بی بی سی فارسی
خبر سازان
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید امیدواریم در خدمت رسانی به شما دوست گرامی کوشا باشیم این وبلاگ به طور هوشمند تبادل لینک میکند اگر مایلید لینک کنید به تبادل لینک هوشمند رفته و ما را با این ادرس و عنوان بی بی سی نیوز لینک کنید. نظر یادتون نره.با عرض معذرت بعضی مطالب در سایت نمایش داده نمی شود.اگر پیگیر مطلب خواصی هستید میتونید با مراجعه به این سایت مطلب مورد نظرتونو پیدا کنید با تشکر مدیریت سایت:نادیا
آخرین مطالب
نويسندگان
این درخواست از سوی ژنرال‌های بازنشسته نظامی و امنیتی از جمله "پاول ایتن"‌، "‌رابرت جی گارد‌" ، "‌جوزف هور"‌، "جان جونز"‌، "رودلف اوستویچ"‌، "توماس فینگر" معاون سابق مدیر اطلاعات امنیتی آمریکا، "‌پاول پیلر" افسر سابق اطلاعات امنیتی سیا و "‌لورنس ویلکرسون" مطرح شده است.
 
 

شماری از مقامات ارشد پیشین نظامی و امنیتی آمریکا با انتشار نامه‌ای خطاب به اوباما از وی خواستند که دست به اقدام نظامی علیه ایران نزند.



به گزارش فارس به نقل از پایگاه تحلیلی آنتی‌وار، دراین نامه ژنرال‌های بازنشسته آمریکایی که روز گذشته در روزنامه واشنگتن پست منتشر شد از باراک اوباما خواسته‌ شده است تا در مقابل فشارها برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران مقاومت کند.



این درخواست از سوی ژنرال‌های بازنشسته نظامی و امنیتی از جمله "پاول ایتن"‌، "‌رابرت جی گارد‌" ، "‌جوزف هور"‌، "جان جونز"‌، "رودلف اوستویچ"‌، "توماس فینگر"  معاون سابق مدیر اطلاعات امنیتی آمریکا، "‌پاول پیلر" افسر سابق اطلاعات امنیتی سیا و "‌لورنس ویلکرسون" مطرح شده است.



در این نامه که از سوی "‌شورای ملی ایرانی-آمریکایی" نیز مورد حمایت قرار گرفته شده آمده است "هرچالشی راه حل نظامی ندارد" و "تنها زمانی آمریکا و یا متحد این کشور هدف حمله قرار گرفت  باید وارد جنگ شد"، "‌جنگ باید آخرین انتخاب باشد".



در این نامه با بیان اظهارات مقامات ارشد نظامی وسیاسی کنونی دولت اوباما انتخاب گزینه نظامی به عنوان یک اقدام اشتباه توضیح داده شده است.



در این نامه آمده است که سرویس‌های اطلاعاتی و نظامی متفق‌القول هستند که جنگ با ایران غیرضروری و بسیار خطرناک است.



اوباما با فشارهایی از سوی سناتورهای جنگ‌طلب کنگره، اسرائیل و لابی پرنفوذ آمریکا برای حمله به ایران مواجه است اما اوباما تاکنون در برابر این فشارها مقاومت کرده است.



دولت اوباما مخالف اقدام نظامی بر علیه ایران است و با فشارهای اقتصادی بر ایران در نظر دارد کشورمان را از برنامه هسته‌ا‌ی صلح‌آمیز بازدارد. این درحالی است که سرویس‌های نظامی و اطلاعاتی آمریکا بر این باورند که ایران به دنبال دستیابی به تسلیحات نظامی نیست. دولت اوباما بر حل مناقشه پرونده هسته‌ای ایران از طریق دیپلماسی تاکید دارد.

چهار شنبه 17 اسفند 1390برچسب: متن کامل,نامه,اشتون,سعید جلیلی, :: 8:21 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز ر نامه ای به سعید جلیلی از جانب کشورهای ۱+۵ پیشنهاد از سرگیری مذاکرات با ایران را مطرح کرد.

به گزارش فارس، "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز با اشاره به پیشنهاد انگلیس، چین، فرانسه، آلمان، روسیه و آمریکا (1+5) در رابطه با از سرگیری مذاکرات هسته ای با ایران در بیانیه ای اعلام کرد که زمان و محل برگزاری این مذاکرات نیز مورد توافق قرار خواهد گرفت.

کاترین اشتون پیش از ارسال نامه‌ای به جلیلی در بیانیه‌ای اعلام کرد: من امروز به نامه ۱۴ فوریه دکتر جلیلی پاسخ دادم. از جانب چین، فرانسه، آلمان، فدراسیون روسیه، انگلیس، آمریکا، پیشنهاد از سرگیری مذاکره با ایران در خصوص موضوع هسته‌ای را مطرح می‌کنم.

متن نامه اشتون به "سعید جلیلی" دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به شرح زیر است:
 

جناب آقای دکتر سعید جلیلی

دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران

از شما برای نامه ۱۴ فوریه ۲۰۱۲، در پاسخ به نامه ۲۱ اکتبر ۲۰۱۱ من تشکر می‌کنم.

من از پیشنهاد شما برای از سرگیری مذاکرات و آمادگی شما برای پرداختن به نگرانی‌های جامعه بین‌الملل درباره برنامه هسته‌ای اتان استقبال می‌کنم. این مذاکرات بر این موضوع کلیدی متمرکز خواهد بود. لازم به گفتن نیست که ما نیز به دیگر حوزه‌های علاقمندی شما می‌پردازیم و ایده‌هایی را که مطرح می‌کنید بررسی می‌کنیم، گرچه، در این مرحله، تمرکز اصلی تلاش‌های ما بر اعتمادسازی از طریق گسترش گام‌های مستحکم و عملی خواهد بود.

ما متقاعد شدیم که در ابتدا، در راستای اهداف مشترک برای تعامل در یک گفت‌وگوی سازنده بر اساس رویکردی دوسویه و گام به گام که بر اساس پیشنهادات عملی و خاص به منظور اقداماتی در جهت اعتمادسازی است، فعالیت کنیم. در این راستا، ما به پیشنهادات عملی و ویژه که مطرح کرده‌ایم پایبند و متعهد هستیم. ما همچنین آمادگی خود را برای بررسی هر پیشنهادی که شما احتمالاً از جانب خود دارید اعلام می‌کنیم. این گام‌های اعتمادساز باید نخستین محورهای یک رویکرد مرحله‌ای باشد که نهایتاً توافق میان ما باید تشکیل دهد که شامل اجرای کامل قطعنامه‌های شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و شورای امنیت سازمان ملل توسط ایران می‌شود.

هدف کلی ما بر راه‌حلی جامع از طریق گفت‌وگو است که اعتماد بین‌المللی به ماهیت کاملاً صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را احیا کند و در عین حال به حقوق ایران به استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای مطابق با پیمان "ان پی تی" احترام بگذارد.

من همچنین متقاعد شدم که بر اساس آمادگی ایران برای تعامل جدی و بدون پیش‌شرط برای مذاکرات پویا در خصوص گام‌های محکم اعتمادساز درباره برنامه هسته‌ای ایران، ما قادریم چشم‌اندازهای مثبتی برای مذاکرات باز کنیم و در تلاش برای برداشتن گام‌های بنیادین برای همکاری پایدار که به ما اجازه می‌دهد برای غلبه به کمبود اعتماد موجود به ماهیت برنامه هسته‌ای ایران پیشرفتهایی حاصل کنیم و برای تمامی طرفین منفعت حاصل آوریم.

بنابراین، من مشتاقانه برای فرایند پایدار گفت‌وگو با هدف ایجاد نتایجی مستحکم و به منظور عدم تکرار تجربه استانبول پیشنهاد می‌دهم که ما گفت‌وگوهای خود را در تاریخ و محل مناسب برای دو طرف هرچه زودتر از سربگیریم.

در عمل، نمایندگان ما در آینده‌ای نزدیک برای آماده شدن برای اولین دور مذاکرات از سرگرفته شده، گرد هم می‌آیند.

با تقدیم احترام

کاترین اشتون

نماینده عالیرتبه و معاون رئیس کمیسیون اروپا، بروکسل

یک نسخه از این نامه نیز برای "علی اکبر صالحی" وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران فرستاده شده است.

چهار شنبه 17 اسفند 1390برچسب: احمدی نژاد,لوکاشنکو,پیامی, :: 8:21 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر
احمد نژاد در این پیام از رئیس جمهور بلاروس برای انجام سفر دوجانبه به تهران و همچنین شرکت در اجلاس آتی سران جنبش عدم تعهد در ایران دعوت به عمل آورده است.
 
وزیر خارجه کشورمان که به مینسک سفر کرده پیام احمدی نژاد خطاب به همتای بلاروسی اش را که در آن لوکاشنکو به تهران دعوت شده را تسلیم رئیس جمهور بلاروس کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس در مینسک پیام دعوت محمود احمد نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران از لوکاشنکو برای سفر به ایران را به وی ابلاغ کرد.

احمد نژاد در این پیام از رئیس جمهور بلاروس برای انجام سفر دوجانبه به تهران و همچنین شرکت در اجلاس آتی سران جنبش عدم تعهد در ایران دعوت به عمل آورده است.

صالحی در این دیدار همچنین با تأکید بر اراده رئیس جمهور اسلامی ایران بر توسعه بیش از پیش مناسبات با بلاروس، تصریح کرد: ایران می تواند دوست و شریک مورد اعتماد بلاروس در همکاری های مشترک سیاسی، اقتصادی و سازندگی باشد.

الکساندر لوکاشنکو نیز در این ملاقات با استقبال از پیام محمود احمدی نژاد گفت: ما همواره از مواضع جمهوری اسلامی ایران حمایت کرده و با هرگونه اقدامی که علیه استقلال و تمامیت ارضی کشورها طراحی شود مخالفت کرده ایم.

رئیس جمهور بلاروس اظهار داشت: ما برای تنظیم روابط مان با جمهوری اسلامی ایران نقشه راه داریم و برای اجرای این نقشه راه باید اقدامات اساسی انجام دهیم.

وی افزود: گام اول در این مسیر اراده رهبران دو کشور برای توسعه و تعمیق روابط است که خوشبختانه در هر دو طرف این اراده در سطح عالی وجود داد.

لوکاشنکو اضافه کرد: ما امیدواریم با تعاریفی که از پروژه های دو کشور شده، فصل جدیدی در روابط فیمابین گشوده شود.

وی همچنین با اشاره به انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی گفت: مردم ایران حمایت خود را از سیاست های رهبران این کشور نشان دادند.

در این دیدار همچنین طرفین بر اهمیت گسترش گردشگری در جهت آشنایی دو ملت با یکدیگر تأکید کردند.

رایزنی پیرامون تحولات مهم منطقه ای و بین المللی به ویژه اوضاع سوریه از دیگر محورهای مذاکرات علی اکبر صالحی و لوکاشنکو بود و طرفین ضمن محکوم کردن هرگونه دخالت خارجی از انجام اصلاحات انجام شده توسط دولت بشار اسد حمایت کردند.
سه شنبه 16 اسفند 1390برچسب: افتتاح 13500,واحد,مسکن,مهر,استان,گيلان, :: 11:21 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

با حضور رييس‌جمهور 13 هزار و 500 واحد مسکوني مسکن مهر در سطح استان گيلان به بهره‌برداري رسيد.

به گزارش ايسنا دكتر محمود احمدي‌نژاد صبح امروز (دوشنبه) در جريان سفر به استان گيلان با حضور در منطقه خمام رشت، ضمن افتتاح پروژه 210 واحدي مسكن مهر خمام، 13 هزار و 500 واحد مسكوني مسکن مهر را به طور همزمان در سطح استان گيلان مورد بهره‌برداري قرار داد.

رييس‌جمهور همچنين كليد يكي از واحدهاي مسكن مهر پروژه 210 واحدي خمام را به طور نمادين به مالك آن واگذار كرد.

احمدي‌نژاد همچنين از بخش‌هاي مختلف پروژه 210 واحدي خمام بازديد كرد و سپس همزمان با هفته منايع طبيعي و آبخيزداري يک اصله نهال در محوطه اين مجتمع مسکوني غرس کرد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زمان بررسی سئوال از رئیس جمهور هنوز مشخص نیست، گفت: تعیین زمان بررسی طرح سئوال از رئیس جمهور به تصمیم هیأت رئیسه و اعلام آمادگی رئیس جمهور برای حضور در مجلس بستگی دارد.

حسین سبحانی نیا در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر در پاسخ به این سئوال که با توجه به اتمام مهلت رئیس جمهور برای پاسخ به سئوال مجلس، آیا تصمیمی برای بررسی سئوال از رئیس جمهور در هفته جاری و یا هفته آینده گرفته شده است، گفت: این موضوع هنوز بررسی نشده و زمانی برای آن مشخص نشده است.

وی ادامه داد: برای بررسی این سئوال باید هماهنگی هایی با دولت و شخص رئیس جمهور صورت گیرد تا مشخص شود چه روزی برای بررسی این سئوال مناسب است.

این عضو هیئت رئیسه مجلس خاطر نشان کرد: هیئت رئیسه مجلس طی جلسه ای که برگزار خواهد کرد زمان بررسی سئوال از رئیس جمهور در مجلس را اعلام می کند.

طرح سئوال از رئیس جمهور به عنوان مهمترین دستور کار این هفته مجلس در برنامه کاری نمایندگان ثبت شده است.  

 30 آذر ماه سال جاری طرح سئوال از رئیس جمهور که با 79 امضا به هیئت رئیسه مجلس رسیده بود به 6 کمیسیون مجلس ارجاع شد و کمیسیون های مذکور ظرف یک هفته باید طرح سئوال از رئیس جمهور را بررسی و گزارش آن را ارائه دهند.  در صورتی که سئوال کنندگان از پاسخ های داده شده در کمیسیون ها توسط نمایندگان دولت قانع نشوند گزارش کمیسیون به هیئت رئیسه مجلس ارائه می شود و طبق ماده 197 آیین نامه این گزارش در صحن اعلام می شود و به رئیس جمهور ارسال خواهد شد. پس از آن رئیس جمهور باید ظرف مدت یک ماه در صحن علنی مجلس حضور و پاسخگوی نمایندگان باشد.

علی مطهری نماینده تهران 5 تیرماه سال جاری طرح سئوال از رئیس جمهور را با 100 امضاء تقدیم هیئت رئیسه مجلس کرد. مهمترین محورهای این طرح تخلفات قانونی دولت از جمله عدم اجرای قانون مترو و عدم معرفی وزیر ورزش در مهلت قانونی و مقاومت 11 روزه رئیس جمهور در برابر حکم رهبر انقلاب مبنی بر ابقای مصلحی وزیر اطلاعات و نحوه عزل متکی وزیر سابق امور خارجه و همچنین مسائل مربوط به امور فرهنگی از جمله اجرای قانون عفاف و حجاب در کشور بود.
 
پس از آنکه طرح سئوال از رئیس جمهور از سوی طراحان به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم شد، برخی اعضای هیئت رئیسه با تایید تحویل این طرح به محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، از پس گرفتن امضاهای این طرح خبر دادند و پیگیری آن را در شرایط کنونی مناسب ندانستند.
 
به دنبال این اظهار نظرها، علی مطهری نماینده مردم تهران به عنوان کسی که مسئولیت جمع آوری امضاها را بر عهده داشت طی نامه ای به هیئت رئیسه نسبت به این موضع گیری ها انتقاد کرد.
 
وی اینگونه اظهارات را عدم رعایت بی طرفی از سوی هیئت رئیسه مجلس خوانده و تاکید کرده بود اینگونه اظهارات مقدمه اعمال فشار به نمایندگان برای پس گیری امضاها است.
 
ادامه تلاش های هیئت رئیسه مجلس برای پس گرفتن امضاهای طرح سئوال از رئیس جمهور موجب شد علی مطهری نماینده تهران مهر ماه سال جاری در اعتراض به تعلل هیئت رئیسه مجلس در اعلام وصول سوال از رئیس جمهور استعفا دهد.
 
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی بررسی استعفای مطهری  ضمن اعلام حمایت از وی  با استعفایش از نمایندگی مجلس مخالفت کردند.
 
طراحان سئوال از رئیس جمهور که در جلسه علنی روز یکشنبه  8 آبان ماه به دنبال تکمیل تعداد امضاهای مورد نیاز برای این طرح بودند پس از آنکه تعداد امضاها را به 73 امضا (نصاب قانونی) رساندند، طرح مذکور را به محمدرضا باهنر نائب رئیس مجلس تقدیم کردند.
 
پس از آن هیئت رئیسه مجلس از رسیدن امضاهای طرح سئوال از رئیس جمهور به 69 امضا خبر داده و اعلام کرده بود که این طرح از نصاب لازم افتاده است.
 
بالاخره 30 آذر ماه سال جاری طرح سئوال از رئیس جمهور که با 79 امضا به هیئت رئیسه مجلس رسیده بود به 6 کمیسیون مجلس ارجاع شد و 18 بهمن ماه از سوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد. براساس آئین نامه مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور یک ماه پس از اعلام وصول طرح سئوال، باید در صحن علنی مجلس پاسخگوی سئوالات ارائه شده باشد.
 
ده سئوال مطرح در این طرح به این شرح است:

1- چرا قانون تسهیلات ارزی برای متروی تهران و کلانشهرها و حمل و نقل عمومی سایر شهرها علیرغم نیاز مبرم این شهرها به روان‌سازی ترافیک خصوصاً با آغاز هدفمندی یارانه‌ها و افزایش قیمت حامل‌های انرژی ابلاغ و اجرا نشده است.
2- طبق آمار ارایه شده از سوی برخی مسئولان اقتصادی نرخ رشد اقتصادی کشور در سال 89 حدود 4.5 درصد بوده است. اگر نرخ اعلام شده از سوی صندوق بین‌المللی پول را بپذیریم حدود سه درصد بوده است در حالی که طبق برنامه باید حداقل 8 درصد باشد. آیا این امر حاکی از ضعف مدیریت اقتصادی کشور نیست. همچنین با این نرخ رشد آیا ممکن است یک میلیون و 600 هزار شغل در کشور ایجاد شده باشد؟
 
3- در اجرای قانون هدفمند سازی یارانه‌ها سهم بخش تولید صنعتی و کشاورزی تا کنون به درستی پرداخت نشده و باعث گران شدن هزینه تولید کالا و محصول و آسیب دیدن بنگاه‌های اقتصادی گردیده است، چرا دولت مقید به اجرای قانون مصوب مجلس نیست؟
 
4- مقاومت 11 روزه جنابعالی در مقابل حکم حکومتی رهبر بزرگ انقلاب اسلامی مبنی بر ابقای حجت‌الاسلام مصلحی وزیر محترم اطلاعات چه توجیهی دارد؟
 
5- این سخن جنابعالی که مجلس در راس امور نیست چه هدفی را نبال می‌کند؟
 
6- وزیر ورزش و جوانان پس از 5 ماه از ابلاغ قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان با نامه‌ای غیرمعمول به مجلس معرفی شد. آیا این امر نوعی تلاش برای گریز از اجرای قانون نیست؟
 
7- مبلغ هزار و 500 ملیارد تومان بودجه ارتقای شاخص‌های فرهنگی کشور در قانون بودجه سال 1389 چگونه هزینه شده است؟
 
8- چه ضرورتی وجود داشت که آقای منوچهر متکی وزیر سابق امور خارجه در زمان ماموریت خود به سنگال عزل شود به جای اینکه علاوه بر تحقیر شخصیت ایشان، نظام جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان آسیب ببیند.
 
9- چرا جنابعالی با علم به این که انتقاد از برخی مجریان قانون عفاف و حجاب در رسانه ملی موجب کاهش اقتدار نظام در این حوزه و بدتر شدن وضع پوشش عمومی در جامعه خواهد شد، در برنامه زنده تلویزیونی ضمن متهم کردن برخی مجریان این قانون، برخلاف اجماع فقها بر وظیفه دولت اسلامی در آن مرتبه از امر به معروف و نهی از منکر که نیازمند اعمال قانون است، با اعلام این مطلب که راه حل این مسئله منحصر به کار فرهنگی است، از دولت سلب مسئولیت نمودید؟ پس از مخالفت گسترده مراجع تقلید، ائمه جمعه، علمای بلاد و نمایندگان مجلس با سخنان شما در مصاحبه زنده تلویزیونی بعد اعلام کردید که سخن من همان است که گفتم. این رفتار شما چگونه توجیه می‌شود؟
 
10- چرا بر نظریه ترویج مکتب ایرانی به جای مکتب اسلام که توسط رئیس دفتر شما بیان شد علیرغم ضدیت با مبانی انقلاب اسلام وی مخالفت قاطبه مراجع عظام تقلید و علمای بزرگ و دلسوزان نظام تایید و بر آن تاکید کرده و باعث تنزل جایگاه انقلاب اسلامی و زنده شدن تعصبات قومی در میان مسلمانان و سوء استفاده مخالفان وحدت اسلامی گردیدید؟ اصولاً چرا از گروه موسوم به جریان انحرافی علیرغم هشدار و اعلام خطر علمای بزرگ اعلام برائت نمی‌کنید بلکه از این افراد دفاع می کنید؟

سه شنبه 16 اسفند 1390برچسب:تعيين,سفير,جديد,ايران,آفريقاي جنوبي, :: 11:19 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

بنا بر پيشنهاد علي اکبر صالحي، وزير امور خارجه و با تاييد محمود احمدي‌نژاد، رئيس جمهور محمد فرجي به عنوان سفير جديد جمهوري اسلامي ايران در آفريقاي جنوبي تعيين شد.

به گزارش ايسنا فرجي پيش از اين در سمت‌هاي مختلفي در دستگاه ديپلماسي از جمله مديرکل جنوب و شرق آفريقا، سفير جمهوري اسلامي ايران در کشورهاي اروگوئه و غنا، رئيس اداره اروپاي مرکزي و شمالي، رئيس اداره اول خليج فارس و معاون اداره کل ارزيابي وزارت امور خارجه مشغول به کار بوده است.

شبه نظامیان مصراته مدعی هستند، دوربین‌ها و تجهیزاتی در اختیار این افراد بوده که تا پیش از این، تنها در اختیار سربازان اسرائیلی بوده و هست؛ حال چگونه ممکن است این دوربین‌ها، صرفا دوربین خبرنگاری بوده باشد؟!
 

 

منابع خبری از دستگیری دو خبرنگار شبکه تلویزیونی «پرس‌.تی‌.وی» ایران در لباس سربازان اسرائیلی خبر داده‌اند.



به گزارش «تابناک»، نشریه «تایم» عمان گزارش داده است: این دو خبرنگار که اصالتا انگلیسی هستند، برای شبکه «پرس‌.تی‌.وی» ایران کار می‌کرده‌اند و به جرم ورود غیر مجاز به لیبی و تصویربرداری غیر مجاز از مناطق حساس دستگیر شده‌اند.



بر پایه این گزارش، فرمانده گروه‌های شبه نظامی در مصراته گفت: این دو انگلیسی به نام‌های «نیکولاس دیویس» و «منتگمری جانسون»، به دلیل اینکه مدارکی دال بر جاسوسی در اختیارشان است، در حال بازپرسی هستند.



پرس‌.تی‌.وی هم در 24 فوریه، خبر بازداشت دو تن از خبرنگاران خود را تأیید کرد، ولی دلیل این بازداشت‌ها را اعلام نکرده است. فرمانده نیرو‌های شبه نظامی مصراته، مدعی است که در گذرنامه این افراد، مهر ورود و خروج به چین دیده می‌شود.



افزون بر این، فرمانده شبه نظامیان مصراته مدعی است، دوربین‌ها و تجهیزاتی در اختیار این افراد بوده است که تا پیش از این تنها در اختیار سربازان اسرائیلی بوده و هست؛ حال چگونه ممکن است، این دوربین‌ها، دوربین خبرنگاری بوده باشد؟ وی بدین ترتیب، فرضیه جاسوسی این دو خبرنگار را برای اسرائیل تقویت کرده است.



در همین حال، «آسوشیتدپرس» نیز خبر داده که فرمانده شبه نظامیان مصراته تأیید کرده است، از سوی وزیر کشور به وی دستور داده شده که این دو تن را آزاد کنند؛ اما با این حال، وی از انجام این دستور خودداری کرده و بر این باور است، تا هنگامی که بازجویی‌ها درباره این دو نفر ادامه داشته باشد، آزاد نخواهند شد و اگر اثبات شود که جاسوس هستند، وی آنها را در اختیار وزارت اطلاعات و امنیت این کشور خواهد گذارد.



جنگ قدرتی که گویا،‌ بین وزارت کشور و این نیروهای شبه نظامی درگرفته است، درباره این دو روزنامه‌نگار هم اعمال شده و فرمانده شبه نظامیان مصراته، مدعی است، تا هنگامی که افرادی که از این دو روزنامه‌نگار حمایت می‌کنند، مشخص نشوند، آنها را تحویل نخواهد داد.



وی همچنین مدعی است، این دو تن به دست نیروهای انقلابی بازداشت شده‌اند؛ حال چرا وزیر دولت انقلابی، خواهان آزادی آنان است؟


 


گفتنی است، سایت‌ها و روزنامه‌های رژیم صهیونیستی تا کنون با احتیاط درباره این خبر واکنش نشان داده‌ و تنها خبر این رویداد را پوشش داده‌اند.

چهار شنبه 10 اسفند 1390برچسب:خبر فوری,حوادث,شهادت,نیروی انتظامی,میر جاوه,بسیج,بی بی سی نیوز پارسی, :: 6:52 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر

                                          خبر فوری     خبر فوری               خبر فوری               خبر فوری

در سیستان بلوچستان حوالی مرز میر جاوه دقایقی پیش به وقت محلی 6:07دقیقه 13 نفر از سربازان و سردار معصومی شهید و 9 نفر از سرداران این مرز و بوم به زخمی شدند.

این خبر فوری به تمام نیروهای انتظامی میرجاوه اعلام شده و نیروی انتظامی در پی 11 نفر که عامل این کشتار هستند هنوز هیچ مدرکی از ترورگران ندارد. درصورت اخبار جدید از این حادثه شما را مطلع خواهیم ساخت.

                          الاهم صل علی محمد و عال محمد

                       س  بی بی ی نیوز گروه حوادث و سیاسی

دیپلماسی نفتی ایران تأثیرش را گذاشت؛ آمریکا سراغ ذخایر استراتژیک خود می رود +سند
وزیر دارایی آمریکا: تلاش می کنیم آسیبی را که ایران به بازار جهانی نفت وارد کرده است، به حداقل برسانیم. باید این آسیب ها را تحمل کنیم و گرنه دچار آسیب های بزرگتری می شویم!

جام نیوز: با عمیق تر شدن آثار تحریم نفتی ایران علیه اروپا که به افزایش قیمت جهانی این ماده استراتژیک انجامیده است، وب سایت بی بی سی فارسی (BBCPersian) شنبه 25فوریه (6 اسفند) خبر داد: «دولت آمریکا در حال بررسی بهره برداری احتمالی از ذخایر استراتژیک نفت خام ایالات متحده، برای مقابله با اثر منفی قطع صادرات نفت خام ایران بر بازارهای جهانی است.»
بنا بر این گزارش، "تیموتی گایتنر" (TimothyGeithner) وزیر دارایی ایالات متحده آمریکا روز جمعه در گفتگو با شبکه تلویزیونی "سی.ان.بی.سی" (CNBC.TV) اظهار داشت: «بهره برداری از ذخایر استراتژیک آمریکا به شرایط خاصی نیاز دارد و دولت باراک اوباما در حال بررسی دقیق آن است.»
وی با اشاره به افزایش بهای نفت خام در بازارهای جهانی گفت: «به طور مشخص ایران می تواند آسیب زیادی را به اقتصاد جهانی وارد کند.»
وزیر دارایی آمریکا از در دست اقدام بودن راهکارهایی برای رهایی از این مخمصه خبر داد و عنوان نمود: «تلاش می کنیم آسیبی را که ایران به بازار جهانی نفت وارد کرده است، به حداقل برسانیم و اطمینان حاصل کنیم که منابع جایگزینی مانند عربستان سعودی و دیگر کشورها وجود دارند تا کمبود ناشی از قطع صادرات نفت ایران را جبران کنند. این بخش مهمی از استراتژی ماست. باید این آسیب ها را تحمل کنیم و گرنه دچار آسیب های بزرگتری می شویم. دستیابی ایران به سلاح اتمی [!] ثبات منطقه، بازار نفت و اقتصاد جهانی را بر هم خواهد زد.»
شبکه بی بی سی در ادامه این خبر خاطرنشان کرد: «همزمان با افزایش بهای نفت و گران شدن قیمت بنزین در آمریکا، جمهوری خواهان با انتقاد از اوباما، سیاست او در محدود کردن اکتشاف منابع جدید نفت و گاز و مخالفت با احداث خط لوله نفتی "کی.استون.اکس.ال" (Keystone.XL) از کانادا را مورد انتقاد قرار داده اند. در هفته گذشته، بهای بنزین در آمریکا به طور متوسط 9 سنت افزایش داشته و به بیشتر از 3 دلار و 65 سنت در هر گالن رسیده است. کارشناسان می گویند قیمت بنزین ممکن است تا اردیبهشت از 4 دلار و 25 سنت فراتر رود. این رقم تقریبا دو برابر بهای بنزین در زمان پیروزی باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 است و با توجه به نزدیک بودن انتخابات سال 2012، مشاوران اوباما نگران تأثیر منفی آن بر ادامه حضور او در کاخ سفید هستند.»

بی بی سی فارسی با اشاره به تأثیر دیپلماسی نفتی ایران بر انتخابات آمریکا، اضافه کرد: «باراک اوباما در پاسخ به انتقادهای رقبای جمهوری خواه خود درباره گران شدن بنزین، انتقادهای آن ها را زیر سؤال برد. در حالی که "نیوت گینگریچ" از داوطلبان نامزدی حزب جمهوری خواه گفته است که بهای بنزین باید دو تا دو و نیم دلار در هر گالن باشد، آقای اوباما گفت که هیچ راه حل جادویی برای پایین آوردن بهای بنزین وجود ندارد؛ نفت در بازار جهانی خرید و فروش می شود. امسال هم مانند سال گذشته، بی ثباتی در خاورمیانه علت افزایش بهای آن است؛ این بار ایران.»
به گزارش بی بی سی، تعدادی از سناتورهای دموکرات از کاخ سفید خواسته اند برای مقابله با روند صعودی بهای نفت خام، از ذخایر استراتژیک آمریکا بهره برداری شود. سال گذشته نیز در پی افزایش بهای نفت خام به خاطر درگیری های لیبی، آمریکا 60 میلیون بشکه نفت خام از ذخایر استراتژیک خود را مصرف کرد. در حالی که این کشور به ندرت از ذخایر استراتژیک خود برداشت می کند.»
بی بی سی فارسی در خاتمه یادآوری کرد: «بهای نفت خام در بازارهای جهانی به بالاترین میزان در 9 ماه گذشته رسیده و افزایش بهای بنزین در آمریکا را به همراه داشته است. قطع فروش نفت ایران به شرکت های فرانسوی و بریتانیایی از علت های اصلی افزایش بهای نفت خام عنوان شده است.»
هزینه های تبلیغات نامزدها از کجا تامین می شود/از توزیع آش رشته تا ...
از زمانی که در یکی از اولین آگهی های انتخابات فرانسه شخصی بنام لنکرماتزیو که اصالتا ایتالیایی بود چنین آگهی کرد که « بازوهایم به کلفتی ران شماست و سینه و شانه های پهنی دارم، پس مرا انتخاب کنید تا برای جمهوری یک حمال نیرومند باشم»

مهر: همین دیروز بود که در جریان استقبال از یکی از نامزدهای انتخابات مجلس نهم در حوزه انتخابیه کهگیلویه و بویراحمد، طفل 7 ساله ای زیر چرخ های ماشین یکی از حامیان آن نامزد جان خود را از دست داد. این یک نمونه از هزینه تبلیغات پرسروصدای نامزدهاست؛ هزینه جانی در این تبلیغات البته که اتفاقی نادر است، اما هزینه های مالی سرسام آور نامزدهای انتخابات در هر دوره ای چهره زیبایی از انتخابات به نمایش نمی گذارد. 

هزینه حمل و نقل، تهیه غذا، خرید هدیه، ایاب و ذهاب، اجاره سالن برای سخنرانی، چاپ پوستر و سایر هزینه‌های جاری برای یک تبلیغات کم هزینه چیزی بالغ بر 150 میلیون تومان برآورد می شود. اینکه این هزینه ها از کجا تامین می شود نامزدها یک جواب می دهند معمولا:  مردم! مردم این هزینه ها را تامین می کنند.

چنین هزینه هایی سرسام آور در انتخابات مجلس شورای اسلامی آنچنان معمول بوده که صلاحیت برخی نمایندگان مجلس هشتم، بنا به ریخت و پاش های انتخاباتی شان در دور قبل، مورد تردید شورای نگهبان واقع شود.

ریخت وپاش انتخاباتی در این دوره از انتخابات کم نبوده که دو خطیب نماز جمعه تهران در دو مقطع مختلف نسبت به چنین رویکردی هشدار دادند، یکی آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان که پیش از شروع انتخابات در خطبه های نماز جمعه گفته بود این ریخت و پاش ها از چشم شورای نگهبان پنهان نمی ماند و دیگری سید احمد خاتمی که اخیرا نامزدها را توصیه کرد حاتم بخشی در انتخابات را کنار بگذارند.

گاه این هزینه ها محمل تخریب رقبا هم می تواند باشد. در جریان مناظره حجت الاسلام نبویان با علی مطهری یکی از جبهه پایداری و یکی از فهرست صدای ملت، هزینه های تبلیغاتی محل تمرکز این دو نامزد انتخاباتی قرار گرفت. یکی گفت که صدای ملت 10 برابر جبهه پایداری در انتخابات خرج کرده و نمی داند این جبهه این پول ها را از کجا آورده است و دیگری هم گفت که ظاهرا بخشی از هزینه تبلیغات انتخاباتی پایداری از خمس 450 میلیون تومانی فلان وزیر سابق تامین می شود و بعد هم پرسید:  مگر خمس به جبهه پایداری تعلق می گیرد؟ البته این ادعا بعدا توسط یکی از اعضای جبهه پایداری تکذیب شد.

هزینه 35 هزار تومنی

یک جبهه می گوید که  هزینه های تبلیغات را خود نامزدها تامین می کنند، جبهه دیگری هم می گوید که برای کسانی که در لیست 30 نفره حضور دارند و توانایی تبلیغ ندارند، مبلغ قرض الحسنه ای به کمک دیگر نامزدها تامین می شود. یک جبهه فعال در انتخابات  هم با ارسال پیامک از مردم درخواست کمک مالی کرده است. مشخص هم نشده که این جبهه واقعا به این کمک مالی در زمینه تبلیغات انتخاباتی احتیاج دارد یا این پیامک، اقدامی نمادین و انتخاباتی برای اثبات مردمی بودن و جمع آوری رای برای این جبهه است؟ یک نماینده مجلس هشتم که نامزد انتخابات نهم هم هست درباره هزینه های انتخاباتش گفته که نمی‌داند این هزینه ها از کجا تامین می‌شود و در تبلیغات انتخابات مجلس هشتم فقط 35 هزار تومان برای پذیرایی از میهمانان در جمعی پرداخت کرده است!  

از توزیع آش رشته تا  تا تی شرت و گوشی

وقتی ثبت نام نامزدها شروع شد، دو نامزد مجلس نهم، که از قضا در مجلس هشتم هم حضور دارند یکی با هیاتی صدنفره از بازیگران و چهره های شناخته شده با سلام و صلوات به حوزه ثبت نام وارد شد و دیگری هم با هیاتی از تیم خبری و گزارشگران و دوربین های عکاسی و فیلم برداری اش. این حرکت شروعی برای تبلیغات پرطمطراق نامزدهای انتخابات نهم بود. صلاحیت هر دو نامزد هم از قضا رد شد!

خیلی از نامزدها هم از خیلی قبل تر، هیچ مراسم عزا و عروسی در حوزه انتخابیه شان را با دعوت و بی دعوت از دست نداده اند. عیادت بیماران در بیمارستان‌ها، خانواده‌های شهدا و جانبازان، سرکشی به سرای سالمندان هم در این ایام باب می شود. هر چقدر هم که به سمت تکنولوژی های روز پیش برویم شام و ناهار پای ثابت شیوه های تبلیغاتی نامزدها انتخاباتی است. نمی شود که این شیوه ها حذف شود. حتی گفتند که در لرستان یکی از نامزدها آش رشته به حامیانش داده است. توزیع تی‌شرت با شعارهای تبلیغاتی، نوشتن شعارهای تبلیغاتی بر کف خیابان ها، راه اندازی کاروان های تبلیغاتی هم که پای ثابت تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس نهم شده است. یکی از نمایندگان هم به حامیانش گفته که به او رای دهند و گوشی تلفن همراه بگیرند.

بوی کاغذ و سریش

ما متولدین اواخر دهه 50 از تبلیغات انتخاباتی یک بغل پوستر و یک قوطی سریش را به خاطر داریم. هنوز هم این شیوه جواب می دهد. پوسترهایی که با سریش از در و دیوار و تیرهای چراغ برق بالا می روند هنوز هم تاثیرگذارند. بگذریم از اینکه حامیان یک نامزد، دراین گونه مواقع تصویر نامزد مورد حمایت خودشان را معمولا روی تصویر نامزد رقیب می چسبانند. سخنرانی در مساجد و دانشگاهها و نشست های انتخاباتی هم که هنوز جایگاه خود را دارند. شعار نویسی بر در و دیوار شهر به نفع نامزدها هم بخشی از همان تبلیغات سنتی است که این روزها کمرنگ تر شده است.

پیامک به یاری نامزدها آمدند

پیامک مدتهاست که به کمک نامزدها آمده است و جای خود را در شیوه های تبلیغات باز کرده است. برخی نامزدها با ارسال پیامک های مختلف، برنامه های خود را در قالب متن های ادبی بیان می کنند. عده ای نیز با جمع آوری ایمیل تعداد زیادی از مسئولان و دانشگاهیان و کارمندان به تبلیغات خود وجهه ای امروزی تر داده اند. برخی نیز از بلوتوث های انتخاباتی استفاده می کنند. شنیده شده برخی از نامزدها هم در شهرستان ها با برگزاری همایش هایی مرتبط با مسائل روز مثل مسائل هسته‌ای، تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ... به سخنرانی در این همایش ها شکل دیگری از تبلیغات را به نمایش گذاشته اند.

شعارهای جالب توجه

 اما نکته جالب شعارهایی است که نامزدهای مختلف در پوسترهای تبلیغاتی شان نوشته اند.  تصویر پرچم جمهوری اسلامی در پس زمینه پوستر وجه مشترک خیلی از پوسترهاست. یک نامزد انتخاباتی عکس خود را به همراه پرچم جمهوری اسلامی چاپ کرده و خود را «مردی از جنس شرف» معرفی کرده است. نامزد دیگر با شعار «پشت این پنجره خانه ما، راه بازی است به فردای پر ازعشق و امید» به میدان آمده است و نامزدی دیگر هم با شعار «گره گشودنی است تدبیر باید» به میدان آمده است. یکی تصویر سیب سرخ را در پوستر خود گذاشته و یکی خود را در حال قیچی کردن روبانی قرمز نشان می دهد. تصاویر بزرگ با ژست های عجیب و غریب هم در این تبلیغات خودی نشان می دهد. حتی گفته می شود برخی نامزدها نیز از مانکن ها و چهره هایی با پوشش های نامناسب برای توزیع عکس ها، پوستر ها و سایر اقلام تبلیغاتی شان استفاده کرده اند.

با این که رفته رفته فضای انتخابات پرشورتر می شود، اما در کنار این شور انتخاباتی افراد و جریانات سیاسی علاقه مند به نظام و کشور سعی دارند با کمترین هزینه  بیشترین آگاهی بخشی را به مردم برای انتخابی آگاهانه و موثر انجام دهند.


آيت‌الله مكارم: عذرخواهی كافی نيست؛ عاملان اهانت به قرآن مجازات شوند
نتيجه اين جريان اين است كه تا بيگانگان مخالف اسلام در كشورهای اسلامی هستند، اين مشكلات به وجود می آيد؛ لذا مسلمانان بايد همت كنند دشمنان را از كشورهای خود بيرون كنند.

ایسنا: آیت‌الله العظمی مكارم شیرازی با بیان اینكه تنها عذرخواهی از اهانت به قرآن كافی نیست، تاكید كرد: عاملان این جنایت و فاجعه باید به مجازات برسند.

 این مرجع تقلید در آغاز درس خارج فقه در مسجد اعظم، ضمن محكومیت قرآن‌سوزی نظامیان آمریكایی در افغانستان تصریح كرد: برخی كشورهای اسلامی مانند عربستان در این قضیه سكوت كردند كه آنها را هم باید محكوم كرد.

وی ادامه داد: نتیجه این جریان این است كه تا بیگانگان مخالف اسلام در كشورهای اسلامی هستند، این مشكلات به وجود می‌آید؛ لذا مسلمانان باید همت كنند دشمنان را از كشورهای خود بیرون كنند.

مكارم شیرازی افزود: باید عاملان این حادثه مجازات شوند و صرف عذرخواهی كافی نیست زیرا آتش زدن قرآن از قتل پدر انسان بدتر است و با عذرخواهی درست نمی‌شود.
 


پنج شنبه 4 اسفند 1390برچسب:حمله,هوایی,آمریکا,افغانستان, :: 11:57 قبل از ظهر :: نويسنده : سحر

 

حمله هوایی آمریکا به افغانستان

حمله هوایی آمریکا به یک مدرسه دخترانه در ولایت ننگرهار در شرق افغانستان ۱۱ کشته بر جا گذاشت.
مهر:ایساف نیز ضمن تایید این خبر اعلام کرد که تحقیقات درباره حملات هوایی آمریکا را آغاز کرده است.

پیش از این نیز در هشتم فوریه در پی حملات هوایی نیروهای آمریکایی در ولایت کپیسا دست کم هشت کودک افغانی کشته شدند.

خبر دیگر اینکه رسانه‌های افغانی از کشته شدن ۲۴ کودک بر اثر سرمای شدید و یخبندان در ولایت بدخشان در ۳۱۵ کیلومتری شمال شرق کابل در چهار روز گذشته خبر دادند.

همچنین رسانه‌های افغانی از کشته شدن پنج نفر و زخمی شدن ۱۹ نفر در ولایت پروان که در اعتراض به هتک حرمت قرآن توسط نظامیان آمریکایی به خیابان‌ها آمده بودند، خبر دادند.

تیراندازی نیروهای امنیتی به سوی معترضان زمانی آغاز شد که آن‌ها قصد حمله به ساختمان فرمانداری را داشتند.

با وجود سرمای بی‌سابقه، هزاران نفر از مردم افغانستان با راهپیمایی در مناطق مختلف شعارهای «مرگ بر آمریکا» سر داده و خواستار خروج نظامیان خارجی از این کشور و مجازات عاملان توهین به مقدسات اسلامی شدند.

به گفته یک مقام دولتی افغان، نظامیان آمریکایی در یک پایگاه نظامی اقدام به سوزاندن حدود ۷۰ کتاب متعلق به زندانیان افغان کرده‌اند که در میان آن‌ها قرآن نیز وجود داشته است.
یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:خبر,هسته‌ای, :: 6:55 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
خبر خوش هسته‌ای چيست؟
راه‌اندازی فردو و تولید میله‌های سوخت ۲۰ درصد برای رآکتور تحقیقاتی تهران از جمله اخبار احتمالی خوش هسته‌ای است که رئیس جمهور عنوان کرد به زودی اعلام خواهد شد.
 

فارس : اظهارات رئیس جمهور در سخنرانی روز 22 بهمن مبنی بر اینکه در روزهای آینده چند دستاورد بزرگ هسته‌ای رونمایی خواهد شد، این سؤال را مطرح کرده که این خبرها از چه جنسی خواهد بود.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران روز 22 بهمن 1390 (11 فوریه 2012) در سخنانی در جمع میلیون‌ها نفر از راهپیمایان تهرانی، گفت: طی روزهای آینده، دنیا شاهد رونمایی از چند دستاورد بزرگ هسته‌ای ایران خواهد بود.

این خبر درست زمانی اعلام شده که غربی‌ها می‌گویند امیدوار هستند با آشکار شدن تأثیر تحریم‌ها بر ایران، فعالیت‌های هسته‌ای ایران کند یا متوقف شود.

برخی کارشناسان حدس می‌زنند نخستین خبری که در روزهای آینده اعلام خواهد شد مربوط به تولید نهایی میله‌های سوخت 20 درصد برای رآکتور تهران است که علی‌اکبر صالحی در روز 11 بهمن از جای گذاری آنها در قلب رآکتور تهران ظرف یک ماه آینده خبر داده بود.

تولید سوخت رآکتور تهران به این معناست که مکانیسم مبادله به عنوان یک روش برای تامین سوخت رآکتور تهران از روی میز برداشته می‌شود و ایران در چانه زنی دیپلماتیک با گروه 1+5 در موقعیت بسیار بهتری قرار خواهد گرفت.

این موضوع زمانی روشن‌تر می‌شود که توجه کنیم غرب با این تصور که سوخت فعلی رآکتور تهران به زودی پایان می‌یابد و ایران برای تأمین نیازهای بیمارستانی خود در مضیقه قرار خواهد گرفت، تصور می‌کرد که به زودی موقعیت خوبی برای اعمال فشار بر تهران قرار فراهم خواهد شد.

خبر دوم احتمالا مربوط به راه‌اندازی تأسیسات فردو است که هم اکنون دو آبشار 174 تایی ماشین‌های سانتریفیوژ در آن نصب شده و غنی سازی 20 درصد به طور کامل از نطنز در حال انتقال به فردو است.

اعلام راه اندازی فردو از این جهت دارای اهمیت راهبردی است که به گفته مقام های صهیونیست برنامه هسته ای ایران را وارد «منطقه مصونیت» می کند.

حدس زده می‌شود زمان بندی‌ها به گونه‌ای انجام شده که اعلام این دو خبر قبل از انتخابات مجلس در 12 اسفند و همچنین پیش از مذاکرات آتی ایران و گروه 1+5 انجام شود.


 
پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:اسرائیل,امروز,فلج, :: 1:5 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
اسرائیل امروز فلج می‌شود
اعتصاب گسترده اتحادیه کارگران رژیم صهیونیستی که شامل فرودگا‌هها، بندرها، بانک مرکزی، بورس، قطارها و دفاتر دولتی می‌شود، امروز رژیم صهیونیستی را دچار ۵۰۰ میلیون دلار خسارت در هر روز می‌کند.
 
فارس:اتحادیه بزرگ کارگران در رژیم صهیونیستی (هستدروت) امروز اعتصاب فراگیری را آغاز می‌کند که به بسته شدن فرودگاه‌ها، بندرها، بانک‌ها، سازمان بورس و دیگر سازمان‌های مهم اقتصادی خواهد انجامید.

رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد: یووال اشتاینیتز وزیر دارایی رژیم صهیونیستی روز گذشته یک بار دیگر از اتحادیه کارگران و رئیس آن خواست تا این اعتصاب برگزار نشود و علت آن را سایه بحران اقتصادی جهانی [بر اسرائیل] دانست.

این اعتصاب بزرگ پس از شکست مذاکرات طولانی اتحادیه بزرگ کارگران با دولت اسرائیل برگزار می‌شود که در رسیدن به توافق برای بهبود بخشیدن به اوضاع آنان و تحقق خواسته‌های آنان ناکام مانده است.

اتحادیه کارگران که شامل صدها هزار کارمند و عامل در بخش‌های مختلف رژیم صهیونیستی است، اعلام کرد: اعتصابی که ممکن است خسارتی در حدود ۵۰۰ میلیون دلار به طور روزانه با اقتصادی اسرائیل وارد کند، از ساعت ۶ صبح (به وقت محلی/ ۴ بامداد، گرینویچ) روز چهارشنبه آغاز می‌شود و قطارها و بانک‌ مرکزی اسرائیل و دفاتر دولتی را نیز در بر می‌گیرد.

شرکت هواپیمایی بزرگ العال هنوز اعتصاب اجرایی نشده است، برنامه پروازهای خود را به دلیل این اعتصاب در فرودگاه بن‌گوریون تغییر داد و برخی پروزاها به قبل از ساعت ۶ صبح موکول شد تا از حجم خسارت‌ها کاسته شود.

وزیر دارایی تل‌آویو ابراز امیدواری کرده بود که دو طرف (دولت و اتحادیه کارگران) بتوانند تا عصر روز سه‌شنبه به توافق برسند و حقوق برخی کارگران افزایش یابد.

اتحادیه کارگران اعلام کرد که فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون از ساعت ۶ تا ۱۲ امروز چهارشنبه به دستور دادگاه تعطیل می‌شود اما اعتصاب در مکان‌های دیگر ادامه خواهد داشت. شرکت العال اعلام کرده بود که موعد پرواز ۱۵ هواپیما به اروپا را به قبل از ساعت ۶ تغییر داده است تا قربانی اعتصاب نشود.

عوفر عینی رئیس هستدروت اعلام کرده است که «تنها سلاحی که کارگران می‌توانند از آن استفاده کنند، سلاح اعتصاب است.

اتحادیه کارگران از دولت رژیم صهیونیستی خواسته است تا ۲۵۰ هزار کارگر بازنشسته را مانند کارگران نظافت، نگهبانان و کسانی که مشغول کار هستند، قرار بدهد زیرابند اوضاع آنان بسیار سخت است اما وزارت دارایی اعلام کرده است که چنین رقمی شدنی نیست اما حاضر است اندکی حقوق آنان را افزایش بدهد.

سخنگوی وزارت دارایی رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: اعتصاب اقدامی غیرضروری است که عواقب وخیمی بر اقتصاد اسرائیل خواهد داشت.

در نوامبر گذشته نیز اتحادیه کارگران اعتصابی شبیه امروز برگزار کرد اما دادگاه اسرائیل فقط مجوز ۴ ساعت به آنان داد و از دو طرف خواست هر چه سریعتر به توافق برسند اما مذاکرات تا الان از رسیدن به توافق بازمانده‌اند.

اعتراضات اجتماعی در رژیم صهیونیستی از ماه ژوئن گذشته آغاز شد و در ماه اوت، زمانیکه بیش از ۵۰۰ هزار نفر از سراسر فلسطین اشغالی در تل‌آویو تظاهرات کردند، به اوج خود رسید.

قرار است ساعت ۱۲ به وقت محلی دو طرف کشمکش (اتحادیه کارگران و نماینده دولت) در دادگاه حاضر شوند و گزارشی از سیر مذاکرات را اعلام کنند.
 
پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:نشست,محرمانه,ضد ایرانی,سوئد, :: 1:3 بعد از ظهر :: نويسنده : سحر
نشست محرمانه ضد ایرانی در سوئد
برگزاركننده سوئدی يك نشست گروهك های اپوزيسيون تاكيد كرد اين نشست محرمانه بود.
 
کیهان:به نقل از راديو پژواك (پخش فارسي راديو سوئد)، مركز موسوم به اولاف پالم باانتشار اطلاعيه اي اعلام كرد: محل نشست و اسامي شركت كنندگان محرمانه بود و نمايندگان رسانه ها نيز اجازه ورود به اين محل را نداشتند.

اين راديو اضافه كرد: ما اجازه پيدا كرديم ساعتي در روز دوم (يكشنبه) آن هم در خارج از سالن نشست، با تعدادي از شركت كننده ها گفت وگو كنيم. در اين نشست سازگارا، مخملباف، عبداله مهتدي (رئيس كومله)، عليرضا نوري زاده، احمد باطبي، ليلي پورزند، مهرانگيز كار و گيتي كاوه حضور داشتند.

«خودنويس» نيز از قول جنيو عبدو (خبرنگار اخراجي گاردين در تهران) كه در نشست مذكور حضور داشته، نوشت: گروه هاي مختلف از كومله تا سكولارها و سبزها حضور داشتند.

براساس اين گزارش محمدعلي توفيقي (عضو مستعفي سازمان مجاهدين)، محمد تهوري (همسر فاطمه حقيقت جو) و محمدجواد اكبرين از جمله اصلاح طلبان سابق بوده اند كه به محل نشست رفته اند.

رضا طالبي از همكاران موسسه ميزبان در گفت وگو با راديو فردا و راديو زمانه تصريح كرد: هدف از نشست، نزديك كردن اپوزيسيون به يكديگر بود. ما همچنين وظيفه داريم عليه انتخابات افشاگري كنيم. در مورد شفاف نبودن كنفرانس، اگر منظورتان مشخص نبودن نام شركت كنندگان و مبتكران باشد، من بايد اشاره كنم كه به درخواست تعدادي از دوستان دعوت شده و شركت كننده ما اين مسئله را اعلام نكرديم. اين امر موجب شد كه عده اي از دوستان و فعالان به اين امر با ديده شك و ترديد بنگرند.

وي مي گويد: بنا به دلايل امنيتي، اين نشست در محلي مخفي و در خارج از استكهلم برگزار شد. تعدادي از مخالفان جمهوري اسلامي، در سال ميلادي گذشته به ما مراجعه كردند. اين افراد گفتند قصد دارند كنفرانسي را متشكل از افراد اپوزيسيون ايران براي برقراري مذاكرات برگزار كنند. مركز از پيشنهاد آنها استقبال كرد و گروهي را تشكيل داد كه براي اين كنفرانس برنامه ريزي كند. با توجه به اينكه گروه ما شناخت كافي درباره مخالفان جمهوري اسلامي ندارد به يك ارگان خارج از سوئد و يك فرد ديگر اين ماموريت را داديم طوري اين فهرست تنظيم شود كه ديدگاه هاي گوناگون سياسي در آن رعايت شود 52 نفر در اين كنفرانس شركت كردند.

طالبي در ادامه مي گويد: مايل نيستم نام اين سازمان كه شركت كنندگان را انتخاب كرده، مطرح كنم. چون اين سازمان و فردي كه انتخاب مهمانان شركت كننده در اين كنفرانس را برعهده داشت، خواستار اين شده بود كه نامش در جايي برده نشود.

يادآور مي شود پنهانكاري برگزاركنندگان اين جلسه شبه مافيايي، باعث شده گروهي از عناصر وابسته به اپوزيسيون در استكهلم اقدام به برگزاري تجمع اعتراض آميز كنند.
 
احمدی​نژاد باید پاسخگوی این سوالات باشد/متن کامل سوالات نمایندگان از رئیس​جمهور
با قانع نشدن نمایندگان مجلس از پاسخ​های نمایندگان رئیس​جمهور، محمود احمدی​نژاد باید راهی مجلس شده و شخصا به این سوالات در صحن علنی پاسخ بگوید.

 

خبرآنلاین:محمدرضا باهنر با اعلام این خبر از حضور احمدی نژاد در نیمه دوم اسفند ماه در مجلس سخن گفت. بر اساس نامه طراحان سوال از رئیس جمهور به هیات رئیه مجلس، رئیس جمهور باید با حضور در صحن علنی به این سوالات پاسخ دهد:

1- چرا قانون تسهیلات ارزی برای متروی تهران و کلان شهرها و حمل و نقل عمومی سایر شهرها، علی رغم نیاز مبرم این شهرها به روان سازی ترافیک، خصوصا با آغاز هدفمند شدن یارانه حاملهای انرژی، ابلاغ و اجرا نشد؟
2-  وزیر ورزش و جوانان پس از پنج ماه از ابلاغ قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان با نامه ای غیر معمول به مجلس معرفی شد، آیا این امر نوعی تلاش برای گریز از اجرای قانون نیست؟
3-  طبق آمار رسمی نرخ رشد اقتصادی کشور در سال 89 زیر 1% بوده و اگر نرخ اعلام شده از سوی صندوق بین المللی پول را بپذیریم حدود 3% بوده است در حالی که طبق برنامه باید حداقل 8% باشد. آیا این امر حاکی از ضعف مدیریت اقتصادی کشور نیست؟ همچنین با این نرخ رشد آیا ممکن است یک میلیون و ششصد هزار شغل در کشور ایجاد شده باشد؟
4- مبلغ 1500 میلیارد تومان بودجه ارتقاء شاخصهای فرهنگی کشور در قانون بودجه سال 1389 چگونه هزینه شده است؟
5- قانون هدفمند کردن یارانه ها پنج ساله بوده است در حالی که میزان افزایش بهای برخی حاملهای انرژی نشان می دهد که دولت مدت اجرای آن را کمتر از 3 سال در نظر گرفته است. در نتیجه مردم باید فشار غیر لازمی را در پرداخت بهای مثلا گاز مصرفی تحمل نمایند. همچنین سهم بخش تولید صنعتی و کشاورزی تا کنون به درستی پرداخت نشده و باعث گران تمام شدن هزینه تولید کالا و محصول گردیده است. چرا دولت مقید به اجرای قانون مجلس نیست؟
6- مقاومت یازده روزه جناب عالی در مقابل حکم حکومتی رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر ابقای حجت الاسلام مصلحی وزیر محترم اطلاعات چه توجیهی دارد؟
7-  چه ضرورتی وجود داشت که آقای منوچهر متکی وزیر سابق امور خارجه در زمان ماموریت خود به سنگال عزل شود به طوری که علاوه بر تحقیر شخصیت ایشان، نظام جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان آسیب ببیند؟
8-  این سخن جناب عالی که مجلس در راس امور نیست، چه هدفی را دنبال می کند؟
9- چرا جناب عالی با علم به اینکه انتقاد از برخی مجریان "قانون عفاف و حجاب" در رسانه ملی موجب کاهش اقتدار نظام در این حوزه و بدتر شدن وضع پوشش اسلامی در جامعه خواهد شد، در برنامه زنده تلویزیونی ضمن متهم کردن برخی مجریان این قانون، بر خلاف اجماع فقها بر وظیفه دولت اسلامی در آن مرتبه از امر به معروف و نهی از منکر که نیازمند اعمال قانون است، با اعلام این مطلب که راه حل این مسئله منحصر به کار فرهنگی است، از دولت سلب مسئولیت نمودید و پس از مخالفت گسترده مراجع تقلید، ائمه جمعه، علمای بلاد و نمایندگان مجلس با سخنان شما، در مصاحبه زنده تلویزیونی بعدی اعلام کردید که سخن من همان است که گفتم. این رفتار شما چگونه توجیه می شود؟
10-چرا نظریه "ترویج مکتب ایران به جای مکتب اسلام" را که توسط رئیس دفتر شما بیان شد علی رغم ضدیت با مبانی انقلاب اسلامی و مخالفت قاطبه مراجع عظام تقلید و علمای بزرگ و دلسوزان نظام، تایید و بر آن تاکید نموده باعث تنزل جایگاه انقلاب اسلامی و زنده شدن تعصبات قومی در میان مسلمانان و سوء استفاده مخالفان وحدت اسلامی گردیدید؟ اصولا چرا از گروه موسوم به "جریان انحرافی" علی رغم هشدار و اعلام خطر علمای بزرگ اعلام برائت نمی کنید بلکه از این افراد دفاع می نمایید؟
 
میرتاج الدینی: نمی خواهند پاسخ احمدی نژاد را پیش از انتخابات در مجلس بشنوند
معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه رئیس جمهور از هفته آینده آماده پاسخگویی به سوالات نمایندگان است، گفت: نمایندگان سوال کننده نمی خواهند پاسخ های احمدی نژاد پیش از انتخابات در صحن علنی مطرح شود.
 
باشگاه خبرنگاران:حجت الاسلام میرتاج الدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور اعلام کرد: اصل سئوال از رییس جمهور سیاسی است و با محوریت تعدادی از نمایندگان مخالف دولت و جریان اقلیت شکل گرفته است.

وی افزود: تیم منتخب نمایندگان سئوال کننده از یک طیف هستند و اکثریت نمایندگان در جریان پاسخ های نمایندگان رییس جمهور قرارنگرفته اند .

میرتاج الدینی با اشاره به این که در جلسات کمیسیون ها به منظور بررسی سئوال از رییس جمهور تنها 4 - 3 نفر از سئوال کنندگان شرکت می کردند ، ادامه داد : تصمیم گیری در باره قانع شدن یا نشدن هم از سوی تعداد محدودی صورت می گرفت و انصاف اقتضا می کرد که پاسخ ها را می شنیدند و بعد اعلام می کردند قانع شده اند یا خیر .

وی با بیان اینکه این نمایندگان از ابتدا تصمیم گرفته بودند که قانع نشوند ، افزود : در بسیاری موارد در کمیسیون ها شاهد بودیم که پاسخ های محکم و مستدل از سوی نمایندگان رییس جمهور داده می شود اما چون تصمیم داشتند قانع نشوند اعلام می کردند که قانع نشده اند .

معاون پارلمانی رییس جمهور همچنین به برخی اشتباهات اساسی طراحان سئوال اشاره کرد و برای نمونه گفت : میزان نرخ رشد در یکی از سئوال ها یک درصد اعلام شده بود که به آنها متذکر شدیم این اشتباه فاحشی است و آنها در متن اعلام وصول شده در صحن علنی این رقم را به5 / 4 درصد تغییر دادند .

میرتاج الدینی همچنین برخی موارد سئوال را خلاف قانون اساسی دانست و افزود: وقتی این ایرادات را با رییس کمیسیون اصل 90 در میان گذاشتیم ایشان تایید کردند که اشکالاتی وجود دارد که هیات رییسه باید پیش از اعلام وصول این موارد را اصلاح می کرد .

وی ادامه داد: برای نمونه سئوال نمایندگان باید درباره وظایف رییس جمهور باشد در حالی که چند مورد از سئوال ها از جمله سئوال های پنجم ، هشتم و نهم خارج از وظایف رییس جمهور و درباره اظهارات یا اختیارات ایشان است .

میرتاج الدینی در پایان تاکید کرد: در مورد زمان سئوال هیچ تفاهمی بین دولت و مجلس صورت نگرفته و رییس جمهور از هفته آینده هر موقع که مجلس جلسه علنی برگزار کند آمادگی پاسخ به سئوالات نمایندگان را دارد.

 

پیوندهای روزانه
پيوندها


ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 50
بازدید دیروز : 51
بازدید هفته : 103
بازدید ماه : 4347
بازدید کل : 127933
تعداد مطالب : 429
تعداد نظرات : 44
تعداد آنلاین : 1


کسب درآمد پاپ آپ
کسب درآمد پاپ آپ