موافقت کند.

از سوي ديگر علي اصغر سلطانيه در مصاحبه اي اعلام كرد : دور جديد مذاکرات هسته اي با آژانس بين المللي انرژي اتمي پس از گذشت دو ماه در روزهاي سيزدهم و چهاردهم مي در وين از سر گرفته مي شود.

در همين حال علي اصغر سلطانيه نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي اعلام کرد تصميم کشورش نشان مي دهد که فعاليتهاي هسته اي تهران مسالمت آميز است و ادعاها برضد ايران واقعيت ندارد.

 

یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:ساز و کار,جدید,استیضاح,رئیس جمهور, :: 5:22 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
لباس جدید
انتشار عکس های فتوشاپی اشتنون در ایران ، بازتاب فراوانی در رسانه های جهان داشت به گونه ای که سخنگوي كاترين اشتون هم به نحوه انتشار لباس كاترين اشتون در مطبوعات ايران واكنش نشان داد.

 

 

 

عصر ایران: در جریان دیدار و مذاکرات سعید جلیلی پیشین دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و خانم کاترین اشتون ، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا ،که بهمن 1389 صورت گرفت ، اشتون لباسی پوشیده بود که هر چند در عرف دیپلماتیک غیر معمول نبود ولی برخی رسانه های ایرانی برای انتشار تصاویر اشتون ، با استفاده از فتوشاپ ، یقه لباس وی را کمی بالاتر بردند تا با استانداردهای نانوشته رسانه ای در ایران نزدیک کنند!
 
دیدار جلیلی و اشتون - بهمن 89

انتشار عکس های فتوشاپی اشتنون در ایران ، بازتاب فراوانی در رسانه های جهان داشت به گونه ای که سخنگوي كاترين اشتون هم به نحوه انتشار لباس كاترين اشتون در مطبوعات ايران واكنش نشان داد و گفت :‌"‌ پوشش خانم اشتون شايسته بود . لباس ايشان نيم تنه نبود. خيلي زنان در ايران  حجاب كامل دارند اما مذاكرات در سطح بين المللي بود و نه در ايران بلكه در يك كشور ثالث برگزار مي شد".
 

روزنامه ديلي تلگراف بريتانيا هم در اين باره نوشت: خانم اشتون بسيار مراقب بود تا يادش باشد كه نبايد با آقاي جليلي دست بدهد و براي اين كار دستهايش را به پشت كمرش گره زده بود، اما شايد فكر اين مساله را هم نمي كرد كه يقه لباس او ظاهرا با استانداردهاي مطبوعات ايران فاصله دارد و مطبوعات ايراني براي انتشار تصوير او در صفحه اول خود مجبور خواهند شد تا يقه او را دستكاري كنند."

اما این بار قضیه متفاوت تر از قبل بود:
 
 
دیدار جلیلی و اشتون - فروردین 91 - عکس: TODAY'S ZAMAN

عکس: ایرنا

با گذشت حدود 15 ماه از آن مذاکرات ، این بار اشتون برای اینکه تصاویرش بار دیگر فتوشاپی نشوند ، نه تنها به احترام هیات ایرانی لباس پوشیده تری بر تن کرد ، بلکه پا فراتر گذاشت و با پارچه ای روسری مانند ، کل گردن خود را پوشاند که در پوشش وی بی سابقه بود و کاملاً مشخص بود که برای جلوگیری از تبعات فتوشاپی از نوع ایرانی ، این کار را کرده است.

 

جمعه 18 فروردين 1391برچسب:آمادگي,ايران,مين زدايي,کشور, :: 1:8 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
جمعه 18 فروردين 1391برچسب:شگفت زدگی,حدادعادل,نتایج,مجلس,نهم, :: 1:4 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
جمعه 18 فروردين 1391برچسب:پیام,تغییر,مذاکره,ایران, 5+1,ترکیه, :: 12:55 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
چهار شنبه 9 فروردين 1391برچسب: اردوغان,وارد,تهران, :: 9:17 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
چهار شنبه 9 فروردين 1391برچسب:شکایت,رییس جمهور,ارمنستان, :: 8:59 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

یک انجمن برای محاکمه شدن رئیس جمهور ارمنستان به اتهام قتل عام مردم خواجه لی جمهوری آذربایجان به دادگاه حقوق بشر اروپا شکایت کرد.

به گزارش دفتر خبرگزاری فارس در ترکیه، "گوکسل گول بی" رئیس انجمنی با عنوان انجمن مبارزه با ادعاهای بی پایه ارامنه در همین رابطه اظهار داشت که به منظور محاکمه شدن سرژ سرکیسیان رئیس جمهور فعلی ارمنستان به جرم اجرای قتل عام مردم خواجه لی جمهوری آذربایجان در سال 1992 شکایت خود را از طریق پست به دادگاه حقوق بشر اروپا ارسال کرده اند.

گول بی گفت: سرژ سرکیسیان در سال 1992 فرماندهی نیروهای ارمنی که مردم خواجه لی جمهوری آذربایجان را قتل عام کردند بر عهده داشته و با سازماندهی نیروهای ارمنی دستور قتل عام صدها تن از مردم آذری ساکن این منطقه را صادر کرده و شخصا در این قتل عام شرکت داشته است.

وی افزود در آن دوران همچنین بیش از یک میلیون و دویست هزار تن از مردم آذری مجبور به مهاجرت از سرزمین های خود شده اند و به همین دلیل برای محاکمه سرکیسیان به دادگاه حقوق بشر اروپا شکایت کرده اند و خواهان محاکمه وی شده اند.

بنا به گفته منابع جمهوری آذربایجان، مردم خواجه لی که در همسایگی خان کندی قره باغ بالا واقع شده در تاریخ 25 فوریه 1992 توسط نیروهای مسلح ارمنی و با همکاری نظامیان روسی مستقر شده در این منطقه محاصره شده و بیش از دو هزار و پانصد تن از مردم خواجه لی اعم از زن و کودک زیر بمباران نیروهای ارمنی و روسی قرار گرفتند. در این قتل عام 613 تن از مردم این منطقه منجمله 106 زن و 63 کودک قتل عام، 1275 نفر اسیر و 150 نفر نیز مفقودالاثر شدند.

چهار شنبه 9 فروردين 1391برچسب:دادستان,تهران,خبرهای مهم, :: 9:7 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

دادستان عمومی و انقلاب تهران در پاسخ به خبر تایید حکم فائزه هاشمی در دادگاه تجدید نظرتهران از اعلام خبرهای خوش و مهم قضائی در 15 فروردین امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، قاضی عباس جعفری دولت آبادی امروز در حاشیه چهارمین جلسه دادگاه فساد مالی بزرگ در جمع خبرنگاران حاضر شد و در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره تائید حکم فائزه هاشمی گفت: تا 15 فروردین صبر کنید خبرهای مهمی در راه است.

وی افزود: 15 فروردین در حاشیه یک مراسم تودیع و معارفه به پرسش خبرنگاران پاسخ می دهم.

گفتنی است برخی رسانه‌ها امروز اعلام کردند که دادگاه تجدید نظر تهران با تایید حکم دادگاه بدوی، فائزه هاشمی رفسنجانی را به شش ماه زندان و پنج سال محرومیت از فعالیت های سیاسی، فرهنگی و مطبوعاتی محکوم کرده است.

رييس‌جمهور با مضحک دانستن پيشنهاد برخي کشورها به سوريه در خصوص رعايت دموکراسي و برقراري آزادي نامحدود در اين کشور افزود: اين پيشنهاد به معناي آن است که در اين شرايط اگر کسي يا گروهي اقدام به کشتار مردم و نيروهاي سوري نيز بکند، هيچ‌کس نتواند با او برخورد كند و وارد عمل شود و در حقيقت آنها از سوريه مي‌خواهند کشور خود را دو دستي تقديمشان کند.

رييس‌جمهور كشورمان با بيان اينکه دولت سوريه در جريانات اخير تنها با گروه‌هاي مخالف مسلح مواجه نبوده و اين اتفاقات در حقيقت يک جريان روشن جهاني عليه اين کشور است، تاکيد کرد كه امروز براي همه روشن و آشکار شده که مستکبران به دنبال ضربه زدن به ايران، سوريه و خط مقاومتند و با شعار دلسوزي براي آزادي مردم و دفاع از حقوق بشر، در صدد نجات صهيونيست‌ها هستند.



به گزارش ايسنا محمود احمدي‌نژاد ظهر سه‌شنبه در ديدار فيصل مقداد ـ فرستاده ويژه رييس‌جمهور سوريه ـ با بيان اينکه شعارها و اهداف مستکبران و مدعيان حقوق بشر با يکديگر تفاوت‌هاي بسياري دارد، تصريح كرد: آمريکايي‌ها با شعار دروغين دفاع از آزادي مردم قصد دارند بر سوريه، لبنان، ايران و همه کشورها تسلط پيدا کنند؛ لذا بايد در برابر توطئه‌هاي آنان هوشيار و محکم باشيم.



وي با انتقاد از برخوردهاي اتحاديه عرب در قبال مسائل سوريه و با اشاره به پيشنهاد کشورهاي عربي به سوريه مبني بر رعايت دموکراسي در اين کشور در شرايطي که بسياري از آنها تاکنون انتخاباتي نداشته و قانون، حقوق و اختيارات مردم در اين کشورها در اختيار عده‌اي خاص قرار دارد، ادامه داد: اعتبار اتحاديه عرب تا به امروز تنها به‌واسطه عضويت سوريه در آن بوده است.



رييس‌جمهور با مضحک دانستن پيشنهاد برخي کشورها به سوريه در خصوص رعايت دموکراسي و برقراري آزادي نامحدود در اين کشور افزود: اين پيشنهاد به معناي آن است که در اين شرايط اگر کسي يا گروهي اقدام به کشتار مردم و نيروهاي سوري نيز بکند، هيچ‌کس نتواند با او برخورد كند و وارد عمل شود و در حقيقت آنها از سوريه مي‌خواهند کشور خود را دو دستي تقديمشان کند.



احمدي‌نژاد اظهار كرد: امروز کساني تعيين‌کننده سياست‌ها در منطقه شده‌اند که اگر نفت و ثروت را در اختيار نداشتند، غربي‌ها هيچ اعتنايي به آنها نمي‌کردند.



وي با اشاره به ديدار اخير خود با نماينده دبير کل سازمان ملل متحد در افغانستان و طرح موضوع كشتار اخير تعدادي از زنان و كودكان افغان از سوي يكي از نظاميان آمريكايي در اين ديدار خاطرنشان كرد: اين سوال مطرح است که با چه مجوزي يک سرباز اقدام به کشتار مردم کرده و فرار مي‌کند و سپس آمريکايي‌ها با اين توجيه که آن فرد مشکل رواني داشته است، تصور مي‌کنند مسئوليتشان پايان يافته است؟ در حالي كه آنها جرم خود را چند برابر مي‌کنند. آنها به چه مجوزي يك نفر رواني را به افغانستان مي‌برند و او را با اسلحه بر يك ملت مظلوم مسلط مي‌كنند؟



رييس‌جمهور يادآور شد: اين وقايع در حالي رخ مي‌دهد که اگر در يکي از كشورهاي مخالف سياست‌هاي آمريکا، دادگاهي حكم اشتباه صادر كند، از هر سو فريادها بلند خواهد شد.



احمدي‌نژاد اضافه كرد: از ابتدا پيش‌بيني مي‌شد که روي کار آمدن اوباما در آمريکا يک فريب و در جهت مخفي کردن سياست‌هاي آمريکاست و در واقع او در صحنه‌اي حضور يافته که در پشت آن عملا صهيونيست‌ها حضور دارند.



وي با اشاره به ايستادگي سوريه در برابر رژيم صهيونيستي، گفت: کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس هنگامي که با ايستادگي سوريه مواجه شدند، به دليل آنکه قصد داشتند با اين رژيم سازش کنند و به طور پنهاني ثروت‌هاي خود را در اختيار آن قرار دهند، عصباني شدند و به مخالفت با سوريه پرداختند.



رييس‌جمهور تحولات و اتفاقات اخير در سوريه را حاصل يک جريان استکباري روشن عليه اين کشور برشمرد و تصريح کرد: بسيار خوشحالم که مسئولان سوريه با اعتماد به نفس و تکيه بر مردم اوضاع را به خوبي مديريت مي‌کنند و اميدوارم شرايط در سوريه روز به روز بهتر و مناسب‌تر شود.



احمدي‌نژاد با اشاره به روابط خوب و ممتاز تهران ـ دمشق ادامه داد: جمهوري اسلامي ايران هيچ محدوديتي براي گسترش روزافزون مناسبات دوجانبه و بين‌المللي با سوريه ندارد و در حد توان از هيچ اقدامي در راستاي حمايت از اين کشور فروگذار نخواهد کرد.



وي افزود: مطمئنا رييس‌جمهور و ساير مقامات سوريه صحنه تحولات در اين کشور را به خوبي اداره کرده و هر گونه اصلاحات لازم در اين کشور را به درستي انجام داده و به فضل الهي هيچ چيز نصيب دشمنان نخواهد شد.



رييس‌جمهور اظهار كرد: حضور پرشور مردم سوريه در صحنه، همه معادلات دشمنان را به هم ريخت و يقينا اوضاع را در اين کشور تغيير خواهد داد.



فيصل مقداد نيز در اين ديدار ضمن ابراز خرسندي از ملاقات با رييس‌جمهور کشورمان و تقدير از حمايت‌هاي جمهوري اسلامي ايران از سوريه، گزارشي از اوضاع وقايع و تحولات اخير در سوريه و اقدامات نمايندگان اتحاديه عرب و سازمان ملل در اين کشور و چگونگي تعامل با آنان را ارائه کرد و گفت: دشمنان تصور مي‌کردند با ايجاد درگيري و تظاهرات در سوريه مي‌توانند موجب سقوط اين کشور شوند و آرزوهايشان محقق خواهد شد اما اوضاع در سوريه به‌ويژه در نقاط درگيري به سمت ثبات بيشتر پيش مي‌رود.

دو شنبه 7 فروردين 1391برچسب: دیدار,اردوغان,اوباما,سئول, :: 9:38 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
دو شنبه 7 فروردين 1391برچسب: اوباما,مخالفان,سوریه,حمایت, :: 9:34 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
دو شنبه 7 فروردين 1391برچسب: تعليق,فعاليت,سفارت,تركيه,دمشق, :: 9:18 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
ديپلمات‌هاي ترك به صورت تدريجي خروج از سوريه را آغاز كرده‌اند و طي 24 ساعت آينده سفير تركيه در دمشق نيز آنها را همراهي خواهد كرد.
 

منابع غربي اعلام كردند، فعاليت سفارت تركيه در دمشق به حالت تعليق درآمد.



به گزارش ايسنا، به گفته اين منابع، سفارت تركيه در دمشق فعاليت‌هاي خود را از امروز (يكشنبه) به حالت تعليق درآورده و اين تصميم با توجه به اوضاع حاكم بر سوريه اتخاذ شده است.



به نوشته روزنامه مصري اليوم السابع، اين منابع تاكيد كردند، ديپلمات‌هاي ترك به صورت تدريجي خروج از سوريه را آغاز كرده‌اند و طي 24 ساعت آينده سفير تركيه در دمشق نيز آنها را همراهي خواهد كرد.



به گفته منابع غربي، كنسولگري تركيه در حلب براي رسيدگي به امور شهروندان ترك در سوريه باز خواهد بود.

دو شنبه 7 فروردين 1391برچسب: رایزنی,عنان,مدودف,سوریه, :: 9:18 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
مدودف با اعلام حمایت کشورش از تلاشهای عنان برای حل بحران سوریه خطاب به وی گفت : امیدوارم تلاشهای شما به نتایج مثبتی منجر شود.
 

نماینده ویژه سازمان ملل متحد درباره سوریه امروز با دیمتری مدودف رئیس جمهوری روسیه و وزیر امور خارجه این کشور در مسکو دیدار و درباره راههای حل بحران سوریه رایزنی کرد.



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های روسیه، کوفی عنان نماینده ویژه سازمان ملل متحد درباره سوریه امروز با دیمتری مدودف رئیس جمهوری روسیه در مسکو دیدار کرد.



مدودف با اعلام حمایت کشورش از تلاشهای عنان برای حل بحران سوریه خطاب به وی گفت : امیدوارم تلاشهای شما به نتایج مثبتی منجر شود.



رئیس جمهوری روسیه گفت : ماموریت عنان ممکن است آخرین فرصت برای جلوگیری از وقوع جنگ داخلی طولانی مدت در سوریه باشد.



کوفی عنان نیز ابراز امیدواری کرد روسیه به موفقیت ماموریت وی در سوریه کمک و توصیه هایی خوبی نیز در این زمینه ارائه کند.



عنان همچنین با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه دیدار کرد که در این دیدار، اوضاع سوریه و راههای حل بحران این کشور مورد بررسی قرار گرفت.


العربیه نیز به نقل از عنان گزارش داد فرصت امروز در برابر سوریه فراهم است تا با همکاری سازمان ملل متحد، روند سیاسی را آغاز کند.



 مانع تراشی آمریکا در برابر ماموریت عنان

تلاشهای عنان برای حل مسالمت آمیز بحران سوریه در حالی ادامه دارد که "ویچسلاو موتوزوف" یک دیپلمات سابق روس، آمریکا را عامل سنگ اندازی برای جلوگیری از موفقیت مأموریت فرستاده سازمان ملل متحد در سوریه دانسته است.



 این دیپلمات سابق روس به العالم گفت : برخی از طرفهای مخالف نظام سوریه که در پاریس، واشنگتن، استانبول یا قاهره به سر می برند، مواضع تندی دارند؛ ولی آنها در اتخاذ تصمیم و موضع گیری های خود مستقل نیستند بنابراین نمی توانند به صورت مستقل درباره پذیرش یا رد طرح عنان تصمیم بگیرند.


وی آمریکا را عامل همه اختلاف نظرهای مخالفان نظام سوریه دانست و اظهار داشت : آمریکا با پنج بند امضا شده توسط لاوروف وزیر خارجه روسیه با اتحادیه عرب موافقت کرده بود، که طرح کوفی عنان این پنج بند را نیز در بر می گیرد؛ اما کاخ سفید عملا سعی می کند در ماموریت عنان که مبتنی بر اساس مذاکره میان حکومت و مخالفان سوری است، سنگ اندازی کند.


 


موتوزوف با ابراز نگرانی شدید از آینده بحران سوریه با توجه به مخالفت آمریکا با مذاکرات سیاسی، هشدار داد که ممکن است علت این موضع گیری های آمریکا تلاش برای استفاده از زور ضد دولت سوریه باشد.


 


ویچسلاو موتوزوف اعلام کرد: مخالفان نظام سوریه دو دوسته اند، گروهی هوادار راه حل نظامی و براندازی بشار اسد، و گروهی دیگر طرفدار راه حل های سیاسی از جمله طرح کوفی عنان هستند.


یک شنبه 6 فروردين 1391برچسب:درگیریهای,مسلحانه,ارتش,ترکیه, :: 5:4 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
یک شنبه 6 فروردين 1391برچسب: بازدید,اوباما,منطقه,مرزي,دو كره, :: 4:52 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
بیلز ۳۸ ساله، اکنون در یکی زندان‌های ارتش آمریکا در ایالت کانزاس آمریکا نگهداری می‌شود و مقامات آمریکایی قول داده‌اند که روند محاکمه این سرباز شفاف خواهد بود.
 

تقاضای پارلمان افغانستان برای اعدام سرباز آمریکایی در ملاء عام، عملیات هوایی ناتو در ولایت هلمند، پیام رادیویی حامد کرزی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و کشته و زخمی شدن 6 سرباز ایتالیایی در ولایت فراه از جمله خبرهای کوتاه امروز افغانستان است.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در کابل، شماری از اعضای پارلمان افغانستان می‌گویند که "رابرت بیلز" سرباز آمریکایی متهم به قتل 16 غیرنظامی در منطقه "پنجوایی" ولایت قندهار، باید در ملاءعام اعدام شود.



نمایندگان افغان معتقدند که این سرباز جانی آمریکایی باید بر اساس قوانین افغانستان مجازات شود.



"مولوی نذیر حنفی" نماینده ولایت هرات در پارلمان گفت: این سرباز باید در مقابل چشمان مردم در منطقه پنجوایی اعدام شود تا آنان آرامش قلبی پیدا کنند.



"قاضی عبدالرحیم" یک عضو دیگر پارلمان نیز گفت که این فراد باید بر اساس قوانین افغانستان و اسلام مجازات شود.



مقامات آمریکایی ادعا کرده‌اند که این سرباز قاتل ارتش آن کشور روز گذشته بطور رسمی به قتل 16 غیرنظامی افغان تفهیم اتهام شده است.



بیلز ۳۸ ساله، اکنون در یکی زندان‌های ارتش آمریکا در ایالت کانزاس آمریکا نگهداری می‌شود و مقامات آمریکایی قول داده‌اند که روند محاکمه این سرباز شفاف خواهد بود.



این در حالی است که "جان هنری براون" وکیل مدافع این سرباز آمریکایی گفته است که این سرباز تنها فرد متهم به کشتار غیر نظامیان در قندهار است و هیچ شواهدی برای اثبات این جرم وجود ندارد.



خانواده قربانیان افغان خواستار محاکمه این گروهبان ارتش در داخل افغانستان هستند.



برخی کارشناسان در حالی از صدور احتمالی حکم اعدام برای بیلز سخن به میان آورده‌اند که ارتش آمریکا در پنجاه سال گذشته هیچیک از پرسنل خود را اعدام نکرده است.



رابرت بیلز ٢۱ اسفند ماه به طور مخفیانه  پست خود در ولایت قندهار را ترک و در 2 روستای این ولایت اقدام به تیراندازی کرد که بر اثر آن  ۱6 کشته برجاگذاشت که ۹ نفر از آنها کودک بودند.

یک شنبه 6 فروردين 1391برچسب: هشدار,آلمان,عواقب,حمله,ايران, :: 4:36 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

وزير امور خارجه آلمان با هشدار نسبت به هر گونه اقدام نظامي عليه ايران گفت كه اقدام نظامي عليه تهران تاثيرات معكوسي به همراه خواهد داشت.

به گزارش ايسنا گيدو وستروله در گفت‌وگو با مجله آلماني فوكوس بيان كرد:‌ سياست اعمال تحريم‌ها (عليه ايران) تنها زماني موفق خواهد بود كه تعداد بيشتري از كشورها در آن مشاركت داشته باشند؛ از اين رو بحث بر سر احتمال حمله نظامي اسراييل به تاسيسات هسته‌يي ايران تاثيرات معكوسي خواهد داشت.

وي با اعلام مجدد حمايت كشورش از رژيم صهيونيستي مدعي شد: اسراييل حق دارد كه باشد. هم‌چنين از نظر آلمان، امنيت اسراييل جزو منافع ملي‌اش است. اين مساله امري كاملا شناخته شده است و نيازي هم به توضيح ندارد.

به گزارش روزنامه‌ي الوسط، اين در حالي است كه نجيب رزاق ، نخست‌وزير مالزي گفت كه كشورش واردات نفت خام از ايران را متوقف خواهد كرد.

بر اساس اعلام خبرگزاري رسمي مالزي "برناما"، رزاق روز جمعه گذشته اعلام كرد كه واردات نفت خام مالزي از ايران مقادير بسيار كمي است.

برخي منابع شركت ملي نفت مالزي اعلام كردند كه آوريل آينده قبل از اجرايي شدن تحريم‌ها، واردات نفت خام مالزي از ايران متوقف خواهد شد.

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب:حماس,ادعا,فتح,درباره,ایران,رد, :: 9:44 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

جنبش حماس ادعاهای اخیر جنبش فتح مبنی بر دخالت جمهوری اسلامی ایران برای ممانعت از تحقق آشتی ملی فلسطینیان را به شدت رد کرد.

به گزارش فارس، سخنگوی رسانه‌ای دولت منتخب فلسطین به نخست‌وزیری "اسماعیل هنیه" اظهارات رهبران فتح از جمله "عزام الأحمد" علیه حماس را رد و تاکید کرد که اظهارات وی تلاشی سازمان‌یافته برای تخریب آشتی ملی است.

"طاهر النونو" گفت که اظهارات الاحمد تلاش فتح برای شانه‌خالی کردن از مسئولیت‌هایش است.

وی تصریح کرد که جنبش فتح و دولت غیرقانونی "سلام فیاض" در کرانه باختری به تعهدات خود عمل نکرده‌اند و آنها کمک‌های مالی آمریکا را به وحدت ملی ترجیح می‌دهند.

الاحمد چند روز پیش در اظهاراتی مدعی شده بود که ایران مسئول به شکست کشیده شدن توافقنامه دوحه است و با ارائه کمک‌های مالی به اسماعیل هنیه" از وی خواسته است که مانع اجرای توافقنامه دوحه شود.

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب:لشگرکشی,جدید,عربستان,بحرین, :: 9:44 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
آخرین مصاحبه تلویزیونی رئیس جمهور کشورمان با یک رسانه آلمانی و در آخرین روز سال یعنی 29 اسفند صورت گرفت . مصاحبه ای که در آن رئیس جمهور به صراحت نظر خود درباره بمب اتم و تحریم اروپا توسط ایران را اعلام کرد.

شبکه دوم تلویزیون آلمان شامگاه دوشنبه ،  ۲۹ اسفند، گفت‌و‌گوی دکتر محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران را با مجری این شبکه پخش کرد.



به گزارش «تابناک» ، محورهای این گفت‌و‌گو بر اساس گزارش «دویچه وله» ، برنامه‌ی هسته‌ای جمهوری اسلامی، مباحث مربوط به حقوق بشر و بحران در سوریه اعلام شده بود که به علت پایان وقت مصاحبه تنها به دو موضوع اول پرداخته شده است.



در این مصاحبه تلویزیونی ، مجری تلویزیون آلمان نخستین پرسش خود را با موضوع حمله‌ی احتمالی اسرائیل به ایران در صورت شکست مذاکرات غرب با این کشور آغاز کرد.



رئیس جمهور کشورمان در پاسخ گفت: «چرا باید اسرائیل که خود بیش از ۲۵۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد، کشوری را تهدید به حمله‌ی نظامی کند؟». وی در ادامه با «غیربشری» خواندن سلاح‌های هسته‌ای گفت: «ایران به دنبال دستیابی به بمب اتمی نیست.



مجری شبکه تلویزیونی آلمان در ادامه‌ی گفت‌و‌گو به موضوع برنامه اتمی ایران پرداخت و پرسید آیا ایران حاضر به همکاری با بازرسان آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای هست و آیا امکان بازرسی از تمامی تاسیسات هسته‌ای ایران برای ماموران آژانس وجود دارد؟



دکتر احمدی‌نژاد با ابراز تردید در مورد استقلال آژانس بین‌المللی هسته‌ای گفت: «فکر می‌کنید اگر ما هم حق وتو داشتیم، آژانس باز هم با ما همین رفتار امروز را داشت؟ آژانس مستقل عمل نمی‌کند و تحت تاثیر قدرت‌های بزرگ غربی است.



وی در ادامه اظهار داشت، چنانچه ایران بخواهد بمب اتمی بسازد، این موضوع را از پیش اعلام خواهد کرد. او گفت: «اگر احمدی‌نژاد بخواهد بمب بسازد، حتما اعلام خواهد کرد و از کسی هم ترس ندارد. وقتی می‌گوییم [بمب] نمی‌سازیم، نمی‌سازیم.



وی همچنین افزود که ایران در مقطعی از زمان همکاری "فرا‌تر از چارچوب‌های قانونی آژانس" از خود نشان داده است، اما این همکاری بی‌نتیجه بوده است.



رئیس جمهور با اشاره به این نکته که همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای می‌بایست در چارچوب قانون باشد، افزود: «ما با دو نکته روبرو هستیم. اول اینکه آژانس نباید فرا‌تر از قوانین از ما انتظار همکاری داشته باشد و دوم اینکه اطلاعات مربوط به برنامه هسته‌ای ما که در اختیار آژانس قرار داشته، به دشمنان ما منتقل شده است.»



وی گفت ایران آماده است با غرب گفت‌و‌گو کند، اما بحران هسته‌ای ایران با "تهدید و فشار" حل نمی‌شود.



 در ادامه کلاوس کلبر، مجری شبکه دوم تلویزیون آلمان به موارد حقوق بشری پرداخت . که رئیس جمهور کشورمان موضوع حقوق بشر را "مشکلی جهانی" خواند که "در تمامی کشور‌ها وجود دارد" و افزود، ایران مخالف استفاده ابزاری از طرح مباحث حقوق بشری است.



دکتر احمدی‌نژاد در پایان گفت‌و‌گوی ۴۰ دقیقه‌ای خود با شبکه دوم تلویزیون آلمان در پاسخ به پرسشی در ارتباط با تحریم‌های اعمال شده علیه ایران گفت: «ما هم می‌توانیم علیه اروپا تحریم اعمال کنیم. اما این کار را نمی‌کنیم، چون این مردم اروپا هستند که لطمه خواهند دید.»



رئیس جمهور با اشاره به سقف معاملات ایران با کشورهای اروپایی اظهار داشت، فشار ایران بر کشورهای اروپایی می‌تواند "بر تعداد بیکاران در اروپا بیافزاید و تعداد فرصت‌های شغلی را کاهش دهد".

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب:رهبر,دفاع,بسیج,سطحی,حمله, :: 9:31 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
کسانی که خیال می کنند با عقب نشینی در مسئله هسته ای، دشمنی امریکا تمام می شود دچار غفلتند چرا که در منطقه ما کشورهای دارای سلاح هسته ای نیز وجود دارند اما امریکا هیچ حساسیتی به آنها نشان نمی دهد پس علت دشمنی زورگویان، مسئله هسته ای و حقوق بشر نیست
 

رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز از بهار پرطراوت و زیبای 1391، عصر امروز(سه شنبه) در اجتماع عظیم زائران و مجاوران حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع) ضمن تبیین موفقیتهای گوناگون ملت ایران در سال نود در مقابل رجزخوانی های سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی دشمن، حراست غیرتمندانه از منابع نفتی ایران را علت خصومت زورگویان جهانی با نظام اسلامی خواندند و تأکید کردند: جمهوری اسلامی مانند شیر از حقوق ملت ایران دفاع می کند.



به گزارش «تابناک» رهبر انقلاب اسلامی در اولین بخش از سخنانشان در اجتماع پرشور زائران و مجاوران حرم رضوی، با تبریک مجدد عید نوروز به همه ایرانیان، به ترسیم تصویری عینی و دقیق از نقاط قوت عملکرد ملت ایران و طرحها و تلاشهای بدخواهان این ملت در سال 90 پرداختند تا موقعیت ایرانیان و دشمنانشان در این رویارویی راهبردی مشخص تر شود.



بنا بر گزارشی که پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری منتشر کرده است ، ایشان هدف اصلی رجزخوانیها، لشکرکشی های «تبلیغاتی – سیاسی – اقتصادی» و تهدیدات نظامی – امنیتی امریکا و دیگر بیگانگان بدخواه را، مرعوب کردن، ناامید ساختن و متوقف کردن ملت ایران دانستند و افزودند: آنها در سال 90 همه توان خود را بکار گرفتند تا به این ملت شجاع، زنده و پرنشاط ثابت کنند که ایرانیان «نمی توانند»، اما ملت، با تعالیمی که امام بزرگوار به او داده بود، بطور مکرر به همه جهان و به همه بیگانگان فهماند که به کوری چشم دشمنان، «ما می توانیم».



حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به این واقعیت که نقاط قوت عملکرد ملت در جمع بندی نهایی، بسیار بیشتر از نقاط ضعف است، همراهی تحسین برانگیز مردم با مسئولان را موجب نتایج اقتصادی قابل توجهی در سال 90 خواندند که مسئله هدفمند کردن یارانه ها از مهمترین آنها بوده است.



ایشان، با استناد به دیدگاه مشترک همه کارشناسان اقتصادی درباره ضرورت اجرای هدفمند کردن یارانه ها خاطرنشان کردند: در سال 90، دولت و مجلس با وجود شرایط دشوار و پیچیده ای که تحریم ها ایجاد کرده بود، مراحل مهم و قابل توجهی از این کار بزرگ را با پشتیبانی و همدلی مردم به پیش بردند که البته کار هنوز تمام نشده است.



رهبر انقلاب اسلامی، توزیع عادلانه یارانه ها و بهبود زندگی طبقات ضعیف را از جمله نتایج هدفمند کردن یارانه ها دانستند و افزودند: اصلاح نسبی در چرخه معیوب تولید و حرکت به سمت «متعادل کردن مصرف و بازده» از دیگر اهدافی بود که سال گذشته به همت مردم و مسئولان در فعالیتهای تولیدی محقق شد.



حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مدیریت حاملهای انرژی، صرفه جویی و کاهش مصرف بنزین در حد تقریبی تولید داخل را امتیاز بزرگی برای کشور برشمردند و افزودند: این کار مهم در شرایط تحریم انجام شد و نقشه توطئه آمیز دشمنان را خنثی کرد.



پیشرفتهای ملت در عرصه علم و فناوری و تأثیر این پیشرفتها در مسائل اقتصادی نکته عمده دیگری بود که رهبر انقلاب در تبیین دستاوردهای ملت ایران در سال 90، در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی به آن پرداختند.



ایشان با اشاره به حساسیت ویژه و همیشگی خود به پیشرفت کشور در عرصه علم و فناوری، تحقق این هدف را از پایه های اقتدار اقتصادی و استغنای سیاسی کشور خواندند و با استناد به گزارشهای مراکز معتبر علمی جهان تأکید کردند: سطح پیشرفتهای علمی ایران، بسیار بیشتر از حدی است که تاکنون مردم از آن مطلع شده اند.



رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: گزارشهای معتبر بین المللی نشان می دهد ایران با رشد 20 درصدی علمی، سریعترین رشد علمی جهان را داراست و در سال 90 با در اختیار داشتن رتبه اول علمی در منطقه، در میان همه کشورهای جهان به رتبه هفدهم دست یافته است و این موفقیتهای بسیار ارزشمند در حالی به دست آمده که دشمنان برای جلوگیری از پیشرفت ایران برروی تحریم های به قول خودشان فلج کننده، سرمایه گذاری و شرط بندی می کردند.



حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به پیشرفتهای جوانان دانشمند ایران در زیست فناوری، نانو و هوافضا افزودند: جوانان پرافتخار ملت در سال 90، موفق به غنی سازی 20 درصدی شدند و دشمن را متحیر ساختند.



ایشان خاطرنشان کردند: در حالیکه در سال 89، امریکاییها با وجود آگاهی از نیازهای دارویی ملت ایران می خواستند با باج خواهی و زورگویی اورانیومهای غنی شده ایران را به بهانه دادن اورانیوم 20 درصد از کشور خارج کنند اما جوانان ما، با اتکا به توانایی و هوش تحسین برانگیزشان، این کار سخت و پیچیده را انجام دادند و اکنون انواع رادیو داروهای مورد نیاز هزاران بیمار، با سوخت هسته ای داخلی، تولید می شود.



تولید صفحه سوخت هسته ای در داخل کشور از دیگر واقعیاتی بود که حضرت آیت الله خامنه ای با استناد به آن، سال نود را برای ملت ایران سالی درخشان و برای دشمنان ملت، سالی نومید کننده برشمردند.



ایشان افزودند: بیگانگان می گفتند اورانیوم های تولید شده را به ما بدهید تا در یک کشور دیگر غنی سازی 20 درصد کنیم و سپس در کشوری دیگر این بیست درصد را به صفحه سوخت تبدیل کنیم اما جوانان ما، همه این کارها را خودشان انجام دادند.



رهبر انقلاب افزایش 6 برابری داروهای نوترکیب و افزایش خدمات دانش بنیان را از دیگر دستاوردهای سال 90 برشمردند و با اشاره به بازدید هفته گذشته خود از پژوهشگاه صنعت نفت افزودند: در این بازدید، پیشرفتهایی مشاهده شد که روزی قابل تصور نبود و تکرار این واقعیات در مراکز مختلف، نشان می دهد که اینگونه پدیده های شوق برانگیز، استثنا نیست بلکه، به یک قاعده تبدیل شده است.



حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به ویژگی هایی نظیر «روحیه و فکر جهادی» و اعتماد به نفس بالای دانشمندان جوان کشور افزودند: در بازدید از پژوهشگاه صنعت نفت این واقعیت بار دیگر مشخص شد که جوانان خوشفکر و پرتلاش کشور، تحریم ها را فرصتی برای پیشرفت می دانند و این نگاه ارزشمند همراه با تکیه دستگاهها به جوانان، و گسترش همکاری دانشگاه با صنعت، چشمه ی جوشان خلاقیت استعدادهای ایرانی را شکوفا کرده است.



حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به آثار مستقیم اقتصادیِ پیشرفتهای علم و فناوری تأکید کردند: اینگونه پیشرفتها، نشانه هایی حقیقی از جهاد اقتصادی است.



رهبر انقلاب اسلامی، عربده کشی دشمنان بدخواه ملت را در سرتاسر سال 90، نشانه بی نتیجه بودن اقدامات آنان دانستند و افزودند: عوامل دولت امریکا، در سراسر جهان به راه افتاده اند تا به خیال خود، تحریم ها را عملی کنند و با ضربه زدن به مردم ایران؛ میان آنها و نظام جدایی بیاندازند اما این تلاشها نیز راه به جایی نخواهد برد.



حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین دستاوردهای دیگر ملت در سال 90، به دیپلماسی فعال در مسائل منطقه ای اشاره کردند و افزودند: در سال گذشته جمهوری اسلامی به مرکز توجه دنیای بیدار شده اسلام تبدیل شد.



ایشان همچنین در زمینه خدمات اقتصادی، ساخت دهها هزار خانه و تلاش بی وقفه در عرصه هایی نظیر راهسازی و مسکن روستایی را طلیعه دهه پیشرفت و عدالت برشمردند و افزودند: این واقعیات، بدخواهان عنود را ناامیدتر می کند.



حضرت آیت الله خامنه ای حضور پرشکوه ملت در انتخابات 12 اسفند را یکی دیگر از حرکتهای تحسین برانگیز ملت در سال گذشته برشمردند و افزودند: امیدواریم در مرحله دوم انتخابات نیز همین شکوه و زیبایی تکرار شود.



تلاش 6 ماهه و بیوقفه رسانه های سیاسی بیگانگان برای دلسرد کردن مردم نسبت به انتخابات و ترور دانشمندان هسته ای برای ترساندن ملت از جمله روشهایی بود که رهبر انقلاب در تشریح فعالیتهای ضد انتخاباتی بدخواهان ملت، به آنها اشاره کردند.



ایشان حضور مردم در انتخابات 12 اسفند را از متوسط حضور ملتها در انتخابات مجالس  بیشتر دانستند و با اشاره به متوسط 30 تا 40 درصدی مشارکت مردم امریکا در انتخابات کنگره، مجلس ملی و مجلس سنا تأکید کردند: حضور بسیار مهم و بیش از 64 درصدی ملت ایران، در مقایسه با این آمار، حقیقت خود را بیشتر آشکار می کند.



رهبر انقلاب اسلامی، حضور تحسین برانگیز ملت در انتخابات مجلس را یک رسانه صادق و پرقدرت برای نشان دادن واقعیات ایران دانستند و افزودند: بیگانگان می خواستند با فضاسازی و هیاهو، 12 اسفند را روز سرخوردگی ملت و نظام قرار دهند اما این روز به برکت آگاهی و نشاط ملت به روز سربلندی ملت و نظام اسلامی تبدیل شد.



حضرت آیت الله خامنه ای پس از ترسیم موقعیت ملت ایران و دشمنان در سال 90، به طرح یک پرسش اساسی پرداختند: چرا جبهه استکبار با این ملت و با نظام اسلامی دشمنی می کند؟



رهبر انقلاب در پاسخ به این سؤال با رد بهانه های متفاوت و نوبه ای بیگانگان از جمله مسئله هسته ای و حقوق بشر تأکید کردند: علت اصلی خصومتها و کینه ورزی زورگویان این است که نظام اسلامی مقتدرانه از ثروت عظیمِ نفت و گاز ایرانیان حراست می کند.



ایشان در تشریح بیشتر این مسئله، به وابستگی عمیق کشورهای غربی به منابع نفت و گاز اشاره کردند و افزودند: آنها می دانند که منابع نفتی اشان حداکثر تا ده سال دیگر تمام می شود و رگ حیاتشان به منابع نفتی مناطق دیگر جهان بویژه خلیج فارس کاملاً وابسته خواهد شد به همین علت تسلط بر کشورهای دارنده منابع نفت بویژه جمهوری اسلامی برای آنها، اهمیت بی نظیر، استراتژیک و حیاتی دارد.



حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه ایران در مجموع بیشترین منابع نفت و گاز جهان را داراست، افزودند: قدرتهای استکباری به خاطر تأمین منابع راهبردیشان می خواهند کشورهای دارای منابع نفت در دست آنها همچون موم باشند اما جمهوری اسلامی در مقابل خواسته های نامشروع آنها همچون شیر ایستاده است.



ایشان افزودند: کسانی که خیال می کنند با عقب نشینی در مسئله هسته ای، دشمنی امریکا تمام می شود دچار غفلتند چرا که در منطقه ما کشورهای دارای سلاح هسته ای نیز وجود دارند اما امریکا هیچ حساسیتی به آنها نشان نمی دهد پس علت دشمنی زورگویان، مسئله هسته ای و حقوق بشر نیست بلکه پاسداری غیرتمندانه ملت و نظام اسلامی از منابع ملی نفت و گاز، علت این خصومتهاست.



رهبر انقلاب اسلامی، تصور امریکاییها مبنی بر نابودی، تضعیف و یا عقب نشینی جمهوری اسلامی ایران را با ستیزه گری و تهدید و تحریم، خطایی فاحش خواندند و به آنها هشدار دادند چوب این خطای بزرگ را خواهند خورد بنابراین بهتر است با ملت ایران محترمانه رفتار کنند.



رهبر انقلاب اسلامی، موقعیت ضعیف و متزلزل امریکا را در ورای قدرت نمایی و هیاهو و جنجال این کشور، واقعیتی انکارناپذیر خواندند و افزودند: رئیس جمهور فعلی امریکا با شعار تغییر آمد و مردم امریکا به امید خوب شدن وضع بد خود به او رأی دادند اما اکنون از لحاظ اقتصادی امریکا دچار بدهی سرسام آور و مشکلات فراوان است، از لحاظ اجتماعی جنبش تخسیر وال استریت در این کشور به راه افتاده و از لحاظ سیاسی نیز در عراق، افغانستان، پاکستان، مصر و شمال افریقا وضعیتی به مراتب بدتر از گذشته دارد.



حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته ممکن است امریکایی ها خطرآفرینی و یا دیوانگی کنند ما ضمن تأکید بر اینکه سلاح اتمی نداریم و تولید نیز نمی کنیم اعلام می کنیم در مقابل تهاجم احتمالی آنها یا رژیم صهیونیستی، در همان سطحی که به ما حمله شود به آنها حمله خواهیم کرد.



حضرت آیت الله خامنه ای شکست باطل در حمله به جبهه حق را سنت تخلف ناپذیر الهی دانستند و تأکید کردند: ملت آماده، عازم و با نشاط ایران، در فکر تهاجم و تجاوز نیست اما به هستی، ثروت، هویت، اسلام و جمهوری اسلامی خود با تمام وجود دلبسته است و از آنها دفاع خواهد کرد.



رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به شعار سال نو یعنی «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» افزودند: در تحقق این هدف بسیار مهم همه مسئول هستند.



حمایت و تقویت تولید داخلی با استفاده از صندوق توسعه ملی، مهمترین نکته ای بود که ایشان در بخش وظایف دولت در روند تحقق شعار سال نو، مورد تأکید قرار دادند.



حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: مجلس نیز باید در این روند با همراهی دولت، رونق تولید ملی را در دستور کار قرار دهد.



رهبر انقلاب اسلامی تولید محصولات داخلی مرغوب و با دوام و کاهش قیمت تمام شده محصولات را تا جای ممکن، از وظایف نیروهای کار و سرمایه دانستند و افزودند: در این زمینه نیز بخشهای دولتی و مجلس با بخشهای تولیدی همراهی کنند.



ایشان، فرهنگ غلط تفاخر به مصرف کالاهای خارجی را مورد انتقاد قرار دادند و خاطرنشان کردند: برخی تولیدات داخلی به خاطر این فرهنگ غلط با مارک خارجی به فروش می رسد اما این مسئله به ضرر کشور است و به پیشرفت و آینده ایران لطمه می زند و مردم عزیز با همت و اراده خود، این فرهنگ غلط را اصلاح کنند که این خود، نوعی جهاد اقتصادی است.



حضرت آیت الله خامنه ای در آخرین بخش از سخنان خود در اولین روز سال نو، اتحاد و یکپارچگی را نیاز جدی کشور خواندند و با دعوت از همه برای رفتار مهربانانه و پرمحبت افزودند: سلیقه های متفاوت و دیدگاههای گوناگون نباید باعث اختلاف و تفرقه شود.



رهبر انقلاب اسلامی، منازعه بر سر مسائل مختلف سیاسی – اقتصادی و شخصیتی را باعث جری شدن دشمن برشمردند و افزودند: نباید با مخالفی که دنبال جمهوری اسلامی و دنبال حق است اما راه را اشتباه می رود، همانند معاندان نظام برخورد کرد.



ایشان با ابراز تأسف از عملکرد بی مهابا و اختلاف برانگیز برخی رسانه های اینترنتی افزودند: مسئولان به گونه ای این مسئله را تدبیر کنند.



حضرت آیت الله خامنه ای ضمن دعوت از همه برای پایبندی به اخلاق اسلامی و قانون خاطرنشان کردند: مبادا کسانی به بهانه ی این حرف جوانان انقلابی را مورد شماتت قرار دهند چرا که اینجانب همه جوانان مؤمن و انقلابی را فرزندان خود می دانم و از آنها حمایت می کنم و البته همه باید با رعایت اخلاق اسلامی، قانون را مراعات کنند.



ایشان همچنین مجلس و دولت را به حفظ متقابل حریم یکدیگر توصیه مؤکد کردند و در پایان بار دیگر برای ملت ایران، سالی پرنشاط همراه با موفقیت و خوشبختی آرزو کردند.



پیش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی در سخنانی با اشاره به تحولات بزرگ منطقه و جهان اسلام در یک سال گذشته که منجر به تشکیل دولت های جدید و سرنگونی برخی دیکتاتورهای مستبد شد این تغییرات بنیادین را مرهون نقش، کلام و اندیشه های امام راحل و سیاست های نظام اسلامی و هدایت های رهبری آن دانست.



وی آینده اسلام را روشن و امیدآفرین توصیف کرد و گفت: جمهوری اسلامی در یکسال گذشته به رغم همه ی فشارها و تهدیدات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نشان داد بر همه ی توطئه ها غلبه یافته است.

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب:پیام,سردار,پاکپور,شهادت, 3 تکاور,سپاه, :: 9:27 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی، شهادت سه تن از تکاوران لشکر 17 علی بن ابیطالب(ع) در منظقه شمال غرب را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، متن پیام فرمانده نیروی زمینی سپاه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الذین آمنوا و هاجروا و جاهدوا فی سبیل‌الله به اموالهم و انفسهم اعظم درجةً عندالله و اولئک هم الفائزون

سال ۱۳۹۰ در حالی گذشت که برای پاک شدن خاک ایران از لوث وجود دشمنان و مزدوران، نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنی چند از مخلص‌ترین و رشیدترین جوانان خود را فدا نمود تا ملت سرافراز این سرزمین در امنیت و آسایش در راه اعتلا و پویایی کشور گام بردارند.

کوههای سر به فلک کشیده و قله‌های سپیدپوش شمال غرب کشور اگر زبان بگشایند، شنیدنی‌های افسانه‌گون از ایمان راسخ و رشادت این رزمندگان جان بر کف دارند.

رزمندگان رشید لشکر ۱۷ علی بن ابی‌طالب (ع) قم در این میدان کارزار همچون دوران درخشان دفاع مقدس خوش درخشیدند و در آخرین لحظات این سال نیز سه تن از رزمندگان دلیر این لشکر در قله‌های سپید شمال غرب در سرمای جانسوز مظلومانه به شهادت رسیدند تا نام‌شان بر جریده سروقامتان تاریخ تا ابد سبز شود.

این جانب شهادت این فرزندان رشید ملی ایران را به پیشگاه مقام معظم فرماندهی کل قوا، همرزمان و به خصوص خانواده‌های معزز شهیدان تبریک و تسلیت عرض نموده و برای بازماندگان از درگاه ایزد منان صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.

سرتیپ پاسدار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه

به گزارش فارس سه تن از تکاوران این لشکر به نام‌های روح‌الله شکارچی، سعید غلامی شهروز و محمد سلیمانی در نقطه صفر مرزی در ارتفاعات جاسوسان شمال‌غرب کشور و در سرمای شدید این منطقه در حال امدادرسانی به مردم و سربازان گرفتار در برف به شهادت رسیدند.

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب: چاره ,ایران,نفت,خریداری, :: 9:21 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
دولت آمریکا روز سه شنبه ژاپن و 10 کشور اروپایی را از تحریم های سفت و سختی که علیه کشورهای خریدار نفت از ایران وضع شده بود، معاف کرد. کلینتون همچنین اعلام کرد کشورهای بیشتری از شمول این تحریم ها خارج خواهند شد.
 
دولت آمریکا روز سه شنبه ژاپن و 10 کشور اروپایی را از تحریم های سفت و سختی که علیه کشورهای خریدار نفت از ایران وضع شده بود، معاف کرد.
 
به گزارش «تابناک»، این کشورهای اروپای شامل بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، آلمان، یونان، ایتالیا، هلند، لهستان، اسپانیا و انگلیس هستند. «هیلاری کلینتون»، وزیر امور خارجه آمریکا در بیان دلیل اتخاذ این تصمیم، عزم این کشورها بر کاهش قابل توجه میزان خرید نفتشان از ایران را به عنوان مهمترین عامل برشمرده است.
 
روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» ضمن بیان این خبر، دلیل اصلی اخذ این تصمیم را مجازات هایی عنوان کرده که دولت آمریکا مجبور بود مطابق قانون تحریم ها علیه کشورهای فوق اجرا کند. اجرای چنین مجازات هایی این خطر را به وجود می آورد که رابطه آمریکا با نزدیکترین متحدانش مورد آسیب قرار بگیرد.
 
بر همین اساس، کلینتون این ده کشورها را «گروه اولیه» دانسته و بیان کرد که ممکن است کشورهای بیشتری مشمول این معافیت شوند. در این میان، چشم تحلیلگران بیشتر از همه به چین، هند، کره جنوبی و ترکیه معطوف شده که بیشترین میزان خرید نفت از ایران را انجام می دهند و دولت آمریکا تلاش دارد آنان را به کاهش میزان خریدشان متقاعد کند.
 
اقدام اخیر دولت آمریکا را بیش از هر چیز می توان نشانه ای از شکست سیاست این دولت در تحریم کامل نفت ایران قلمداد کرد. هرچند دولتمردان آمریکایی در ابتدا با نوع آرمان گرایی تهاجمی تصور می کردند می توان با فشار بر خریداران نفت ایران، جمهوری اسلامی را از این نظر در محاصره اقتصادی قرار داد، اما اکنون دریافته اند که وابستگی شدید بین المللی به نفت ایران، مانع بزرگی بر سر این راه است. 
 
چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب: ایران,آسمان,عراق, :: 9:19 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که در حال رایزنی با مقامات عراقی است تا آنان را متقاعد کند، دسترسی ایران به حریم هوایی کشورشان را محدود کنند. این اظهارات مداخله جویانه در حالی مطرح می‌شود که عراق بارها اعلام نموده، بر حریم هوایی‌اش کنترل کامل دارد.
 

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده، در حال رایزنی با مقامات عراقی است تا آنان را متقاعد کند، دسترسی ایران به حریم هوایی کشورشان را محدود کنند. آمریکا ادعا می‌کند ایران از طریق عراق به سوریه تسلیحات می‌فرستد.



به گزارش «تابناک»، وزارت خارجه آمریکا در حالی روز گذشته این ادعا را مطرح کرده که «نوری المالکی»، نخست وزیر عراق، پیشتر گزارش برخی نشریات آمریکایی را که ادعایی مشابه داشتند، رد کرده بود.



روزنامه «واشنگتن تایمز» که از جمله این نشریات است، با تکرار این ادعا، اظهارات «ویکتوریا نولند»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا را در این باره نقل کرده است: «ما در مورد عبور هواپیماهای باری ایران از آسمان عراق به مقصد سوریه نگران هستیم».



وی همچنین اظهار داشته، ایالات متحده و دیگر کشورها درصددند با عراق همکاری کنند تا این کشور درباره هر هواپیمای باری که از قلمرواش می‌گذرد، اطمینان خاطر داشته باشد.



با این حال، پیش از اظهارات نولند، نوری المالکی بیانیه‌ای منتشر کرده بود، مبنی بر اینکه کشورش اجازه فرستادن تسلیحات به سوریه را نمی‌دهد. در این بیانیه آمده بود: «بغداد به سمت خشکاندن ریشه‌های خشونت و تسلیحات به طور کلی و به ویژه درباره سوریه حرکت می‌کند».



این اظهارات در پی انتشار گزارش واشنگتن تایمز بیان می‌شد که در آن مدعی شده بود آمریکا در هفته‌های گذشته چندین بار از عراق و از شخص مالکی درخواست کرده که یا اجازه دسترسی ایران به حریم هوایی‌اش را لغو کند و یا اجازه دهد هواپیماهای ایرانی در خاک عراق بر زمین نشانده شده و بازرسی شوند.



در این گزارش همچنین این ادعا مطرح شده بود که ایران به تازگی بیش از سی تن سلاح از راه عراق به سوریه فرستاده است.



دولت عراق ضمن رد همه این ادعاها اعلام کرده بود، هواپیماهای ایرانی تنها کمک‌های انسان دوستانه به سوریه انتقال می‌دهند.



به نظر می‌رسد پافشاری مقامات آمریکایی بر دولت عراق در این زمینه، بیش از اینکه بر پایه‌ای مستدل صورت بگیرد، با انگیزه‌های سیاسی و برای دور کردن ایران از متحدین منطقه‌ایش انجام می‌شود. بیان این ادعاها و پافشاری بر آن، بدون ارائه هیچ سند و مدرکی، نه تنها یک اتهام زنی صرف است، بلکه زیر سؤال بردن حاکمیت ملی عراق نیز به شمار می‌رود.



در همین راستا، برخی مقامات آمریکایی، از جمله ژنرال «مارتین دمپسی» در اظهاراتی آشکار و مداخله جویانه، مدعی شده‌اند عراق توانایی نظارت بر حریم هوایی خود را ندارد و باید همه هواپیماهای ایرانی تک به تک بازرسی شوند.



اکنون می‌پرسیم که آیا این اظهارات، هدفی جز اعمال فشار بر عراق برای بر هم زدن روابطش با ایران را دنبال می‌کند؟

چهار شنبه 2 فروردين 1391برچسب:تولید,ضد,بدافزار,بومی,كشور, :: 8:54 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
ضدبدافزارهای یاد شده تائیدیه سازمان پدافند غیرعامل را دریافت كرده‌اند و در رتبه بندی های جهانی نیز تاكنون در زمره ضدبدافزارهای خوب قرار دارد؛ یكی از این ضدبدافزارها یكبار رتبه دهم و یكبار رتبه هفتم را به خود اختصاص داده است و قابل رقابت با نمونه های مشابه خارجی‌است.
 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل كشور از تولید 2 نوع ضدبدافزار بومی در ایران خبر داد و گفت: این دو نوع در زمره ضدبدافزارهای خوب جهانی قرار دارند.



'غلامرضا جلالی'در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: قابلیت تولید ضدبدافزارهای بومی در كشور وجود دارد به طوری كه تاكنون 2 نمونه ضد بدافزار را شركت های خصوصی تولید كرده‌اند.



وی افزود: ضدبدافزارهای یاد شده تائیدیه سازمان پدافند غیرعامل را دریافت كرده‌اند و در رتبه بندی های جهانی نیز تاكنون در زمره ضدبدافزارهای خوب قرار دارد؛ یكی از این ضدبدافزارها یكبار رتبه دهم و یكبار رتبه هفتم را به خود اختصاص داده است و قابل رقابت با نمونه های مشابه خارجی‌است.



رئیس سازمان پدافند غیرعامل با تاكید بر لزوم اقتصادی كردن و تولید انبوه ضدبدافزارهای بومی در كشور خاطرنشان كرد: در صورتی كه ضدبدافزارهای تولید شده در كشور اقتصادی شود می توان به صورت مداوم آنها را بروز و نسخه‌های جدیدی از آن ارایه كرد.



وی با تاكید بر حمایت از شركت های تولید كننده ضدبدافزارهای بومی گفت: یكی از راه های حمایت از تولیدات داخلی استفاده نكردن از ضدبدافزارهای خارجی است تا تولید ضدبدافزارهای بومی توجیه اقتصادی پیدا كند.

علت فرود اضطراری هواپیمای رئیس جمهور در آبادان
حضور رئیس جمهور در شهرهای آبادان و خرمشهر جزو برنامه‌های سفر دیروز محمود احمدی‌نژاد نبود.
فارس: پیش از ظهر دیروز رئیس جمهور بعد از افتتاح پروژه‌های مسکن مهر اندیمشک از فرودگاه دزفول عازم اهواز بود که به دلیل گردوغبار هواپیمای رئیس جمهور مجبور به نشستن در فرودگاه آبادان شد.

یک منبع مطلع در آبادان با اعلام این خبر اظهار کرد: حضور رئیس جمهور در شهرهای آبادان و خرمشهر جزو برنامه‌های سفر دیروز محمود احمدی‌نژاد نبود.

وی گفت: رئیس جمهور بعد از افتتاح پروژه‌های مسکن مهر اندیمشک از فرودگاه دزفول عازم اهواز بود که به دلیل گرد و غبار هواپیمای رئیس جمهور قادر به فرود در فرودگاه اهواز نشد لذا مجبور به نشستن در فرودگاه آبادان شد.

این منبع مطلع خاطرنشان کرد: قرار بود رئیس جمهور در حین حضور در خرمشهر از یادمان شلمچه بازدید کند که این موضوع نیز لغو شد.

وی تصریح کرد: در زمان حضور رئیس جمهور هیچ یک از مقامات مسئول خرمشهر در جریان این سفر نبودند و خودروهای حامل رئیس جمهور و هیئت همراه بدون اسکورت نیروی انتظامی از مسیر خرمشهر عازم اهواز شدند.
 
دستگیری افراد مسلح در سوریه با لباس زنانه
فرار گروههای مسلح مورد حمایت غربی ها و رژیمهای عربی همسو از ادلب، آمادگی مشروط دمشق برای گفتگو با مخالفان و ارائه گزارش نماینده ویژه سازمان ملل متحد به شورای امنیت از مهمترین تحولات سوریه است.
 
مهر:به گزارش  المنار، "نور الدین العبدو" عضو دفتر رسانه ای آنچه شورای فرماندهی انقلاب ادلب خوانده می شود، گفت : از دیروز درگیریها در ادلب تمام شده است و ارتش آزاد! از این منطقه عقب نشینی کرده است.

وی افزود: ارتش سوریه کنترل تمام شهر را در اختیار گرفته است و به جستجوی خانه به خانه پرداخته است. ارتش آزاد سوریه ترجیح داد که عقب نشینی کند، زیرا همگان به خوبی می دانند که توانایی رویارویی با ارتش نظامی را ندارد.

از سوی دیگر منابع رسانه ای سوری اعلام کردند: گروههای مسلح از نواحی مرکزی و شمالی ادلب متواری شده و نیروهای ارتش، تمام مناطق را به کنترل خود درآورده اند.

این درحالی است که منابع آگاه گزارش دادند: دهها نفر از اعضای گروههای مسلح و مظنون حملات تروریستی که قصد فرار با استفاده از لباس زنانه را داشتند، دستگیر شده اند.

از سوی دیگر سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه سوریه گفت : مسکو از نظام بشار اسد حمایت نمی کند، بلکه از حق دفاع می کند.مردم سوریه تصمیم می گیرند که چه کسی قدرت را در سوریه در دست داشته باشند.

خبر دیگر اینکه وزارت امور خارجه سوریه اعلام کرد: آماده گفتگو با هر یک از مخالفان که ضد دخالت خارجی و نظامی باشد هستیم.

از سوی دیگر"کوفی عنان" نماینده ویژه اتحادیه عرب و سازمان ملل متحد قرار است جمعه آینده درباره سوریه گزارشی به شورای امنیت بدهد.
 
 
اوباما تهدید به جنگ کرد/ پنجره دیپلماسی در حال بسته شدن است!
باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا امروز طی اظهاراتی، ضمن تأکید بر لزوم دستیابی به توافق با ایران، متذکر شد که زمان در حال گذر است و «پنجره دیپلماسی در حال بسته شدن است».
 
تابناک:اوباما که در یک کنفرانس خبری مشترک با «دیوید کامرون»، نخست وزیر انگلیس سخن می گفت، ادعا کرد تمایل ایران، وقت کشی و تأخیر انداختن در مذاکرات است.
 
در همین رابطه، روزنامه «گاردین» که بخش هایی از سخنان اوباما را نقل کرده است، از قول وی نوشت: «فکر می کنم آن ها باید بدانند... که پنجره حل این موضوع به شیوه دیپلماتیک در حال بسته شدن است».
 
وی همچنین گفته: «ما هر کاری که بتوانیم انجام می دهیم تا این موضوع را به شیوه دیپلماتیک حل کنیم؛ اما نهایتاً ما باید با کسی در آن طرف میز مواجه باشیم که این موضوع را جدی بگیرد و من امیدوارم نظام ایران این را درک کند».
 
اظهارات اوباما در حالی مطرح می شود که روزنامه روسی «کامرسانت» نیز امروز خبر داده بود «هیلاری کلینتون»، وزیر امور خارجه آمریکا از طریق همتای روس خود اولتیماتومی به ایران فرستاده و مذاکرات پیش رو با 1+5 را آخرین شانس ایران برای جلوگیری از جنگ دانسته است.
 
آمریکا و دیگر کشورهای غربی طی روزهای اخیر وارد فاز جدیدی از سیاست های خود در مورد ایران شده اند که طی آن با تأکید بر اهمیت مذاکرات آتی، سعی دارند ایران را متقاعد کنند که به هر نحو ممکن باید این مذاکرات به توافق منتهی شود. این در حالی است که پیش شرط های مطرح شده از سوی خود آن ها، چشم انداز مذاکرات را مبهم می سازد. 
 
شنبه 27 اسفند 1390برچسب:3 شرط,بشار اسد,سازمان ملل, :: 5:22 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
3 شرط بشار اسد برای سازمان ملل
منابع مطلع اعلام کردند که رئیس جمهوری سوریه برای فرستاده سازمان ملل در امور سازمان ملل سه شرط تعیین کرده است تا دولت سوریه با این سازمان کاملا همکاری کند.
فارس:روزنامه النهار لبنان اعلام کرد که بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در دیدار کوفی عنان فرستاده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه سه شرط تعیین کرده است.

کوفی عنان از دولت سوریه خواسته بود تا سرکوب گروهک‌های مسلح فعال در این کشور را متوقف کند اما دمشق بر مبارزه با تروریست‌هایی که از خارج سوریه حمایت مالی و تسلیحاتی می‌شوند تاکید کرده است.

النهار اعلام کرد که اسد به عنان سه شرط زیر را اعلام کرده است:

۱- تعهد گروهک‌های مسلح به توقف حملات.

۲- تعهد کشورهای همسایه سوریه به توقف قاچاق سلاح و وارد کردن عوامل [خود به سوریه].

۳- تعهد کشورها حامی مالی مخالفان به توقف حمایت مالی.

این روزنامه لبنانی ادعا کرد که اسد اعلام کرده است که با رعایت این سه شرط درگیری‌ها را متوقف خواهد کرد.
 
شنبه 27 اسفند 1390برچسب:مطهری,رئیس جمهور,خنده آور, :: 5:21 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
مطهری: دلایل رئیس جمهور خنده آور است
طراح اصلی سوال از رئیس جمهور در بیان ارزیابی خود از جلسه بررسی این سوال در مجلس همچنان معتقد است سوال از رئیس جمهور امر مبارکی بود که اتفاق افتاد و این اقدام عملا در رفتار رئیس جمهور تاثیرگذار است و او کمتر جرأت خواهد کرد بگوید فلان قانون را اجرا نمی کنم.
مهر:علی مطهری در پاسخ به این سوال که به عنوان طراح اصلی سوال از رئیس جمهور از برگزاری این جلسه در روز چهارشنبه و پاسخ هایی که رئیس جمهور به سوالات داد چه ارزیابی دارد، گفت: پس از فراز و نشیب بسیار، بالاخره این جلسه تشکیل شد و رئیس جمهور به صحن علنی مجلس آمد و به سوالات نمایندگان پاسخ داد. برای ارزیابی این پرسش و پاسخ باید ببنیم انتظار از «سوال از رئیس جمهور» چه بود و آنچه اتفاق افتاد چه نتایجی داشت.
 

مردم متوجه شدند حق با کدام طرف بود
وی ادامه داد: نتیجه مهمی که قانون برای سوال از رئیس جمهور در نظر گرفته، روشن شدن مسائل اختلافی میان مجلس و دولت برای مردم است تا قضاوت مردم و فشار افکار عمومی کار را در جهت درست هدایت کند. از نظر بنده این نتیجه تا حد زیادی تأمین شد مردم پرسش و پاسخ ها را شنیدند و حتی کسانی که سواد چندانی ندارند متوجه شدند که حق با کدام طرف است اما با توجه به نوع پاسخ های آقای رئیس جمهور این پرسش و پاسخ آثار دیگری هم داشت.

رئیس جمهور به راحتی قانونی را که قبول نداشته باشد اجرا نمی کند
نماینده تهران خاطرنشان کرد:  از دیگر آثاری که بررسی این سوال داشت این بود که همگان متوجه شدند رئیس جمهور به راحتی قانونی را که قبول نداشته باشد اجرا نمی کند و از بیان آن نیز ابایی ندارد بدیهی است که این امر به معنی میل به سمت استبداد است.

وی گفت: یا اینکه رئیس جمهور گاهی خود را در جایگاه شورای نگهبان قرار می دهد و درباره قانون بودن یا نبودن یک مصوبه اظهار نظر می کند، در حالیکه وی مسئول اجرای همه مصوباتی است که مراحل قانونی خود را طی کرده است. آقای احمدی نژاد اصل 112 قانون اساسی و مصوباتی از مجلس را که در نهایت توسط مجمع تشخیص مصلحت به تصویب می رسد قبول ندارد.

رئیس جمهور سعه صدر لازم برای ریاست جمهوری را ندارد
مطهری با بیان اینکه رئیس جمهور سعه صدر لازم برای مقام ریاست جمهوری را ندارد، افزود: با وجود احترام زیادی که سوال کنندگان در متن سوال برای ایشان قائل شدند، وی حرمت مجلس را نگه نداشت و به تحقیر و تمسخر نمایندگان پرداخت و حتی اشاره کرد که بسیاری از شما - که رأی نیاورده اید - دیگر نماینده نیستید و کاری از شما بر نمی آید، در حالیکه مجلس به عنوان یک شخصیت حقوقی نماد مردم سالاری و لازم الاحترام است.

طراح سوال از رئیس جمهور یادآور شد: اینکه رئیس جمهور در جلسه بررسی سوال، باب شوخی را باز کرد، علت اصلی آن بر خلاف آنچه خودش می گفت " شب عید است و باهم صفا کنیم" این بود که جواب های قانع کننده ای برای سوالات نداشت و می خواست موضوع را از جدی به شوخی سوق دهد تا راه فراری برای او باشد.

جواب های رئیس جمهور درباره مترو باطل است
وی ادامه داد: آن مقدار از پاسخ های رئیس جمهور هم که جدی بود به هیچ وجه قانع کننده نبود. درباره عدم اجرای قانون تسهیلات ارزی برای مترو و حمل و نقل عمومی کشور ایشان گفت: "اولا این قانون، قانون نیست و ثانیا موجودی صندوق ذخیره ارزی صفر بوده و امکان پرداخت آن نبوده است" این در حالیست که هر دو جواب باطل است، زیرا اولا مرجع تشخیص اینکه مصوبه ای قانون هست یا نه، رئیس جمهور نیست و ثانیا طبق آمار رسمی موجودی صندوق ذخیره ارزی در زمان تصویب این قانون با کسر تعهدات آن 2.5 میلیارد دلار بوده است.

مطهری در پاسخ به این سوال  که آیا درباره چگونگی ایجاد 1 میلیون و 600 هزار شغل در سال 89 ، پاسخ رئیس جمهور قانع کننده بود، گفت: آقای احمدی نژاد در این باره فقط گفت" چنین چیزی امکان پذیر است." همچنین درباره عدم پرداخت سهم تولید در اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها که موجب گرانی و تورم شده است، آقای احمدی نژاد حرف قابل قبولی نداشت و گرانی و تورم را نیز به گردن دیگران انداخت که بازار طلا و ارز را دچار التهاب کردند.

رئیس جمهور در مورد خانه نشینی خود پاسخی نداشت
وی یادآور شد: رئیس جمهور در مورد 11 روز خانه نشینی خود هیچ پاسخی نداشت. همچنین درباره اینکه گفته است "مجلس در رأس امور نیست" صرفا گفت "من هم حق اظهار نظر دارم" ولی توجه نداشت که اظهار نظر یک رئیس جمهورکه تحت نظارت مجلس است و در این موضوع ذینفع است با اظهار نظر یک نظریه پرداز که خارج از حکومت است، متفاوت است. اولی به معنی میل به استبداد است و دومی صرفا یک اظهار نظر است.

دلایل رئیس جمهور در اجرا نکردن قانون خنده آور است
نماینده تهران گفت:آ قای احمدی نژاد درباره نحوه هزینه کرد 1500 میلیارد تومان بودجه ارتقاء شاخص های فرهنگی در سال 89 نیز حرفی نداشت. همچنین  درباره تأخیر در اجرای قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان نیز بار دیگر نشان داد که قانونی را که قبول ندارد به بهانه های مختلف و حتی المقدور اجرا نمی کند، بهانه هایی از قبیل اینکه مجری این قانون در متن قانون مشخص نشده است، خنده آور است، مگر اینکه بگوییم مسئول ادغام دو سازمان تربیت بدنی و امور جوانان و تشکیل وزارت ورزش و جونان مثلاً رئیس قوه قضائیه بوده است!

عزل وزیر خارجه در سنگال اعتبار نظام جمهوری اسلامی را تحت تاثیر قرار داد
مطهری گفت: رئیس جمهور درباره نحوه عزل متکی وزیر وقت امور خارجه نیز پاسخ عجیبی داد؛ مبنی بر اینکه اساسا وزیر امور خارجه به دستور چه کسی به سنگال رفته بود؟ ایشان می خواهد بگوید آقای متکی خودسرانه به سنگال رفته بود و ما هم برای انتقام گیری او را در زمان سفر و در حال مذاکره با رئیس جمهور سنگال عزل کردیم و کاری هم به آبروی آقای متکی و اعتبار نظام جمهوری اسلامی نداریم.

رئیس جمهور از پاسخ به سئوالات گریخت و فقط بهره برداری سیاسی کرد
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در باره پاسخ رئیس جمهور به دو سوال فرهنگی یعنی مسئله عفاف و حجاب و مسئله مکتب ایران نیز گفت: ایشان در هر دو مورد، صورت مسئله را تحریف کرد و پاسخ های بی ربط داد و در واقع از پاسخ به این سوالها گریخت و فقط بهره برداری سیاسی کرد.

رئیس جمهور کمتر جرات خواهد کرد بگوید فلان قانون را اجرا نمی کنم
مطهری تاکید کرد: اما در مجموع من معتقدم که کار بزرگی انجام شد، مجلس رئیس جمهور را برای ادای توضیحات درباره چند سوال احضار کرد و رئیس جمهور هم آمد و پاسخ داد. این نشانه اقتدار مجلس و وجود مردم سالاری در ایران است، گرچه همه می دانستیم به دلیل شخصیت ویژه آقای رئیس جمهور پاسخ ها چگونه خواهد بود اما این اقدام عملا در رفتار رئیس جمهور موثر خواهد بود و او کمتر جرأت خواهد کرد که بگوید فلان قانون را اجرا نمی کنم. تابوی سوال از رئیس جمهور هم شکست و روسای جمهور آینده هم روی این موضوع حساب خواهند کرد.

در بخش سوال از رئیس جمهور آئین نامه را در مجلس هشتم اصلاح می کنیم
نماینده تهران گفت: البته در بخش سوال از رئیس جمهور باید اصلاحی در آیین نامه داخلی مجلس صورت بگیرد تا سوال موثرتر باشد، ان شاءالله این کار را در همین مجلس هشتم انجام خواهیم داد، در مجموع آنچه که اتفاق افتاد امر مبارک و پربرکتی بود.
 
شنبه 27 اسفند 1390برچسب:گلایه,گرانی,دیدار,رئیس‌جمهور, :: 5:20 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
گلایه از گرانی در دیدار با رئیس‌جمهور
امام جمعه کرج گفت: «مردم کرج در دیدار مستقیم با احمدی نژاد از تورم کمر شکن و بیکاری گلایه می کردند».
مهر:حجت الاسلام محسن کازرونی در خطبه های نماز جمعه این هفته کرج که در مصلای این شهر برگزار شد، اظهار داشت: «مردم کرج در دیدار مستقیم با احمدی نژاد از تورم کمر شکن و بیکاری گلایه می کردند».

وی با بیان اینکه رئیس جمهور در دیدار با مردم کرج از انجام نشدن 101 مصوبه این شهر سخن گفت، اضافه کرد: «در هیئت دولت حضور داشتم که دولت به جد پیگیر موانع 101 مصوبه بودند که بخشی عمده از این مصوبات در سه ماه سال آینده اجرایی خواهد شد».
رئیس جمهور از مردم و نمایندگان عذرخواهی کند!
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه ادبیات احمدی نژاد در صحن علنی مجلس در شان و منزلت جایگاه رئیس جمهور نبود تصریح کرد: وی باید هرچه زودتر از نمایندگان و مردم عذرخواهی کند.

مهر:مهدی امیریان "دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه جلسه بررسی طرح سوال از رئیس جمهور قدرت مانور مردم سالاری در ایران را به اثبات رساند گفت: اما متاسفانه ادبیاتی که احمدی نژاد خطاب به نمایندگان به کار برد در شان رئیس جمهور نبود و ایشان باید در اسرع وقت از نمایندگان و ملت ایران عذرخواهی کند، مجلس جای شوخی و کنایه نیست.

دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت با اشاره به اینکه احمدی نژد در صحن مجلس ادبیات نادرستی را بیان کرد اظهار داشت: آقای رئیس جمهور عزت جمهوری اسلامی را نادیده گرفتند در حالی که مقام معظم رهبری همواره بر عزت و اقتدار انقلاب اسلامی تاکید می کنند.

این فعال دانشجویی با بیان اینکه در نظام اسلامی مسئولان باید پاسخگوی مردم باشند افزود: پذیرش مسئولیت در انقلاب اسلامی از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است، چرا که مسئولان با رای مردم به این جایگاه مهم و حساس تکیه می زنند از این رو انتظار می رفت احمدی نژاد به جای نادیده گرفتن سوال های نمایندگان مردم پاسخ شفافی به این سوال ها می داد.

دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت همچنین تصریح کرد: باید احزاب و تشکل های دانشجویی در واکنش به سخنان ناپسند رئیس جمهور موضع گیری کنند، چون اظهارات تند رئیس جمهور باعث وهن جمهور اسلامی شد و بدون تردید کدورت و اختلاف هایی را بین مجلس و دولت بوجود آورد.

امیریان گفت: از جبهه پایداری انقلاب اسلامی نیز انتظار داریم هرچه زودتر موضع گیری خود را در خصوص اظهارات رئیس جمهور اعلام کنند، برخی از نمایندگان همسو با این جبهه به دفاع از سخنان رئیس جمهور پرداختند و مدعی شدند که این سخنان ما را قانع کرد، آنها از چه قانع شدند؟ جبهه پایداری با صدور بیانیه ای دیدگاه خود را در خصوص این نوع اظهارات بیان کند.

وی گفت: اگر هر فرد و یا تشکیلاتی در قبال سخنان احمدی نژاد سکوت کند دلسوز نظام نیست.

شنبه 27 اسفند 1390برچسب:احتمال,پيگيری,استيضاح,احمدی نژاد, :: 5:17 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
احتمال پيگيری استيضاح احمدی نژاد
مصطفی کواکبیان در گفت وگو با روزنامه «مردم سالاری» ارزيابی خود را از جلسه 24 اسفند بهارستان تشريح کرد.

 

به عنوان يکي از طراحان اوليه طرح سوال از رئيس جمهور، چه ارزيابي از جلسه 24 اسفند مجلس داريد؟

من مي خواهم در چهار زمينه، بحث ارزيابي را مطرح کنم. يکي از ديدگاه طراحان سوال که تصور من اين است که به اهداف خود نائل آمده اند و بالا خره پس از هشت دوره مجلس، تابوي سوال از رئيس جمهور را شکستند و آقاي احمدي نژاد را به مجلس کشاندند و به وظايف قانوني خويش براساس اصول قانوني 88 و 122 قانون اساسي عمل کردند. دوم از منظر دولتمردان، تصورم اين است که آنان، اين جلسه را براي خودشان نوعي پيروزي دانستند چون در يک مناظره نابرابر و آن هم به دليل اشکال آئين نامه اي، توانستند يکسره به تضعيف جايگاه مجلس بپردازند و با شوخي هاي غيرمنطقي، سوالا ت دهگانه 79 نفر از نمايندگان را پشت سربگذارند. اما از منظر سوم يعني مجموعه نمايندگان مجلس، بزرگترين انتقاد به اين جلسه، نه به خلا ف گويي هاي  آقاي احمدي نژاد، بلکه به مماشات و مسامحه بيش از حد رئيس مجلس وارد است. زيرا حتي ايشان حاضر نشد يکبار هم به آقاي احمدي نژاد تذکر دهد که خارج از موضوع سخن نگويد. حتي حاضر نشد سوالا ت از سوي هيات رئيسه قرائت شود.حتي حاضر نشد بخشي از وقت 15 دقيقه اي نماينده سوال کنندگان، پس از سخنان رئيس جمهور مطرح شود و حتي از آقاي احمدي نژاد و وزيران حاضر در جلسه نخواستند که چند دقيقه اي پس از سخنراني در مجلس باشند تا به تذکرات آيين نامه اي و اخطارهاي قانون اساسي نمايندگان گوش فرا دهند و آقاي رئيس مجلس هم متاسفانه در زمان حضور آقاي احمدي نژاد حتي يک جمله در دفاع از مجلس و نمايندگان سوال کننده بر زبان جاري نکرد.

اما از جهت چهارم يعني افکار عمومي مشخص شد هيچ پاسخ منطقي به سوالا ت دهگانه وجود ندارد و آقاي احمدي نژاد با ادبيات خاص خودش همه سوالا ت را به شوخي برگزار کرد و به جاي پاسخگويي، مدرک تحصيلي نمايندگان را زير سوال برد و خودش در مقام سوال از مجلس و حتي ساير ارکان نظام برآمد. لذا در يک ارزيابي اجمالي، براين باورم که طراحان سوال، صادقانه به وظايف قانوني خودشان عمل کرده اند و آقاي رئيس جمهور، جز توهين به نمايندگان، به خصوص طراحان سوال، هيچ دستاوردي را براي خودشان برداشت نکردند و قضاوت افکار عمومي، قطعا به ضرر آقاي احمدي نژاد و پاسخ هاي غيرمستدل و خارج از مباني حقوقي او تمام شد.

شما در صحن علني، هم تذکر آيين نامه اي داديد و هم اخطارهاي مختلفي از اصول مختلف قانون اساسي را مطرح کرديد. اما در سخنان خود در مجلس روايتي از امام حسن عسگري (ع) بيان کرديد مبني بر اينکه کليد همه گناهان و بدي ها، دروغگويي است و خواستيد بگوييد که بايد با مردم صادقانه سخن گفت. چرا چنين روايتي را در ابتداي سخنان خود مطرح کرديد؟

حقيقت ماجرا اين است که بنده در بين سخنان آقاي احمدي نژاد هم اعتراض کردم و از ايشان خواستم که خلا ف واقع نگويد. اما رئيس مجلس، به من اجازه سخن ندادند. زيرا من احساس کردم که آقاي احمدي نژاد، حداقل 20  مورد در بين سخنان خويش واقعيت ها را انکار مي کند که تاکنون حداقل 4 مقام و نهاد رسمي از جمله وزير امور خارجه سابق، مجمع تشخيص مصلحت نظام، ديوان محاسبات و معاونت حمل و نقل شهرداري تهران با صدور اطلا عيه يا مصاحبه، به اين خلا ف واقع گويي ها اعتراض کرده اند. يکي مي گويد  نامه ماموريتم به سنگال، در دفتر رئيس جمهور موجود است، آن ديگري مي گويد کمک ها نه تنها 8 برابر نشده بلکه دولت حتي 50 درصد کمک هاي دولت هاي قبلي را تاکنون به مترو نداشته است، سومي مي گويد حرف هاي غيرکارشناسي در آمار و ارقام نبايد مطرح شود و مجمع تشخيص با صراحت سخنان آقاي احمدي نژاد را تکذيب مي کند.

البته موارد ديگر هم همچون آمار اشتغال زايي، يا تاثير نحوه اجراي هدفمندسازي بر تورم، يا عدم خانه نشيني در ارديبهشت سال جاري، يا عدم امکان معرفي وزير ورزش و جوانان، يا نحوه تخصيص بودجه هاي فرهنگي در شوراهاي برنامه ريزي استان ها، يا مخالفت دولت با بگير و ببندهاي جوانان و امثال اين موارد نيز مربوط به زير مجموعه هاي خود دولت مي شود، لذا آنان نيز نه مصاحبه مي کنند و نه بيانيه مي دهند. لذا از باب دلسوزي و نصيحت، خواستم به آقاي احمدي نژاد بگويم که خواسته يا ناخواسته، در سخنان ايشان، خلا ف واقع گويي هاي فراواني بود.

آيا شما قصد نداريد به توهين هايي که آقاي احمدي نژاد به مجلس و نمايندگان به صورت سوال يا شوخي هاي گزنده مطرح کردند، با صدور بيانيه اي پاسخ دهيد؟

ابتدا بايد بگويم که به نظر بنده، طراحان سوال از رئيس جمهور پيروز هستند هرچند که مورد اهانت واقع شده باشند. هرچند از سوي برخي از دوستان، چنين اعتقادي وجود دارد که ما بايد با صدور يک بيانيه نسبت به سخنان آقاي احمدي نژاد، واکنش جدي نشان دهيم، اما شخصا به چنين روش هايي معتقد نيستم. زيرا آقاي احمدي نژاد، همواره از مواجهه حضوري با موضوعات پرهيز مي کند.

گرچه اينجانب قبل از شهردار شدن ايشان، حداقل در چندين مناظره با ايشان بحث و گفت وگو داشته ام اما در طول اين دو- سه سال اخير در مقام نمايندگي مجلس، حداقل چهار بار ايشان را به مناظره دعوت کرده ام و حتي يک بار هم پاسخ مثبتي دريافت نکرده ام. ايشان که حاضر است با اوباما به گفت وگو بنشيند اما ظاهرا شان خود را والا تر از آن مي داند که با يک نماينده عضو خانه ملت مناظره کند. لذا من بارديگر همانگونه که در موضوع «مجلس در راس امور نيست» يا موضوع «مکتب ايراني به جاي مکتب اسلا م» يا موضوع« در ايران فقط به يک حزب نيازمنديم» يا موضوع امکان تحقق يا عدم تحقق 2/5 ميليون شغل، آقاي احمدي نژاد را به مناظره دعوت کردم، در موضوع همين سوالا ت نيز، همچون چهار مورد قبلي، ايشان را به يک گفت وگوي دوستانه در برابر افکار عمومي در هر موقعيت و مکان و زماني که خودشان مصلحت بدانند دعوت مي کنم.

غير از مناظره که با توجه به تجربيات قبلي، احتمالا  ايشان هرگز حاضر به پذيرش آن نخواهد بود طراحان سوال بنا ندارند اقدام ديگري در چارچوب ظرفيت هاي قانون اساسي به عمل آورند؟

واقعيت مساله اين است که جمعي از طراحان سوال بنا دارند در صورتي که اولا  مقام معظم رهبري مخالفتي نداشته باشند، ثانيا آقاي احمدي نژاد حاضر به عقب نشيني نبوده و موارد دهگانه سوال را برخودشان وارد ندانسته و به تصحيح روند اجراي قوانين همت نورزند و ثالثا تعداد حداقل يکصد نفر از نمايندگان نيز حاضر به امضاي متن تهيه شده باشند، حتما پس از تعطيلات نوروزي طرح عدم کفايت سياسي رئيس جمهور را براساس بند 2 اصل 89 قانون اساسي به جريان بيندازند و استيضاح رئيس جمهور را کليد بزنند. اين اصل مي گويد در صورتي که حداقل يک سوم از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي رئيس جمهور را در مقام اجراي وظايف مديريت قوه مجريه و اداره امور اجرايي کشور مورد استيضاح قرار دهند ايشان موظفند ظرف مدت يک ماه در مجلس حاضر شده و پاسخگوي استيضاح باشند.

آيا به نظر شما چنين طرحي را  در مجلس هشتم، 100  نفر از نمايندگان امضا خواهند کرد؟

تصورم اين است که امضاها خيلي بيشتر خواهد بود زيرا قاطبه نمايندگان با سلايق مختلف، از اصلا ح طلب گرفته تا منتقد دولت، از اصولگراي سنتي و معتدل گرفته تا نمايندگان مستقل، تماما احساس مي کنند پاسخ هاي آقاي  احمدي نژاد به نوعي جايگاه مجلس  را تضعيف کرده و همانگونه که ايشان برخلا ف فرمايش امام راحل(ره) و مقام معظم رهبري، مجلس را در راس امور نمي دانند، بايد نشان داده شود که مجلس درراس امور است; هرچند که شخصا اميدوارم آقاي احمدي نژاد در همين ايام تعطيلا ت نوروزي، تلا ش کنند سخنان و توهين هاي خود را پس گرفته و به نوعي، جبران کنند تا اساسا نيازي به طرح عدم کفايت سياسي نباشد.

البته برخي مي گويند که طرح استيضاح به عمر مجلس نهم نمي رسد که بنده معتقدم اگر حتي چنين طرحي اواخر فروردين نيز به هيات رئيسه تقديم شود، حتما تا اواخر ارديبهشت ماه، فرصت براي پاسخگويي آقاي احمدي نژاد باقي خواهد بود.
 

علی مطهری: احمدی نژاد سعه صدر لازم را برای ریاست جمهوری ندارد
طراح اصلی سوال از رئیس جمهور در بیان ارزیابی خود از جلسه بررسی این سوال در مجلس همچنان معتقد است سوال از رئیس جمهور امر مبارکی بود که اتفاق افتاد و این اقدام عملا در رفتار رئیس جمهور تاثیرگذار است و او کمتر جرأت خواهد کرد بگوید فلان قانون را اجرا نمی کنم .

 

مهر:علی مطهری در پاسخ به این سوال که به عنوان طراح اصلی سوال از رئیس جمهور از برگزاری این جلسه در روز چهارشنبه و پاسخ هایی که رئیس جمهور به سوالات داد چه ارزیابی دارد، گفت: پس از فراز و نشیب بسیار، بالاخره این جلسه تشکیل شد و رئیس جمهور به صحن علنی مجلس آمد و به سوالات نمایندگان پاسخ داد. برای ارزیابی این پرسش و پاسخ باید ببنیم انتظار از «سوال از رئیس جمهور» چه بود و آنچه اتفاق افتاد چه نتایجی داشت.

وی ادامه داد: نتیجه مهمی که قانون برای سوال از رئیس جمهور در نظر گرفته، روشن شدن مسائل اختلافی میان مجلس و دولت برای مردم است تا قضاوت مردم و فشار افکار عمومی کار را در جهت درست هدایت کند. از نظر بنده این نتیجه تا حد زیادی تأمین شد مردم پرسش و پاسخ ها را شنیدند و حتی کسانی که سواد چندانی ندارند متوجه شدند که حق با کدام طرف است اما با توجه به نوع پاسخ های آقای رئیس جمهور این پرسش و پاسخ آثار دیگری هم داشت.

نماینده تهران خاطرنشان کرد: از دیگر آثاری که بررسی این سوال داشت این بود که همگان متوجه شدند رئیس جمهور به راحتی قانونی را که قبول نداشته باشد اجرا نمی کند و از بیان آن نیز ابایی ندارد بدیهی است که این امر به معنی میل به سمت استبداد است.

وی گفت: یا اینکه رئیس جمهور گاهی خود را در جایگاه شورای نگهبان قرار می دهد و درباره قانون بودن یا نبودن یک مصوبه اظهار نظر می کند، در حالیکه وی مسئول اجرای همه مصوباتی است که مراحل قانونی خود را طی کرده است. آقای احمدی نژاد اصل 112 قانون اساسی و مصوباتی از مجلس را که در نهایت توسط مجمع تشخیص مصلحت به تصویب می رسد قبول ندارد.

مطهری با بیان اینکه رئیس جمهور سعه صدر لازم برای مقام ریاست جمهوری را ندارد، افزود: با وجود احترام زیادی که سوال کنندگان در متن سوال برای ایشان قائل شدند، وی حرمت مجلس را نگه نداشت و به تحقیر و تمسخر نمایندگان پرداخت و حتی اشاره کرد که بسیاری از شما - که رأی نیاورده اید - دیگر نماینده نیستید و کاری از شما بر نمی آید، در حالیکه مجلس به عنوان یک شخصیت حقوقی نماد مردم سالاری و لازم الاحترام است.

طراح سوال از رئیس جمهور یادآور شد: اینکه رئیس جمهور در جلسه بررسی سوال، باب شوخی را باز کرد، علت اصلی آن بر خلاف آنچه خودش می گفت " شب عید است و باهم صفا کنیم" این بود که جواب های قانع کننده ای برای سوالات نداشت و می خواست موضوع را از جدی به شوخی سوق دهد تا راه فراری برای او باشد.

وی ادامه داد: آن مقدار از پاسخ های رئیس جمهور هم که جدی بود به هیچ وجه قانع کننده نبود. درباره عدم اجرای قانون تسهیلات ارزی برای مترو و حمل و نقل عمومی کشور ایشان گفت: "اولا این قانون، قانون نیست و ثانیا موجودی صندوق ذخیره ارزی صفر بوده و امکان پرداخت آن نبوده است" این در حالیست که هر دو جواب باطل است، زیرا اولا مرجع تشخیص اینکه مصوبه ای قانون هست یا نه، رئیس جمهور نیست و ثانیا طبق آمار رسمی موجودی صندوق ذخیره ارزی در زمان تصویب این قانون با کسر تعهدات آن 2.5 میلیارد دلار بوده است.

مطهری در پاسخ به این سوال که آیا درباره چگونگی ایجاد 1 میلیون و 600 هزار شغل در سال 89 ، پاسخ رئیس جمهور قانع کننده بود، گفت: آقای احمدی نژاد در این باره فقط گفت" چنین چیزی امکان پذیر است." همچنین درباره عدم پرداخت سهم تولید در اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها که موجب گرانی و تورم شده است، آقای احمدی نژاد حرف قابل قبولی نداشت و گرانی و تورم را نیز به گردن دیگران انداخت که بازار طلا و ارز را دچار التهاب کردند.

رئیس جمهور در مورد خانه نشینی خود پاسخی نداشت

وی یادآور شد: رئیس جمهور در مورد 11 روز خانه نشینی خود هیچ پاسخی نداشت. همچنین درباره اینکه گفته است "مجلس در رأس امور نیست" صرفا گفت "من هم حق اظهار نظر دارم" ولی توجه نداشت که اظهار نظر یک رئیس جمهورکه تحت نظارت مجلس است و در این موضوع ذینفع است با اظهار نظر یک نظریه پرداز که خارج از حکومت است، متفاوت است. اولی به معنی میل به استبداد است و دومی صرفا یک اظهار نظر است.

نماینده تهران گفت:آ قای احمدی نژاد درباره نحوه هزینه کرد 1500 میلیارد تومان بودجه ارتقاء شاخص های فرهنگی در سال 89 نیز حرفی نداشت. همچنین درباره تأخیر در اجرای قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان نیز بار دیگر نشان داد که قانونی را که قبول ندارد به بهانه های مختلف و حتی المقدور اجرا نمی کند، بهانه هایی از قبیل اینکه مجری این قانون در متن قانون مشخص نشده است، خنده آور است، مگر اینکه بگوییم مسئول ادغام دو سازمان تربیت بدنی و امور جوانان و تشکیل وزارت ورزش و جونان مثلاً رئیس قوه قضائیه بوده است!

مطهری گفت: رئیس جمهور درباره نحوه عزل متکی وزیر وقت امور خارجه نیز پاسخ عجیبی داد؛ مبنی بر اینکه اساسا وزیر امور خارجه به دستور چه کسی به سنگال رفته بود؟ ایشان می خواهد بگوید آقای متکی خودسرانه به سنگال رفته بود و ما هم برای انتقام گیری او را در زمان سفر و در حال مذاکره با رئیس جمهور سنگال عزل کردیم و کاری هم به آبروی آقای متکی و اعتبار نظام جمهوری اسلامی نداریم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در باره پاسخ رئیس جمهور به دو سوال فرهنگی یعنی مسئله عفاف و حجاب و مسئله مکتب ایران نیز گفت: ایشان در هر دو مورد، صورت مسئله را تحریف کرد و پاسخ های بی ربط داد و در واقع از پاسخ به این سوالها گریخت و فقط بهره برداری سیاسی کرد.

مطهری تاکید کرد: اما در مجموع من معتقدم که کار بزرگی انجام شد، مجلس رئیس جمهور را برای ادای توضیحات درباره چند سوال احضار کرد و رئیس جمهور هم آمد و پاسخ داد. این نشانه اقتدار مجلس و وجود مردم سالاری در ایران است، گرچه همه می دانستیم به دلیل شخصیت ویژه آقای رئیس جمهور پاسخ ها چگونه خواهد بود اما این اقدام عملا در رفتار رئیس جمهور موثر خواهد بود و او کمتر جرأت خواهد کرد که بگوید فلان قانون را اجرا نمی کنم. تابوی سوال از رئیس جمهور هم شکست و روسای جمهور آینده هم روی این موضوع حساب خواهند کرد.

نماینده تهران گفت: البته در بخش سوال از رئیس جمهور باید اصلاحی در آیین نامه داخلی مجلس صورت بگیرد تا سوال موثرتر باشد، ان شاءالله این کار را در همین مجلس هشتم انجام خواهیم داد.

پیوندهای روزانه
پيوندها


ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 34
بازدید هفته : 22
بازدید ماه : 637
بازدید کل : 123587
تعداد مطالب : 429
تعداد نظرات : 44
تعداد آنلاین : 1


کسب درآمد پاپ آپ
کسب درآمد پاپ آپ